Pladesmed

Søger du job som pladesmed i autobranchen? Som pladesmed i autobranchen arbejder du med at reparere skader på karosseriet, dvs. på overbygningen på køretøjet. Den typiske arbejdsplads vil være på et autoværksted, hvor man ved reparation og fremstilling af karrosseriet som de primære opgaver, vil gå under stillingsbetegnelserne pladesmed eller karrosserismed. Dette kræver derved stor kendskab til køretøjers struktur og materialer, hvorfor en pladesmed uddannelse som udgangspunkt er påkrævet. Som pladesmed vil man ofte indgå i et team på en arbejdsplads, hvor opgaverne varierende kan kræve samarbejde såvel som stor selvstændighed. Find ledige stillinger som pladesmed nedenfor.

Jobopslaget er udløbet, her er andre jobs fra samme kategori

Karrosseritekniker til pladeværksted - Semler Retail Aalborg 

Vi søger en dygtig karrosserismed / tekniker, som har lyst til at blive en del af vores kompetente personvognsteam. Du vil som vores nye medarbejder arbejde med nogle af branchens bedste mærker og de nyeste teknologier. Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor målsætningen er, at have glade kunder og medarbejdere. Som del af landets største bilkoncern vil du få gode ansættelsesforhold samt mulighed for at udvikle dig i dit arbejde gennem nye opgaver og videreuddannelse.

Volkswagen og Audi Glostrup søger en super dygtig pladesmed

Vi er i rivende udvikling, så derfor søger vi en dygtig pladesmed / karrosseri-tekniker, som vil indgå i vores stærke team. Vi tilbyder bl.a. et fagligt udfordrende og selvstændigt job samt løbende relevant uddannelse, stor indflydelse på egen hverdag, en arbejdsplads der ikke går på kompromis med kvaliteten, et godt arbejdsmiljø i en moderne virksomhed med de nyeste opretningsteknikker m.v.

AutoCenter København søger dygtig pladesmed til vores nye afdeling på Avedøre, Stamholmen

Til AutoCenter Københavns nye afdeling i Avedøre har vi brug for at styrke vores i forvejen stærke team med en pladesmed. Vores kunder er primært forsikringsselskaberne, men der er altid en kunde der skal stilles tilfreds, så punktlighed, stolthed og godt købmandskab er nøgleordene for stillingerne. Vi er et af Danmarks største Bosch Car Service værksteder. Vi tilbyder et spændende mærke i stærk fremgang, fra en leverandør til alle bilmærker!

Pladesmed til P. Christensen i Kolding

Vi har travlt og masser af spændende opgaver i karosseriafdelingen. Derfor søger vi omgående en pladesmed til pladeværkstedet. Du vil indgå i et stærkt team af tre kompetente pladesmede og to lærlinge. Dine arbejdsopgaver bliver skadesreparationer af Mercedes-Benz og Peugeot personbiler og varebiler. Vi tilbyder et spændende job i en anerkendt og udviklingsorienteret virksomhed med gode muligheder for personlig og faglig udvikling

Pladesmed og mekaniker søges til pladeværkstedet
hos Autohuset Vestergaard i Kolding

Vi er netop flyttet til et nyt og stort skadecenter og vi har behov for endnu flere kollegaer. Af den årsag og søger derfor en serviceminded og dygtig pladesmed og mekaniker. Har du erfaring med skades- eller mekanikerarbejde eller og ønsker at indgå i et fantastisk hold med altid glade, smilende og sociale kolleger, samt muligheden for at udvikle dig personligt og fagligt, så er det måske dig vi søger.

Partnere