Pladeværksted

Søger du et job på et pladeværksted i autobranchen? På pladeværksted vil du typisk fungere som pladesmed, skade assistent eller pladeværkfører. På pladeværksted udføres kvalitetsfyldt arbejde i reparationen af biler, når skaden er sket. Dette gør samtidig arbejdet på pladeværksted helt essentielt, fordi en skadet bil altid er en uheldig og ulejlig situation, hvor bilejeren søger en så hurtig og fejlfri reparation som muligt. På pladeværkstedet arbejdes der ofte i teams men selvstændighed omkring opgaverne kan også påkræves. Find ledige stillinger på pladeværksted i autobranchen nedenfor.

Dygtig pladesmed / karrosseritekniker søges
til Volkswagen & Skoda Frederikssund

Til Volkswagen & Skoda i Frederikssund, søges snarest muligt en dygtig pladesmed. Vi er i rivende udvikling og har travlt, derfor søger vi nu en dygtig pladesmed / karrosseritekniker, som vil indgå i vores stærke team af dygtige medarbejdere. Vi tilbyder et fagligt udfordrende job og selvstændigt job samt løbende relevant uddannelse. En ledelse som giver konstruktiv feedback samt attraktiv lønpakke, som bl.a. består af pension, bonus og sundhedsforsikring.

Lærling som Pladesmed / karrosseritekniker søges
til DAS Karrosseri A/S i Rødovre

DAS Karrosseri A/S søger en engageret lærling, gerne voksenlærling, der ønsker uddannelse som pladesmed / karrosseritekniker. Vi kan bl.a. tilbyde: en uddannelse blandt Danmarks dygtigste pladesmede, mulighed for relevant efteruddannelse (f.eks. Tesla), et miljø med gode kolleger i alle aldre, at arbejde med den nyeste og mest avancerede teknik samt mulighed for at arbejde med alle bilmærker, herunder de mest avancerede - f.eks. Tesla og Aston Martin

Mekaniker søges til pladeværkstedet
hos Autohuset Vestergaard i Kolding

Har du lyst til at være en del af et spændende bilhus med adgang til den nyeste viden og værktøjer, og er du både omhyggelig og fleksibel, så har du nu muligheden for at blive en del af det stærke team på skadeværkstedet hos Autohuset Vestergaard A/S i Kolding. Vi tilbyder bl.a. en afvekslende hverdag med spændende opgaver, moderne faciliteter og udstyr samt løbende kurser.

Pladesmed søges til Autohuset Vestergaard i Kolding

Vi har fortsat travlt på vores skadecenter og søger derfor en serviceminded og dygtig pladesmed. Har du erfaring med skadesarbejde og fungerer du godt i en travl hverdag, så er det måske dig vi søger. Hos Autohuset Vestergaard A/S er det vores vision at opnå en position som Danmarks førende leverandør og servicepartner af transportløsninger. Vi tilbyder bl.a. en afvekslende hverdag med spændende udfordringer og løbende kurser.

Automontør / pladesmed til Semler Retail København

Bliv en del af et lille skadecenter. Vi er et professionelt team, som servicerer og reparerer biler fra Volkswagen og SKODA – biler af højeste kvalitet. Derfor er vores faciliteter selvfølgelig i samme klasse, og vi forventer det samme om din ekspertise. Du får din egen lift og værktøj, og vi arbejder altid ud fra producentens reparationsvejledninger. Vi tilbyder bl.a. pension, sundhedssikring og en hel del andre fordelagtige medarbejdergoder.

Er du vores nye pladesmed hos
Gunner Due Biler i Slagelse?

Her er et spændende job hos Gunner Due Biler hvor vi brænder for at skabe langvarige relationer. Vi forsøger at tænke nyt og udvikle os, så vi er i stand til at skabe et af Danmarks mest moderne bilhuse. Du skal indgå i vores team af professionelle medarbejdere i Slagelse, som alle arbejder med en fælles målsætning, som sikre høj kundetilfredshed, kvalitet og lønsomhed. Vi har over 50 års erfaring inden for bilsalg og servicering af biler og tilfredse kunder.

Pladesmed søges til Autohuset Vestergaard i Hillerød

Vi har fortsat travlt på vores skadecenter og søger derfor en serviceminded og dygtig pladesmed. Har du erfaring med skadesarbejde og fungerer du godt i en travl hverdag, så er det måske dig vi søger. Hos Autohuset Vestergaard A/S er det vores vision at opnå en position som Danmarks førende leverandør og servicepartner af transportløsninger. Vi tilbyder bl.a. en afvekslende hverdag med spændende udfordringer og løbende kurser.

Pladeværkfører søges til P. Christensen A/S i Kolding

Som pladeværkfører får du ansvaret for styring af den daglige drift, hvor du er med til at sikre struktur, effektivitet og kundetilfredshed. Derudover vil dine arbejdsopgaver blandt andet omfatte besigtigelse af skader, takseringer samt kontakt med taksatorer fra forskellige selskaber. Vi tilbyder bl.a. et spændende job i en udviklingsorienteret virksomhed, gode muligheder for personlig og faglig udvikling og markedets bedste biler mellem hænderne

Partnere