Pladeværkfører

Søger du et job på et pladeværksted i autobranchen? På pladeværksted vil du typisk fungere som pladesmed, skade assistent eller pladeværkfører. På pladeværksted udføres kvalitetsfyldt arbejde i reparationen af biler, når skaden er sket. Dette gør samtidig arbejdet på pladeværksted helt essentielt, fordi en skadet bil altid er en uheldig og ubelejlig situation, hvor bilejeren søger en så hurtig og fejlfri reparation som muligt. På pladeværkstedet arbejdes der ofte i teams men selvstændighed omkring opgaverne kan også påkræves. Find ledige stillinger på pladeværksted i autobranchen nedenfor.

Værkførerassistent søges til Terminalen Århus

Hos Terminalen Aarhus søger vi en arbejdende værkførerassistent, der har lyst til at blive del af et bilhus, hvor god kundeservice og effektivitet er i højsædet. Som arbejdende værkførerassistent vil din primære arbejdsopgave indebære at indgå i teamet af dygtige pladesmede med reparation af skader. Derudover skal du supportere pladechefen med bookingen af arbejdsopgaver, taksering og kontrol af skader samt faktureringsarbejde.

Pladeværkfører søges til Terminalen Taastrup

Som vores nye pladeværkfører bliver din opgave at sikre god kundetilfredshed gennem en professionel kunderådgivning via vores henvisningssystemer. Du vil få ansvaret for styringen af den daglige drift i skadecenteret, hvor du skal være med til at sikre struktur og effektivitet. Du får gode muligheder for at sætte dit eget præg på hverdagen i et velperfomende pladeværksted - vi er det bedst performende pladeværksked i Terminalen for 5. år i træk.

Værkfører og Pladesmede søges til vores Skadecenter i Avedøre / København

Vi har travlt på Danmarks største værksted og skadecenter! AutoCenter København beskæftiger ca. 50 medarbejdere, der alle har en travl og dynamisk hverdag med et tæt samarbejde mellem de forskellige afdelinger. Vi leder efter positive og udadvendte nye kollegaer, der fortsat vil være med til at gøre AutoCenter København til det foretrukne frie værksted i Storkøbenhavn.

Partnere