Pladeværksted

Søger du et job på et pladeværksted i autobranchen? På pladeværksted vil du typisk fungere som pladesmed, skade assistent eller pladeværkfører. På pladeværksted udføres kvalitetsfyldt arbejde i reparationen af biler, når skaden er sket. Dette gør samtidig arbejdet på pladeværksted helt essentielt, fordi en skadet bil altid er en uheldig og ulejlig situation, hvor bilejeren søger en så hurtig og fejlfri reparation som muligt. På pladeværkstedet arbejdes der ofte i teams men selvstændighed omkring opgaverne kan også påkræves. Find ledige stillinger på pladeværksted i autobranchen nedenfor.

Karosseritekniker søges til stort bilhus i Kolding

Det er vigtigt for os, at din faglige stolthed er stor og at du har fokus på kvaliteten i arbejdet og den gode kundeservice. Du skal være ansvarsbevist og sætte en ære i at arbejdet udføres effektivt, korrekt og på den mest optimale for både kunden og virksomheden. Det er vigtigt at du brænder for dit arbejde og gerne giver en hjælpende hånd til en kollega. 3-4 års erhvervserfaring vil absolut være at foretrække, men uanset niveau så send os din ansøgning

Karrosseritekniker søges til Mercedes-Benz i vores Kastrup-afdeling / København

Vi søger en karrosseritekniker til vores nyoprettede Mercedes-Benz værksted for varebiler i vores Kastrup-afdeling. Afdelingen er autoriseret værksted for Renault, Dacia, Ford og nu også Mercedes-Benz. Du vil derfor blive en del af en spændende proces med opstart af et helt nyt Mercedes-Benz værksted, og vi har derfor brug for en dygtig og engageret karrosseritekniker. Du bliver en del af et team på 7, der i fællesskab skal få værkstedet til at køre.

Lærling søges til Mercedes-Benz pladeværksted i Kolding

Lige nu søger vi en passioneret og engageret lærling til teamet på pladeværkstedet i Kolding. Mens du tager din uddannelse, vil du lære at arbejde med spændende opgaver i karosseriafdelingen. Så hvis du har hænderne skruet rigtigt på og ønsker at skille biler ad samt reparere karrosserier – så er du muligvis vores nye kollega! Du lærer at reparere og bygge karrosserier til person- og varebiler. Du får erfaring med at arbejde i forskellige materialer som stål, aluminium og plast.

Pladesmed søges til Audi Hørsholm

Har du lyst til at arbejde på et moderne skadecenter, hvor vi lever af kvalitetsarbejde og god service? Så bliv en del af vores pladeværksted. Du vil få stor indflydelse på din arbejdsdag, hvor dine arbejdsopgaver blandt andet omfatter taksering og booking af egne skader, reparation af skader samt kalibrering af undervogn og assistentsystem m.m. Vi har desuden meget fokus på det nye el-bils område og varetager også opretning i aluminium.

Autohuset Ringsted A/S søger pladesmed

Vi har meget travlt, og derfor søger vi en karrosserismed – gerne med erfaring eller stor lidenskab for Volkswagen, SEAT og Skoda. Du kommer til at indgå i et team med super dygtige kollegaer, som på nuværende tidspunkt tæller 30 medarbejdere. Pladeværkstedet består af 1 Servicerådgiver og 3 smede. Vi har meget travlt, så vi ser frem til at byde dig velkommen hurtigst muligt. Vi har et ønske og en ambition om at være førende inden for medarbejder- og kundetilfredshed.

Pladesmed søges til Autohuset Vestergaard i Nærum

Vi har fortsat travlt på vores skadecenter og søger derfor en serviceminded og dygtig pladesmed. Har du erfaring med skadesarbejde og ønsker at indgå i et fantastisk hold med altid glade, smilende og sociale kolleger, samt muligheden for at udvikle dig personligt og fagligt, så er det måske dig vi søger. Vi tilbyder bl.a. en rigtig god arbejdsplads, en afvekslende hverdag med spændende udfordringer og løbende kurser

Værkfører søges til vores skadesafdeling i Søborg

Vi har travlt i vores nye samlede skadesafdeling i Søborg og søger nu en ekstra værkfører til at støtte op omkring vores 2 øvrige medarbejdere i afdelingen. Her vil du få ansvaret for kontakten til vores kunder og forsikringsselskaber samt at tilrettelægge en effektiv arbejdsdag for vores 7. pladesmede. Du må gerne have erfaring fra et lignende job som værkfører i en skadesafdeling eller som autotaksator, men vi hører også gerne fra dig hvis du har bilbranchekendskab, men ønsker et karrieskift.

Pladesmed søges til Autohuset Vestergaard i Svendborg

Vi har fortsat travlt på vores skadecenter og søger derfor en serviceminded og dygtig pladesmed. Har du erfaring med skadesarbejde og ønsker at indgå i et fantastisk hold med altid glade, smilende og sociale kolleger, samt muligheden for at udvikle dig personligt og fagligt, så er det måske dig vi søger. Vi tilbyder bl.a. en rigtig god arbejdsplads, en afvekslende hverdag samt spændende udfordringer

Partnere