Pladeværksted

Søger du et job på et pladeværksted i autobranchen? På pladeværksted vil du typisk fungere som pladesmed, skade assistent eller pladeværkfører. På pladeværksted udføres kvalitetsfyldt arbejde i reparationen af biler, når skaden er sket. Dette gør samtidig arbejdet på pladeværksted helt essentielt, fordi en skadet bil altid er en uheldig og ulejlig situation, hvor bilejeren søger en så hurtig og fejlfri reparation som muligt. På pladeværkstedet arbejdes der ofte i teams men selvstændighed omkring opgaverne kan også påkræves. Find ledige stillinger på pladeværksted i autobranchen nedenfor.

Servicerådgiver til Skadecenteret hos Semler Retail Risskov

Vi søger snarest en serviceminded servicerådgiver, som vil blive en del af vores Skadecenter, hvor vi har stor fokus på service og kvalitet. Du bliver en del af et team, hvor vi bakker hinanden op. Vi er positive og professionelle og arbejder med et fælles mål for øje - at sikre yderst tilfredse kunder, kvalitet og lønsomhed. Derfor søger vi en dygtig, positiv og serviceminded servicerådgiver, som er struktureret, udadvendt og har gode samarbejdsevner.

Pladesmed søges til Vangskov Biler A/S
til vores nye afdeling i Glostrup

Du er en dygtig pladesmed med en positiv indstilling, og her får du chancen for at være en del af det team, der skal bryde barrieren for god kundeservice. Vi servicerer og reparerer biler af højeste kvalitet, og vores faciliteter og udstyr er selvfølgelig i samme klasse. Du skal beskæftige dig med alle former for skader, rudeskift m.v. Vi gør meget for, at du får mulighed for at udvikle dig i dit arbejde gennem nye opgaver og løbende videreudvikling

Pladesmed søges til Volkswagen Randers

Bliv en del af et topmoderne værksted. Vi er et professionelt team, som servicerer og reparerer biler af højeste kvalitet, så derfor er din ekspertise og vores faciliteter selvfølgelig i samme klasse. Vi tilbyder bl.a. et moderne værksted med egen lift, værktøj og PC, rig mulighed for at udvikle dig i dit arbejde gennem nye opgaver og løbende videreuddannelse. Vi vægter frihed under ansvar højt, og du vil opleve, at du får tilstrækkelig tid til at løse opgaverne.

Partnere