Økonomi

Debitormedarbejder søges til en af Danmarks største bilkoncerner hos Bilernes Hus i Silkeborg

Nielsen Car Group er en af de største spillere på det danske bilmarked med 11 bilhuse og eget leasingselskab. Koncernen vokser dag for dag, og vi har derfor brug for endnu en dygtig debitormedarbejder til at indgå i vores debitorteam. Som debitormedarbejder bliver du en del af et erfarent og dygtigt team, og sammen med dine kolleger sikrer du udvikling i afdelingen, så debitorafdelingens høje kvalitet videreføres i en travl hverdag. Lyder dette som dig, så send din ansøgning allerede i dag.

En af Danmarks største bilkoncerner søger regnskabsmedarbejder til Bilernes Hus i Silkeborg

Nielsen Car Group er en af de største spillere på det danske bilmarked med 11 bilhuse og eget leasingselskab. Koncernen er i vækst, og vi har derfor brug for endnu en dygtig regnskabsmedarbejder til at indgå i vores bogholderi-team, hvor vi sidder omgivet af lækre biler på hovedkontoret i Danmarks største bilhus, Bilernes Hus i Silkeborg. Vil du sidde sammen med os, så send din ansøgning allerede i dag.

Bliv økonomielev i bogholderiet hos en af Danmarks største bilkoncerner

Nielsen Car Group er en af de største spillere på det danske bilmarked med 11 bilhuse og eget leasingselskab. Koncernen vokser sig større dag for dag, og derfor har vi brug for en ny elev, der bliver en del af vores dygtige regnskabsteam omgivet af lækre biler på vores hovedkontor i Danmarks største bilhus, Bilernes Hus i Silkeborg. Med en elevuddannelse hos os får du en målrettet toårig elevuddannelse, som du kan gøre brug af resten af livet. Er dette dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Kreditspecialist til Selected Car Leasing A/S - Middelfart

Trives du i et højt fagligt miljø, hvor tingene går stærkt? Og har du lyst til at komme helt tæt på kredit- og risikobeslutningerne i Selected Car Leasing samt være med til at videreudvikle et eksklusivt bilhus i Middelfart? Så er du den kollega, vi leder efter. I SCL har vi et naturligt stort fokus på Kredit og Compliance, for det vigtigste er, at vi passer godt på vores kunder og laver forretninger med de rigtige kunder. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Partnere