Reservedele / Lager

Reservedelsekspedient søges til Daugaard Biler København N

Vi har travlt på vores værksteder og søger en dygtig reservedelsekspedient, der kan indgå i vores team af erfarne reservedelsekspedienter. En stor del af hverdagen består i at servicere vores værksted, skadecenter og salgsafdeling med reservedele fra bl.a. Opel, Mazda og Toyota. Ekspedienterne er centralt placeret i virksomheden så det understøtter vores funktion som servicepartner for de forskellige afdelinger

Reservedelselev til vores store Ford og Volvo-bilhus i Køge

Til vores store og moderne Volvo- og Ford-bilhus i Køge søger vi en reservedelselev. Her vil du blive en del af vores eftermarkedsteam, hvor du sammen med reservedelsekspedienter har ansvaret for lageret. Samtidig indgår du som en naturlig del af resten af holdet i indskrivningen, og hjælper til med ekspedition af vores kunder. Som reservedelselev er du en stor del af vores ansigt udadtil og vi forventer derfor du har kundeservice, som en naturlig del af dit DNA.

Bojsen Biler A/S søger Reservedels-ekspedient til vores flotte bilhus i Holstebro

Vi søger en serviceminded medarbejder til vores bilhus i Holstebro, hvor vi er autoriseret forhandler og serviceværksted for de tre franske bilmærker; Peugeot, Citroën og DS Automobiles. Du kommer til at indgå i et team med vores lagerchef og vores velfungerende, travle værksted, hvor vi har stor fokus på service og kvalitet. Stillingen er med opstart snarest muligt.

Vi søger 2 elever til eftermarkedet hos Dirksen
- Volkswagen Skanderborg & Audi Service partner

Brænder du for den gode kundeservice? Er du vild med biler og kunne du tænke dig at gå i gang med et spændende uddannelsesforløb, så kan det være, at det lige er dig, vi mangler. Som vores nye handelselev vil du igennem det to-årige forløb hos os gennemføre handelsuddannelsen samtidig med, at du vil opnå en certificering som servicerådgiver eller reservedelsrådgiver inden for vores respektive mærker.

Værkførerassistent / Reservedelsmedarbejder søges
til RAFN-LARSEN Automobiler - Det Japanske Bilhus

For snarlig tiltrædelse søger vi en Værkførerassistent / Reservedelsmedarbejder til vores populære bilhus. Vi tilbyder bl.a. et spændende job med kvalitets-bilmærker / kunder, et topmotiveret og friskt team med en ung spirit og gå-på-mod, masser af indflydelse på udviklingen i hele forretningen, kort vej fra ide til handling og en udstrakt frihed til at udvikle reservedels-/tilbehørsafdelingen.

Reservedelselev søges til Renault & Dacia Flagship Store i Albertslund

Vi søger en elev til reservedelslageret i vores flagship store i Albertslund, der er aut. forhandler af mærkerne Renault og Dacia. Vi har sammensat et spændende toårigt forløb med kombineret praktik og skole – med opstart til september. Vi kan tilbyde en udfordrende og indflydelsesrig elevplads hos en af Danmarks største bilforhandlere. Du vil primært blive oplært i mærkerne Renault og Dacia sideløbende med, at du gennemfører uddannelsen til Handelsassistent (AUTO) ved Business College Syd

Eftermarkedselever søges til Mercedes-Benz, Renault & Ford hos Ejner Hessel i Aalborg, Viborg, Holstebro, Aarhus, Holbæk og Kastrup

Vi søger 6 engagerede eftermarkedselever til vores afdelinger i h.h.v. Aalborg, Viborg, Holstebro, Aarhus, Holbæk og Kastrup. Der er tale om en unik uddannelse i bilbranchen, som har fokus på særligt sammenspillet mellem lager og værksted. Vi har sammensat et spændende toårigt forløb med kombineret praktik og skole – med opstart til september / oktober 2021. Du bliver en del af både den lokale Hessel-afdelings reservedels-/lagerteam og værkstedsteam med dygtige kolleger over hele linjen.

Tilbehørsansvarlig søges til Audi Fredericia

Audi Fredericia søger en udadvendt og salgsmindet ansvarlig til vores tilbehørsafdeling. Har du lyst til at blive en del af et moderne reservedelslager ? Har du flair for salg og brænder for den gode kundeoplevelse ? Så er du måske vores nye kollega. Vi har et godt og positivt arbejdsmiljø, hvor du kommer til at indgå i et bredt samarbejde med resten af reservedelspersonalet, vores værksted og salgsafdelingen.

Partnere