Pladesmed

Søger du job som pladesmed i autobranchen? Som pladesmed i autobranchen arbejder du med at reparere skader på karosseriet, dvs. på overbygningen på køretøjet. Den typiske arbejdsplads vil være på et autoværksted, hvor man ved reparation og fremstilling af karrosseriet som de primære opgaver, vil gå under stillingsbetegnelserne pladesmed eller karrosserismed. Dette kræver derved stor kendskab til køretøjers struktur og materialer, hvorfor en pladesmed uddannelse som udgangspunkt er påkrævet. Som pladesmed vil man ofte indgå i et team på en arbejdsplads, hvor opgaverne varierende kan kræve samarbejde såvel som stor selvstændighed. Find ledige stillinger som pladesmed nedenfor.

Værkfører søges til vores skadesafdeling i Søborg

Vi har travlt i vores nye samlede skadesafdeling i Søborg og søger nu en ekstra værkfører til at støtte op omkring vores 2 øvrige medarbejdere i afdelingen. Her vil du få ansvaret for kontakten til vores kunder og forsikringsselskaber samt at tilrettelægge en effektiv arbejdsdag for vores 7. pladesmede. Du må gerne have erfaring fra et lignende job som værkfører i en skadesafdeling eller som autotaksator, men vi hører også gerne fra dig hvis du har bilbranchekendskab, men ønsker et karrieskift.

Pladesmed søges til Via Biler i Kastrup

Til vores Toyota butik i Kastrup søger vi lige nu en dygtig pladesmed. Som medarbejder hos Via Biler bliver du en del af et engageret hold, der sætter kundetilfredshed og et godt arbejdsmiljø højt på dagsordenen. Du bliver en del af en af branchens førende bilkoncerner, hvor tilfredsheden hos vores kunder og medarbejdere vægtes utrolig højt. Hos Via Biler handler det nemlig ikke kun om biler - det handler i høj grad også om mennesker.

Pladesmed søges til Via Biler i Aarhus Nord

Til vores Toyota butik i Aarhus Nord søger vi lige nu en dygtig pladesmed. Som medarbejder hos Via Biler bliver du en del af et engageret hold, der sætter kundetilfredshed og et godt arbejdsmiljø højt på dagsordenen. Du bliver en del af en af branchens førende bilkoncerner, hvor tilfredsheden hos vores kunder og medarbejdere vægtes utrolig højt. Hos Via Biler handler det nemlig ikke kun om biler - det handler i høj grad også om mennesker.

Volkswagen i Brøndby søger en superdygtig pladesmed

Vi har susende travlt og søger derfor en dygtig pladesmed / karrosseritekniker, som her og nu vil indgå i vores stærke team. Vi tilbyder bl.a.: et fagligt udfordrende job samt løbende relevant uddannelse, et selvstændigt job, med stor indflydelse på egen hverdag, en arbejdsplads, der ikke går på kompromis med kvaliteten, en ledelse som giver konstruktiv feedback samt et godt arbejdsmiljø i en moderne virksomhed med de nyeste opretningsteknikker

Pladesmed søges til Terminalen Birkerød

Hos Terminalen Birkerød søger vi en pladesmed, der har lyst til at blive del af et kompetent og fagligt stærkt team. På pladeværkstedet vil du komme til at arbejde i et godt arbejdsmiljø med fart over feltet, hvor du i tæt samarbejde med dine kolleger skal yde en professionel indsats og herigennem sikre høj kvalitet i det udførte arbejde. Har du lyst til at blive del af et moderne bilhus med fokus på levering af god kundeservice og høj kvalitet? Så er det måske lige netop dig, vi søger.

Pladesmede og Mekanikere søges til AutoCenter København

Vi har travlt på Danmarks største værksted! Til vores afdeling på Stamholmen i Avedøre søger vi erfarne pladesmede og mekanikere til henholdsvis vores skadecenter og autoværksted. Med mere end 5000 kvm. kan vi kalde os ”Danmarks største værksted”. Vi driver et moderne Bosch car service værksted, skadecenter, dieselcenter, lakcenter, undervognscenter, klargørings, bilsyn m.m. – ja, vi har faktisk alt under samme tag.

Pladesmed søges til Autohuset Vestergaard i Svendborg

Vi har fortsat travlt på vores skadecenter og søger derfor en serviceminded og dygtig pladesmed. Har du erfaring med skadesarbejde og ønsker at indgå i et fantastisk hold med altid glade, smilende og sociale kolleger, samt muligheden for at udvikle dig personligt og fagligt, så er det måske dig vi søger. Vi tilbyder bl.a. en rigtig god arbejdsplads, en afvekslende hverdag samt spændende udfordringer

Pladesmed søges til Semler Retail København

Har du lyst til at arbejde på et moderne værksted/skadecenter, hvor vi lever af kvalitetsarbejde og altid yder topklasse service? Så er du måske vores næste pladesmed, der er klar til at arbejde med det fælles mål for øje - at sikre høj kundetilfredshed og kvalitet. Vi er et professionelt team, som servicerer og reparerer Volkswagen, ŠKODA, SEAT & CUPRA – biler af højeste kvalitet.

Partnere