Personbilsmekaniker

Jobopslaget er udløbet, her er andre jobs fra samme kategori

Personbilsmekaniker søges til Ejner Hessel A/S Aalborg

Vi søger en dygtig personbilsmekaniker til at fuldende vores dual service team i Aalborg, bestående af 2 mekanikere. Afdelingen er autoriseret forhandler og værksted for Mercedes-Benz, Renault og Dacia person- og varebiler samt Mercedes-Benz lastbiler. Har du på hænderne skruet rigtig på og går du og dagdrømmer om fælge, oliefiltre og andre frække reservedele? Så er du måske Ejner Hessels nye personbilsmekaniker. Send din ansøgning allerede i dag.

Mekaniker / tekniker søges til Quickpoint Skanderborg

Har du lyst til at være en del af en markedsførende værkstedskæde, og stadig være den lokale mekaniker, hvor god service og høj kvalitet er omdrejningspunktet? Quickpoint er en veletableret værkstedskæde med en god og stor fast kundekreds. Her er der lagt vægt på den enkelt kundes behov, og vi yder altid en service der strækker sig ud over kundens forventninger. Er det lige dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Mekaniker søges til Danmarks største værksted

Til vores værksted - der med over 80 lifte er landets største - søger vi en skarp mekaniker som primært skal håndtere biler fra NISSAN, som vi både er autoriseret forhandler og fabriksgodkendt værksted for. Det er en klar fordel, hvis du har højvoltserfaring, men det er ikke et krav. Generelt skal du have lysten og kompetencerne til også at kunne fejlsøge og udbedre mere komplekse motorfejl. Er det lige dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Personbilsmekaniker søges til Mercedes-Benz Amager

Vi søger dygtige personbilsmekanikere til vores værksted i Kastrup / Amager, der snart bliver autoriseret værksted for Mercedes-Benz personbiler. Det går ikke stille for sig på værkstedet i Kastrup, og derfor har vi brug for at få dig med på holdet hurtigst muligt. Har du på hænderne skruet rigtig på og går du og dagdrømmer om fælge, bremseklodser og andre frække reservedele? Så er du måske Ejner Hessels nye Mercedes-Benz personbilsmekaniker i Kastrup.

Mekaniker / Souschef søges til Quickpoint Horsens

Har du lyst til at være en del af en markedsførende værkstedskæde, og stadig være den lokale mekaniker, hvor god service og høj kvalitet er omdrejningspunktet? Vi forventer at du er uddannet automekaniker og gerne tekniker. Du er nysgerrig og engageret i dit arbejde som mekaniker, og lader dig ikke gå på af opgaver der kræver en ekstra indsats. Vi har efteruddannelsesprogram så vores mekanikere og teknikere altid er klædt på med den nyeste viden.

Mekaniker / tekniker søges til Quickpoint Tilst

Har du lyst til at være en del af en markedsførende værkstedskæde, og stadig være den lokale mekaniker, hvor god service og høj kvalitet er omdrejningspunktet? Quickpoint er en veletableret værkstedskæde med en god og stor fast kundekreds. Vi forventer at du er uddannet automekaniker og gerne tekniker. Vi har efteruddannelsesprogram så vores mekanikere og tekniker altid er klædt på med den nyeste viden. Er det lige dig, så send din ansøgning allerede i dag

Autofyns nye værkstedschef søger mekaniker og/eller tekniker til sit nye team – bliv en del af det nye hold

Hos Autofyn har vi brug for dedikerede mekanikere med tiltrædelse hurtigst muligt. Som Mekaniker eller Tekniker hos os bliver du en del af et stærkt nyt team, der sætter det at give kunderne en god og tryg oplevelse øverst på listen. Brænder du for at sikre rettidig levering til kunder? Er du struktureret og har ordenssans i dit arbejde? Ser du muligheder og løsninger? Så er du måske vores nye kollega på værkstedet.

Mekaniker søges til Semler Mobility Holbæk

Vi søger en dygtig mekaniker til opstart hurtigst muligt. Vil du være med på holdet og arbejde med nogle af branchens bedste mærker og nyeste teknologier, så bliv en del af vores mekaniske værksted. Vi har et godt og positivt arbejdsmiljø, og du kommer til at indgå i et team af dygtige teknikere, hvor du vil samarbejde med de øvrige mekanikere, salgsafdelingen, reservedelslageret samt dine servicerådgivere. Er det lige dig, så send din ansøgning allerede i dag

Partnere