Montør

Automekaniker og Automontør søges hurtigst muligt til BMC Leasing A/S i Horsens

Vi har forrygende travlt og søger derfor 2 dygtige medarbejdere. Vi forventer, at du er indstillet på at arbejde et sted, hvor der sker noget hele tiden. Vi servicerer udelukkende vore egne biler, du vil ikke opleve, at en kunde står og rykker for bilen, og måske sætter værkstedet i en stress-situation. Du må gerne være ny-udlært og også gerne have erfaring med flere forskellige bilmærker. Er dette lige dig, så send din ansøgning allerede i dag

Automekaniker / automontør søges hurtigst muligt til Super Dæk Service - Fredericia

Vi oplever en stor travlhed og mangler hænder, så vi kan opretholde den gode service overfor vores kunder. Teamet i Fredericia tilbyder et job med grundig oplæring og relevante efteruddannelser også hos vores nye samarbejdspartner Bosch Car Service, så du kan yde den bedste service. Vi er sikre på at vores succes skyldes vores fælles engagement, samarbejde og det gode arbejdsmiljø. Vil du med på holdet, så send din ansøgning allerede i dag.

Dækmontør søges snarest til tidsbegrænset stilling hos Danmarks største bilhus - Bilernes Hus i Silkeborg

Vi har rigtig travlt, og derfor søger vi en ny medarbejder i en tidsbegrænset ansættelse på 3 - 6 mdr. (med mulighed for fastansættelse), som kan hjælpe til i forbindelse med vores store hjulskiftesæson i foråret. Det er selvfølgelig en fordel, hvis du har erfaring med hjul- og dækskifte fra et værksted, men det er ikke et ultimativt krav. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Pladesmed søges til P. Christensen - Østerbro

Har du erfaring med skades- eller automontørarbejde, og ønsker du at blive del af et moderne bilhus med gode arbejdsforhold? - så er du måske vores nye kollega på Østerbro. Du vil komme til at arbejde i et fedt og lyst bilhus med glade og samarbejdsvillige kolleger, hvor der bliver taget hånd om tingene. Vi har fokus på mulighederne for personlig og faglig udvikling, hvor du vil få mulighed for efter- og videreuddannelse. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Partnere