Reservedels-ekspedient

Reservedelsekspedient søges til Sondrup Bilcenter A/S i Viby

Vi søger en engageret, dynamisk og udadvendt reservedels-ekspedient til vores team i Viby som i dag består af 5 højt kvalificerede medarbejdere. Du har en relevant erhvervsfaglig uddannelse. Desuden forventer vi at du har flair for IT (Dracar+ på brugerniveau en fordel) samt at du besidder gode kompetencer indenfor salg, kundeservice og personlig betjening. Du får et selvstændigt, inspirerende og personligt udfordrende job i et spændende team med højt kvalificerede kollegaer.

Ambitiøs M/K til reservedele hos Peugeot & Opel Amager

Vi søger en dygtig og engageret medarbejder hos Henrik Wessel AS til vores afdeling på Amager. Vi søger en proaktiv reservedelsekspedient med veludviklede salg og servicekompetencer, som har lyst til at arbejde med Peugeot og Opel reservedele/tilbehør, men også en der har lyst til at give det lille ekstra til kunden, for den unikke oplevelse. Du er er energisk med praktisk erfaring inden for reservedele/tilbehør. Din baggrund kunne være mekaniker, reservedels grossist eller lign.

Reservedelskonsulent søges til Andersen Biler
– Citroën og Hyundai Holbæk

Vi er på udkig efter en reservedelskonsulent, som både har ambitionerne og kompetencerne til at sikre og udbygge de gode kunderelationer. Er du med så langt, så har du sikkert også en indforstået holdning og konkret erfaring med at være vedholdende, empatisk, ambitiøs og begejstret, men også stærk og tydelig i din kommunikation med kunderne. Når det så er sagt og skrevet, vil vi gerne fortælle, at vi allerede glæder os til at høre fra dig!

Autohuset Ringsted A/S søger en erfaren reservedelsrådgiver

Autohuset Ringsted A/S har travlt og søger en dygtig reservedelsrådgiver. Du er en erfaren reservedelsrådgiver, som med fordel har arbejdet med mærkerne Volkswagen, Volkswagen Erhvervsbiler, ŠKODA eller SEAT. Vi tilbyder bl.a. muligheden for at arbejde med nogle af branchens stærkeste brands samt gode muligheder for efteruddannelse og selvfølgelig rigtig gode kolleger

Reservedelsekspedient søges til Poul Rasmussen Bilcenter A/S Aarhus N

Poul Rasmussen Bilcenter mangler en dygtig medarbejder til vores reservedelsafdeling. Vi forventer, at du er uddannet reservedelsekspedient i autobranchen, gerne med erfaring fra en mærkeforhandling. Det er en fordel, hvis du har kendskab til Citroën eller Peugeot og har arbejdet med Autovision tidligere. Dette er dog ingen betingelse. Du får bl.a. et godt job, hvor præcision og ordenssans er i højsædet i en travl hverdag, hvor du til tider har mange bolde i luften samtidig.

Reservedelsekspedient søges til Bus Center Vest A/S i Kolding

Bus Center Vest A/S søger en reservedelssælger til vores afdeling i Kolding. Kunne du tænke dig et spændende og alsidigt job inden for Volvo bus og øvrige dele til busbranchen, så er jobbet måske noget for dig. Opgaverne er mange og forskellige, og der er nye spændende udfordringer hele tiden. Du er uddannet reservedelssælger/ekspedient. Du må gerne have erfaring fra bus eller lastvognsbranchen, men det er ikke et krav.

Reservedelsekspedient søges til Ejner Hessel A/S i Kastrup

Vi søger en reservedelsekspedient til vores afdeling i Kastrup, der er autoriseret forhandler og serviceværksted for Mercedes-Benz, Ford, Renault og Dacia. Vi har rygende travlt og har derfor brug for dig hurtigst muligt! Vi kan tilbyde et udfordrende og aktivt job hos en af Danmarks største bilforhandlere, hvor tiden aldrig står stille. Du vil få rig mulighed for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer gennem en stor berøringsflade med kunder såvel som kolleger i huset

Reservedelsrådgiver søges til Bilhuset Præstø

Vi har travlt og søger derfor hurtigst muligt en reservedelsrådgiver. Vi kan bl.a. tilbyde en udfordrende stilling med stor frihed samt et godt team med gode kollegaer. Vi ønsker at du har erfaring med VW, Skoda, Seat eller Audi, at du er positiv og udadvendt og kan give vores kunder en god oplevelse samt at du er systematisk og struktureret i dit arbejde

Partnere