Pladesmed

Pladesmed søges til spritnyt og moderne pladeværksted i Hillerød

Hos Unicars vil du få en hverdag spækket med de fedeste arbejdsopgaver! Du vil varetage en vigtig rolle i vores stærke værkstedsteam, hvor du i fællesskab med dine kollegaer vil yde dit bedste og levere branchens bedste service. Du vil blive placeret med din egen arbejdsstation på et topmoderne og nyt pladeværksted i Hillerød

Autohuset Ringsted A/S søger Danmarks bedste mekaniker og pladesmed

Vi har meget travlt, og derfor søger vi efter mekaniker og karrosserismed – gerne med erfaring eller stor lidenskab for Volkswagen og Skoda. Du kommer til at indgå i et team med super dygtige kollegaer – som på nuværende tidspunkt tæller over 30 medarbejdere, hvoraf ca. 15 medarbejdere på værkstedet.

Pladesmed til veletableret værksted i Roskilde

Du bliver en del af en veldrevet familievirksomhed, hvor du kommer på relevante kurser og får daglig sparring med dine dygtige og erfarne kolleger, så du udvikler dig hver dag. Du får en arbejdsdag hvor du arbejder med det nyeste udstyr på alle slags personbiler. Opgaverne kommer fra værkføreren, og du får friheden til at løse dem på din måde inden for den aftalte tidsramme.

Pladesmed til Semler Retail Holbæk

Bliv en del af et topmoderne pladeværksted. Semler Retail Holbæk søger en dedikeret pladesmed, som skal indgå i vores team af dygtige medarbejdere. Vi er et professionelt team, som servicerer og reparerer biler af højeste kvalitet. Derfor er din ekspertise og vores faciliteter selvfølgelig i samme klasse. Vi har god gulvplads på værkstedet, du får egen lift og værktøj, og vi følger altid fabrikkens reparationsvejledninger.

Pladesmed søges til vores Skadecenter i Holbæk

Vi søger snarest muligt en erfaren og kvalitetsbevidst pladesmed til vores skadecenter. Hos Bin2Bil er nøgleordene Kvalitet & Tillid, samt dygtige og motiverede medarbejdere. Vi søger derfor en person med ”den rette indstilling”. Vi tilbyder et moderne bilhus, med nyeste teknologi og faciliteter, løbende videreuddannelse og udviklingsmuligheder samt en lønpakke efter kvalifikationer.

Pladesmed lærling søges til P. Christensen A/S i Kolding

Har du interesse for biler og ønsker du at være en del af en større bilkoncern? Så er du måske vores nye kollega i Kolding! Netop nu, søger vi en pladesmed lærling, hvor du får muligheden for at prøve teori i praksis. Uddannelsen tager 4 år og kombineres med arbejde. P. Christensen i Kolding forhandler Mercedes-Benz, smart og Peugeot. Derfor vil dit arbejde på pladeværkstedet være på meget alsidigt og på tværs af produkttyper.

Pladesmed søges til Varde Biler A/S

Vi har meget travlt og søger derfor en pladesmed som sammen med de øvrige medarbejdere på pladeværkstedet, i en travl hverdag, formår at have fokus på kundeservice, høj kvalitet og godt samarbejde. Hos Varde Biler får du gode muligheder for at gøre karriere. Vi er aut. Ford, Hyundai og Suzuki forhandler og Serviceværksted. Tilsammen er vi mere end 40 ansatte indenfor forskellige arbejdsområder. Hvis du drømmer om en karriere i bilbranchen, og samtidig har talentet og viljen, så har vi rammerne.

Partnere