Reservedele / Lager

Jobopslaget er udløbet, her er andre jobs fra samme kategori

Reservedelschef søges til Semler Retail Holbæk A/S

Vil du være med til at lede og udvikle vores reservedelslager? Hos os får du et alsidigt job, hvor du gennem vejledning og rådgivning af både kunder og medarbejdere er med til at sikre høj kvalitet og trivsel i hverdagen. Du bliver en del af ledergruppen for værksted og eftermarked og får mulighed for at sætte et solidt præg på vores reservedelslager. Vi forhandler og reparerer biler fra nogle af verdens bedste bilmærker Volkswagen, SEAT, ŠKODA og Audi.

Reservedelsekspedient / Elev søges til Peugeot i Rødovre
- Bo Kjeldsmark Automobiler A/S

Vi har meget travlt og er i fortsat udvikling og søger derfor en ekspedient eller elev til vores reservedels- & tilbehørsafdeling. Du er enten uddannet reservedelsekspedient eller har erfaring fra tilsvarende job i autobranchen med reservedele til biler. Såfremt du ansøger som reservedelselev vil du gennemgå uddannelsen som handelsassistent inden for auto. Vi sætter en stor ære i at give vores kunder den bedste service og en uforglemmelig oplevelse.

Værkfører / reservedelsekspedient til Ford - Bjarne Nielsen A/S Ringkøbing

Til vores Ford-bilhus i Ringkøbing søger vi en dygtig kollega til en kombineret lager- og værkstedsstilling. Du kan glæde dig til en dejlig varieret hverdag hvor du både betjener kunder i indskrivningen og sideløbende sørger for at lageret står knivskarpt. Sammen med lager- og værkstedschefen er det din opgave at få arbejdet på værkstedet til at flyde gnidningsfrit så vi har både glade kunder og høj effektivitet.

Reservedelsekspedient søges til P. Christensen
- Peugeot Risskov

Til vores Peugeot reservedelsafdeling i Risskov søger vi en passioneret og dygtig reservedelsekspedient, som skal tiltræde snarest muligt. Vores reservedelsafdeling er kendetegnet ved at arbejde struktureret, disciplineret, og være fokuserede på og proaktive omkring at holde effektiviteten og produktiviteten i top i de øvrige afdelinger. Endvidere får du som kommende medarbejder i afdelingen dine egne ansvarsområder, som identificeres og klarlægges i samarbejde med reservedelschefen.

Partnere