Pladesmed lærling

Karrosserilærling / pladesmedslærling søges til Ford hos Bjarne Nielsen A/S - Holstebro

Brænder du for biler? Og har du lyst til at lære, hvordan man vurderer og reparerer skader på bilens ydre dele? Så skal du søge stillingen som karrosserilærling / pladesmedslærling til vores pladeværksted hos Bjarne Nielsen i Holstebro. Vi er et stort Ford-bilhus, men vi reparerer alle mærker, og du får dermed et bredt kendskab til alle bilmærker. Lyder dette som dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Pladesmedslærling søges til Bayern AutoGroup A/S Aarhus

Hos Bayern AutoGroup Aarhus søger vi en pladesmedslærling, der har lyst til at udvikle sig i en dynamisk branche og samtidigt arbejde aktivt med mærkerne BMW og MINI. Som pladesmedslærling bliver du del af et team, bestående af 8 dygtige og engagerede kolleger Er du i gang med karrosseriuddannelsen, og vil du udvikle dig hos en af autobranchens store aktører? Så er her en spændende mulighed for dig. Send din ansøgning allerede i dag

Karrosserilærling søges til P. Christensen Kolding

Er du på jagt efter en læreplads med rig mulighed for at prøve kræfter i bilbranchen, som er i rivende udvikling? - og har du hænderne skruet rigtigt på og drømmer om at være med til at få bilerne til at stå skarpt igen, så er du muligvis vores nye kollega. Som en del af din læreplads vil du komme til at arbejde med nogle af branchens mest avancerede biler. Ønsker du en spændende og udviklende uddannelse?- så send din ansøgning allerede i dag.

Partnere