Pladesmed

Søger du job som pladesmed i autobranchen? Som pladesmed i autobranchen arbejder du med at reparere skader på karosseriet, dvs. på overbygningen på køretøjet. Den typiske arbejdsplads vil være på et autoværksted, hvor man ved reparation og fremstilling af karrosseriet som de primære opgaver, vil gå under stillingsbetegnelserne pladesmed eller karrosserismed. Dette kræver derved stor kendskab til køretøjers struktur og materialer, hvorfor en pladesmed uddannelse som udgangspunkt er påkrævet. Som pladesmed vil man ofte indgå i et team på en arbejdsplads, hvor opgaverne varierende kan kræve samarbejde såvel som stor selvstændighed. Find ledige stillinger som pladesmed nedenfor.

Pladesmede søges til Au2vest i Taastrup og Køge!

Har du lyst til at være en del af en virksomhed i rivende udvikling? I takt med flere opgaver i vores skadecentre i Taastrup og Køge, leder vi efter nogle dygtige fagfolk, der sætter en ære i at levere punktlig samt kvalitetsbevidst arbejde. Du vil primært beskæftige dig med pladearbejde, montering, opretning etc. Vi har hele tiden brug for nye kolleger til, at vi sammen kan drive successen videre. Det forventes, at du kan arbejde selvstændigt, være målbevidst og fokuseret.

Pladesmed søges til Bayern AutoGroup Aalborg - BMW & MINI

Vi søger en pladesmed til Bayern AutoGroup Aalborg, som vil med på holdet i vores dynamiske bilhus. Hos Bayern AutoGroup Aalborg er vi autoriseret forhandler og serviceværksted for BMW og MINI, og vores nye pladesmed vil komme til at specialisere sig inden for vores mærker. Er du en kvalitetsbevidst pladesmed og har du lyst til at blive del af en eksklusiv BMW og MINI forhandlerkæde med stort fokus på levering af god kundeservice og høj kvalitet? - så kan det være lige netop dig, vi søger.

Autohuset Ringsted A/S søger 2 pladesmede

Til vores autoriserede SEAT, SKODA og Volkswagen værksted søger vi 2 erfarne karrosseri-smede. Du kommer til at indgå i et team med super dygtige kollegaer, som på nuværende tidspunkt tæller 30 medarbejdere. Pladeværkstedet består af 1 Servicerådgiver og 3 smede. Vi har meget travlt, så vi ser frem til at byde dig velkommen hurtigst muligt. Hos os får du muligheden for at arbejde med nogle af branchen stærkeste brands

Karrosseritekniker-lærling søges til Mercedes-Benz Aarhus

Vi søger en karosseriteknikerlærling til vores afdeling i Aarhus, som er aut. værksted for Mercedes-Benz. Så hvis du har lyst til at prøve kræfter med en branche i rivende udvikling, hvor jobmulighederne efter endt uddannelse er særdeles gode, så er det måske dig, vi står og mangler! Du kommer til at arbejde med alle typer af pladereparationer på både vores vare- og personbiler. Derudover får du et uhøjtideligt arbejdsmiljø, dygtige kolleger og en fremtidssikret uddannelsesplan

Karrosseritekniker søges til Mercedes-Benz Aarhus

Vi søger lige nu en karrosseritekniker / pladesmed til vores afdeling i Aarhus, som er autoriseret værksted for Mercedes-Benz, Renault og Dacia. Vi har travlt på pladeværkstedet, og derfor har vi brug for ekstra hænder - hurtigst muligt. Du vil blive en del af det lokale team i Aarhus, som rummer ca. 200 medarbejdere fordelt i to huse, hvoraf seks er karrosseriteknikere og to er karrosseriteknikerlærlinge.

Pladesmedslærling hos Autohuset Vestergaard i Odense

Vil du i lære som pladesmed og drømmer du om at være en del af en virksomhed i vækst med gode kolleger og masser af muligheder? Så har vi jobbet for dig i Autohuset Vestergaard. I Autohuset Vestergaard har vi en lang historik for at give vores medarbejdere i lære de bedste betingelser for at udvikle sig og for os er du en vigtig del af vores forretning. Derfor bruger vi meget tid på at give dig de bedste arbejdsbetingelser, de bedste kolleger og støtter din udvikling.

Pladesmedslærling hos Autohuset Vestergaard i Svendborg

Vil du i lære som pladesmed og drømmer du om at være en del af en virksomhed i vækst med gode kolleger og masser af muligheder? Så har vi jobbet for dig i Autohuset Vestergaard. I Autohuset Vestergaard har vi en lang historik for at give vores medarbejdere i lære de bedste betingelser for at udvikle sig og for os er du en vigtig del af vores forretning. Derfor bruger vi meget tid på at give dig de bedste arbejdsbetingelser, de bedste kolleger og støtter din udvikling.

Pladesmed hos Autohuset Vestergaard i Fredericia

Vi ønsker at hjælpe vores kunders skadede biler tilbage på vejen hurtigst muligt, derfor søger vi en dygtig og frisk pladesmed til vores team i Fredericia. Har du lyst til at blive en del af ét af Danmarks førende bilhuse? Så er det dig, vi leder efter. Som pladesmed i Autohuset Vestergaard A/S er du en vigtig del af vores forretning. Derfor bruger vi meget tid på at give dig de bedste arbejdsbetingelser, de bedste kolleger og støtter din udvikling.

Partnere