Reservedelskonsulent

Reservedelsekspedient søges til HYUNDAI & SEAT i Næstved

Hos Leif Nielsen Jensen A/S er der gang i både salget og eftermarkedet. Derfor søger vi snarest muligt en kompetent og serviceminded reservedelsekspedient, der kan indgå i vores eftermarkedsteam. Vi tilbyder bl.a. et godt job med spændende udfordringer i en bilforretning med 25 dygtige og gode kollegaer, hvor vi løfter i flok samt et godt arbejdsmiljø og gode kollegaer.

Værkfører-assistent / Eftermarkeds-assistent med potentiale til Værkfører søges til RAF Motors Horsens

Som Værkfører-assistent / Eftermarkeds-assistent kommer du omkring mange forskellige arbejdsopgaver, som alle drejer sig om at yde den bedst mulige service for vores kunder. Opgaverne på reservedelslageret sker i samarbejde med kollegerne samt betjening af mekanikere, og eksterne kunder indgår også som en del af jobbet. Du får et meget interessant job i et dynamisk og moderne bilhus

Servicerådgiver / reservedelsrådgiver på aftenhold til Semler Mobility Hillerød

Som vores nye service- eller reservedelsrådgiver vil du være med til at udvikle og bevare de gode relationer til vores kunder, supportere vores mekanikere og sikre et velfungerende lager. Du indgår i et bredt samarbejde med resten af aftenholdet, men også reservedelspersonalet, vores værksted og salgsafdelingen. Du repræsenterer mærkerne Volkswagen, ŠKODA og Audi. Du indgår i et team, hvor vores største fokus er kvaliteten i arbejdet og den gode kundeservice.

Servicerådgiver / Reservedelsrådgiver søges til aftenhold hos Semler Mobility Amager

Vi søger en dygtig kollega, som kommer til at repræsentere mærkerne Volkswagen, ŠKODA, Seat og Audi. Som vores nye kollega er det din vigtigste opgave at sikre de gode kundeoplevelser og levere kundebetjening på et 5-stjernet niveau, da kundernes tilfredshed er vores første prioritet. Hvis du har lyst til en mere fleksibel uge, og motiveres af at skabe tilfredse kunder, så kan dette måske være dit nye job!

Reservedelsekspedient søges til vores nye store bilhus i Horsens

I vores helt nye 6000 kvm bilhus i Horsens - søges den helt rigtige reservedelsekspedient. Huset rummer mærkerne Volkswagen, ŠKODA, SEAT og CUPRA samt AUDI service. Den nye M/K på holdet skal have godt overblik, evnen til at "holde hovedet koldt" og vild med en arbejdsdag hvor der er fart over feltet. Da vi arbejder i et åbent kontormiljø, er det vigtigt, at der altid er et smil på læben og at kunder og kollegaer mødes venligt og professionelt

Engageret eftermarkedskonsulent søges
– Super arbejdsplads haves

Vi tilbyder dig en alsidig og selvstændig stilling som reservedelsmedarbejder i en branche, som du ved aldrig står stille. Du får en bred kontaktflade både internt i organisationen og med kunderne og leverandørerne, og vi lægger ekstremt meget vægt på, at ”Kunden i centrum” ikke bare er et citat, men noget vi udlever via de ting, vi siger og ikke mindst gør. Vi tilbyder bl.a. en hverdag fyldt med spændende udfordringer.

Reservedelsekspedient søges til Daugaard Biler A/S København N

Vi har travlt på vores værksteder og søger en dygtig reservedelsekspedient, der kan indgå i vores team af erfarne reservedelsekspedienter. En stor del af hverdagen består i at servicere vores værksted, skadescenter og salgsafdeling med reservedele fra bl.a. Opel, Mazda og Toyota. Vi tilbyder en fast stilling med gode muligheder for selv at præge din hverdag og udvikle dig personligt og karrieremæssigt.

Reservedelsekspedient søges til skadescentret i vores store bilhus i Kolding

Vores nye reservedelsekspedient bliver tilknyttet husets skadescenter med fast plads på et kontor tilknyttet skadesværkstedet. På tværs af alle mærker (dog primært SMC brands) bliver vores nye reservedelsekspedient ansvarlig for reservedele på skadecentret - naturligvis i samarbejde med husets skadecenteransvarlig og reservedelschef. Vores nye mand / kvinde på holdet skal have godt overblik, evnen til at "holde hovedet koldt" i pressede situationer og vild med en arbejdsdag med fart over feltet

Partnere