Pladeværksted

Pladeværkfører søges til Gunner Due Biler Roskilde

Ser du dig selv i rollen som pladeværkfører og blive en del af vores team i Roskilde? Du får en spændende hverdag med ansvaret for styringen af den daglige drift i skadecenteret, hvor du skal være med til at sikre struktur og effektivitet. Desuden vil dine arbejdsopgaver blandt andet omfatte besigtigelse af skader inkl. takseringer, håndtering af egne lejebiler samt fakturering.

Servicerådgiver til pladeværksted - Semler Retail Risskov

Vi har stor fokus på service og kvalitet, og søger snarest en serviceminded skadeservicerådgiver til vores skadecenter. Du bliver en del af et team, hvor vi bakker hinanden op. Vi er positive og professionelle, og arbejder med et fælles mål for øje - at sikre yderst tilfredse kunder, kvalitet og lønsomhed. Vi tilbyder et udfordrende job i en spændende forretning. Du vil indgå i et team af passionerede og højt kvalificerede medarbejdere.

Pladesmed til Volkswagen i Horsens

Volkswagen Horsens har super travlt og søger derfor en dygtig pladesmed til vores professionelle team. Vi holder til på Vejlevej 1 i Horsens, imens vores store smukke bilhus bygges i udkanten af byen. Vi satser på at flytte i de nye lokaler i 2020! Vi tilbyder Professionelt arbejdsklima, blandt nogle af områdets dygtigste kolleger og en uformel omgangsform, suveræne produkter og en attraktiv løn; der matcher dine kvalifikationer.

Partnere