Pladeværksted

Søger du et job på et pladeværksted i autobranchen? På pladeværksted vil du typisk fungere som pladesmed, skade assistent eller pladeværkfører. På pladeværksted udføres kvalitetsfyldt arbejde i reparationen af biler, når skaden er sket. Dette gør samtidig arbejdet på pladeværksted helt essentielt, fordi en skadet bil altid er en uheldig og ulejlig situation, hvor bilejeren søger en så hurtig og fejlfri reparation som muligt. På pladeværkstedet arbejdes der ofte i teams men selvstændighed omkring opgaverne kan også påkræves. Find ledige stillinger på pladeværksted i autobranchen nedenfor.

Karrosseri tekniker til pladeværkstedet - Semler Retail Aalborg

Vi søger en dygtig karrosserismed / tekniker, som har lyst til at blive en del af vores kompetente personvognsteam. Du vil som vores nye medarbejder arbejde med nogle af branchens bedste mærker og de nyeste teknologier og bliver en del af en arbejdsplads, hvor målsætningen er at skabe glade kunder og medarbejdere. Vi er et professionelt team, som reparerer biler af højeste kvalitet. Vores faciliteter og udstyr er selvfølgelig også hentet fra øverste hylde.

Pladesmed søges til Autohuset Vestergaard i Nærum

Vi har fortsat travlt på vores skadecenter og søger derfor en serviceminded og dygtig pladesmed. Har du erfaring med skadesarbejde og ønsker at indgå i et fantastisk hold med altid glade, smilende og sociale kolleger, samt muligheden for at udvikle dig personligt og fagligt, så er det måske dig vi søger. Vi tilbyder bl.a. en rigtig god arbejdsplads, spændende udfordringer, et fantastisk team samt løbende kurser

Pladesmedlærling søges til Kronborg Auto A/S
- Volkswagen- og ŠKODA i Helsingør

Kronborg Auto A/S i Helsingør søger en engageret og serviceminded lærling til vores pladeværksted, med lyst til at blive uddannet som Pladesmed / Karrosseritekniker. Er du passioneret og er dine hænder skruet rigtigt på, er du måske vores nye lærling? Som lærling gennemfører du et lærlingeforløb, hvor du veksler imellem skoleophold og praktiske opgaver i virksomheden.

Karrosseritekniker lærling til Autohuset Vestergaard i Svendborg

Hos Autohuset Vestergaard i Svendborg søger vi en lærling til vores skadeværksted. Er du passioneret og er dine hænder skruet rigtigt på, er du måske vores nye lærling? Som lærling gennemfører du et lærlingeforløb, hvor du veksler imellem skoleophold og praktiske opgaver i virksomheden. Vi tilbyder bl.a. en afvekslende hverdag, spændende udfordringer, et godt team og arbejdsmiljø, løbende uddannelse og moderne faciliteter og udstyr

Partnere