Personbilsmekaniker

Mekaniker / tekniker søges til Quickpoint A/S - Silkeborg

Vil du også være bedre end i går?? Og har du lyst til at være en del af en markedsførende værkstedskæde, og stadig være den lokale mekaniker, hvor god service og høj kvalitet er omdrejningspunktet? Quickpoint er en veletableret værkstedskæde med en god og stor fast kundekreds. Her er der lagt vægt på den enkelt kundes behov, og vi yder altid en service der strækker sig ud over kundens forventninger. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Mekaniker ell. tekniker til Super Dæk Service Frederikshavn

Vi oplever en stor tilstrømning af nye kunder og mangler hænder, så vi kan opretholde den gode service overfor vores kunder. Teamet i Frederikshavn tilbyder et job med grundig oplæring og relevante efteruddannelser også hos vores nye samarbejdspartner Bosch Car Service, så du kan yde den bedste service. Hos os for du et selvstændigt og alsidigt job med en stor mængde frihed under ansvar. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Automekaniker søges til Henrik Christensen A/S i Fredericia

Henrik Christensen A/S søger en ansvarsbevidst og dygtig mekaniker, der er indstillet på at udvikle sig i takt med ny teknologi og sætter en ære i veludført arbejde. Erfaring med Peugeot/Citroën/Suzuki vil være en fordel, men ikke et krav. Vi tilbyder bl.a. t moderne og førende bilhus med et modelprogram, som har store mål for fremtiden samt løbende efteruddannelse. Lyder dette til lige at være dig, så send din ansøgning allerede i dag

Automekaniker / automontør søges hurtigst muligt til Super Dæk Service - Fredericia

Vi oplever en stor travlhed og mangler hænder, så vi kan opretholde den gode service overfor vores kunder. Teamet i Fredericia tilbyder et job med grundig oplæring og relevante efteruddannelser også hos vores nye samarbejdspartner Bosch Car Service, så du kan yde den bedste service. Vi er sikre på at vores succes skyldes vores fælles engagement, samarbejde og det gode arbejdsmiljø. Vil du med på holdet, så send din ansøgning allerede i dag.

Mekaniker søges til vores store moderne bilhus i Herning

Til vores store flotte bilhus og værksted i Herning søger vi en ambitiøs mekaniker som har fokus på kunderne, kvalitet og effektivitet. Du kommer til at servicere biler fra alle mærker i tæt samarbejde med dine omkring 50 kolleger i huset. Hvis du ønsker det, tilbyder vi gode muligheder for at gøre karriere og udbygge din erfaring. Lyder dette til lige at være dig, så send din ansøgning allerede i dag

Mekaniker / tekniker søges snarest til Carmark i Vejle

Vi søger lige nu en mekaniker til vores bilhus i Vejle. Har du lyst til at være en del af et spændende og moderne bilhus, og er du både serviceminded og fleksibel, så har du nu muligheden for at blive en del af det stærke team på vores værksted. Vi tror på, at tilfredse medarbejdere skaber de bedste resultater. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Tekniker & diagnosetekniker til Semler Mobility København

Har du lyst til at arbejde med nogle af bilbranchens bedste mærker og nyeste teknologier? Vi har behov for flere hænder og skal derfor bruge en tekniker, samt en diagnosetekniker / teknisk rådgiver. Hos Semler Mobility København servicerer og reparerer vi biler af højeste kvalitet, og vores faciliteter og udstyr er selvfølgelig i samme klasse - og de er altid opdateret med de seneste fabrikssystemer samt diagnoseværktøjer. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Personbilsmekaniker søges til Renault Aarhus

Vi søger en dygtig og erfaren mekaniker til vores afdeling i Aarhus, der er autoriseret forhandler og værksted for Renault person- og varebiler. Du kommer til at arbejde i et stort og moderne bilhus, hvor du skal reparere og servicere Renault personbiler. Har du på hænderne skruet rigtig på og går du og dagdrømmer om fælge, bremseklodser og lækkert værktøj? Så er du måske Ejner Hessels nye Renault personbilsmekaniker i Aarhus. Send din ansøgning allerede i dag

Partnere