Pladeværksted

Søger du et job på et pladeværksted i autobranchen? På pladeværksted vil du typisk fungere som pladesmed, skade assistent eller pladeværkfører. På pladeværksted udføres kvalitetsfyldt arbejde i reparationen af biler, når skaden er sket. Dette gør samtidig arbejdet på pladeværksted helt essentielt, fordi en skadet bil altid er en uheldig og ulejlig situation, hvor bilejeren søger en så hurtig og fejlfri reparation som muligt. På pladeværkstedet arbejdes der ofte i teams men selvstændighed omkring opgaverne kan også påkræves. Find ledige stillinger på pladeværksted i autobranchen nedenfor.

Karrosseritekniker / Pladesmed søges til Roskilde Auto & Skadecenter

Vi søger en dygtig og selvstændig pladesmed, der kan løse opgaver med udskiftning af svejsedele, samt opretninger af buler og rudeskift. Vi er et moderne værksted på 1.200 kvm med 15 lifte til 8 pladesmede. Vi kan tilbyde en spændende og udfordrende arbejdsdag, at arbejde i en virksomhed med stor fokus på tilfredse kunder, et godt arbejdsmiljø med gode kolleger samt løbende uddannelse

Pladesmed søges til Semler Retail Køge

Har du lyst til at arbejde på et moderne værksted/skadecenter, hvor vi lever af kvalitetsarbejde og altid yder topklasse service? Så er du måske vores næste pladesmed, der er klar til at arbejde med det fælles mål for øje - at sikre høj kundetilfredshed og kvalitet. Vi er et professionelt team, som servicerer og reparerer biler fra Volkswagen, SKODA og Audi – biler af højeste kvalitet.

Pladeværkfører søges til Via Biler - Ford Store Aarhus Vest

Via Biler søger en serviceminded og proaktiv pladeværkfører til vores Ford Store, i Århus V. Som Via Bilers nye pladeværkfører er det din fornemmeste opgave - i samarbejde med dit team og med værkstedschefen - at drive et professionelt og effektivt pladeværksted. Som Pladeværkfører bliver du spillende træner for et stærkt hold af engagerede pladesmede - et hold, som sætter en ære i at give vores kunder den bedst tænkelig service.

Karosseritekniker søges til stort bilhus i Kolding

På Egtved Allé 1 i Kolding holder skadecenteret til på matriklen i et nyt byggeri. Tilknyttet det nybyggede skadecenter har vi et administrativt team med både pladecenteransvarlig, pladeværkfører og reservedelsekspedient. Fleksibilitet og selvstændighed er en naturlighed for os og giver vores medarbejdere "frihed under ansvar". Vi forventer derfor, at vores nye kollega er selvkørende, har et stort drive og kan tage selvstændige beslutninger som både gavner virksomheden og kunderne.

Bojsen Biler A/S søger Karrosseritekniker / Pladesmed til vores værksted i Holstebro

Vi har travlt på vores værksteder, og søger derfor, til vores værksted i Holstebro, en uddannet karrosseritekniker / pladesmed, eller alternativt en mekaniker, med flair og interesse for karrosseriarbejde. Stillingen er med opstart snarest muligt og du kommer til at indgå i et team, hvor vi har stor fokus på service, kvalitet og høj kundetilfredshed. Vi kan bl.a. tilbyde: en spændende og udfordrende arbejdsdag samt løbende intern og ekstern uddannelse

Pladesmed / Karrosseritekniker søges til vores store autoriserede værksted i Esbjerg

Til vores skadecenter i Esbjerg søger vi en dygtig pladesmed, som kunne tænke sig at blive en del af vores stærke eftermarkedsteam. I Esbjerg er vi autoriseret forhandler af Ford, Volvo, Renault og Dacia, og vores skadecenter håndterer de nævnte bilmærker såvel som andre bilmærker. Du skal være uddannet pladesmed, og har du erfaring med Forsi og taksering, vil det være en fordel, men ikke et krav.

Karrosserismede søges til Opel & Peugeot Amager, Østerbro & Kgs. Lyngby hos Henrik Wessel A/S

Er du vores nye kollega? Vi søger dygtige og engagerede medarbejdere i alle vores afdelinger hos Henrik Wessel AS - Amager, Østerbro & Kgs. Lyngby. Er du ansvarsfuld og handlekraftig og elsker høj puls i et aktivt miljø? Kunne du se dig selv i ovenstående stilling? Så læs mere om jobbet her...

Bilrudetekniker søges til Semler Retail Gladsaxe

Brænder du for bilverdenen, god kundeservice og trives du godt i en aktiv hverdag omgivet af gode kolleger og nogle af bilbranchens bedste mærker – så er jobbet som bilrudetekniker måske noget for dig? Dine primære arbejdsopgaver på værkstedet vil blive rudeskift og reparationer af stenslag samt kalibrering af bilernes assistentsystemer. Du vil også få monteringsopgaver i forbindelse med skader og hjælpe med mekaniske opgaver – herunder også fx service af kundernes biler.

Partnere