Reservedele / Lager

Reservedelsekspedient søges  til Peugeot Viby
- C. A. Larsen Automobiler A/S

Vi søger snarest en dygtig reservedelsekspedient til vores afdeling i Viby J. Som vores nye kollega vil du have en række vigtige arbejdsopgaver på lageret og i kundemodtagelsen samtidig er du en vigtig medspiller til at sikre driften og den gode dagligdag for dig selv og dine kolleger. Som person er du et udpræget ordensmenneske, der sætter en ære i at levere et altid godt stykke arbejde og prioriterer det gode samarbejde med dine kolleger.

Reservedels-ekspedient søges til Ford Nykøbing Sj.
- J. P. Tamstorf Automobiler A/S

Vi har travlt og søger derfor en reservedels-ekspedient, gerne til omgående tiltrædelse. Du skal indgå i vort team af dedikerede medarbejdere, der betjener vore kunder i en moderne Ford forretning. Vi tilbyder et godt og afvekslende job, hvor tonen er afslappet og teamwork er nøgleordet på en arbejdsplads hvor der prioriteres høj kundetilfredshed.

Parts Advisor søges til Tesla Aarhus

Tesla is looking for a Parts Advisor to work on one of the most progressive vehicle brands in the world. This position requires a significant amount of liaison with supplier centers, so the ideal candidate will not only possess great communication skills, but also the ability to provide a basic level of technical support service. This position is located at our local Service Center.

Partnere