Mekaniker

Jobopslaget er udløbet, her er andre jobs fra samme kategori

Dygtig mekaniker / autotekniker søges til S.E.J. Biler

Vi leder efter en mekaniker, gerne med en autotekniker-uddannelse og måske med nogle års erfaring. Har du lyst til at være på et værksted, hvor hverdagen er præget af varierede arbejdsopgaver og hvor der er en god holdånd, så er det måske os, der skal være din nye arbejdsgiver. Vi tilbyder bl.a. løbende efteruddannelse, specialkurser og lign. i en nytænkende organisation der er under stadig udvikling samt et godt arbejdsmiljø i et stærkt team af professionelle unge kolleger

SEAT Mekaniker søges til bilhus i Haderslev

Bliv en del af en ambitiøs bilkoncern med fast plads på værkstedet i Haderslev. Med god stemning blandt vores dygtige medarbejdere arbejder vi alle hver dag på at yde branchens bedste service til vores mangeårige trofaste kunder. Du er imødekommende og har et smil på læben, og bidrager til den gode stemning på arbejdspladsen. Fleksibilitet og selvstændighed giver vores medarbejdere "frihed under ansvar" og vi forventer at vores nye kollega er selvkørende.

Mekaniker / Tekniker søges til BMW & MINI Haderslev - Autoleth A/S

I takt med flere opgaver på vores BMW og MINI Aut. værksted, leder vi efter nogle dygtige Mekanikere / Teknikere, der sætter en ære i at levere punktligt samt kvalitetsbevidst arbejde. Hos Autoleth sælger og servicerer vi BMW og MINI og vores faciliteter og udstyr er selvfølgelig også hentet fra øverste hylde. Der er naturligvis minimum en lift til alle, adgang til digitale værktøjer, og du har dit eget værktøj. Som del af BMW og MINI bilkoncern vil du få gode muligheder for efteruddannelse

Mekaniker søges til Volvo, Renault og Dacia i Sønderborg hos Auto Lindvang A/S

Til vores afdeling i Sønderborg, søger vi en dygtig og pligtopfyldende mekaniker. Vi er en 37 år ung og velkonsolideret bilforretning, der er autoriseret forhandler af Volvo, Renault og Dacia. Som mekaniker i Auto Lindvang får du mulighed for at arbejde i et af Sønderjyllands førende bilhuse. Du får en spændende og selvstændig hverdag, hvor du meget hurtigt vil få den efteruddannelse, der er nødvendig for at kunne levere kvalitetsarbejde til vores kunder.

Varebilsmekaniker søges til Mercedes-Benz i Holbæk

Vi søger en erfaren varebilsmekaniker til vores afdeling i Holbæk, der er autoriseret værksted for Mercedes-Benz. Da vi har rygende travlt på værkstedet, har vi brug for nogle ekstra hænder hurtigst muligt. Vi kan bl.a. tilbyde dig: Et varierende og udfordrende job med servicering og reparation af Mercedes-Benz varebiler, en hverdag i et stort og moderne bilhus, hvor både rammerne og ambitionerne er i orden samt attraktive ansættelsesvilkår – herunder sundhedssikring

Lastbilmekanikerlærling søges til Mercedes-Benz, Thisted

Vi søger en lastbilmekanikerlærling til vores autoriserede værksted for Mercedes-Benz i Aalborg. Hvis du har lyst til at prøve kræfter med en branche i rivende udvikling, hvor jobmulighederne efter endt uddannelse er særdeles gode, så er det måske dig, vi står og mangler! Vi kan tilbyde dig en aktiv og udfordrende dagligdag, et uhøjtideligt arbejdsmiljø, dygtige kolleger og en fremtidssikret uddannelsesplan.

Lastbilmekanikerlærling søges til Mercedes-Benz, Aalborg

Vi søger en lastbilmekanikerlærling til vores autoriserede værksted for Mercedes-Benz i Aalborg. Hvis du har lyst til at prøve kræfter med en branche i rivende udvikling, hvor jobmulighederne efter endt uddannelse er særdeles gode, så er det måske dig, vi står og mangler! Vi kan tilbyde dig en aktiv og udfordrende dagligdag, et uhøjtideligt arbejdsmiljø, dygtige kolleger og en fremtidssikret uddannelsesplan.

Volvo Andon mekaniker / teamleder søges til Bjarne Nielsen A/S Køge

Til vores næsten nye bilhus i Køge søger vi en dygtig mekaniker, der har lyst til at stå i spidsen for vores Volvo-værksted. På netop denne del af værkstedet skiller vi os lidt ud fra resten. Vi arbejder nemlig med Volvo VPS - Volvo Personal Service - og det betyder kort og godt at kunden har direkte kontakt med mekanikeren, som arbejder på hans bil. Der er altså ingen værkfører, men derimod dig som Volvo Andon / teamleder, der hjælper mekanikerkollegerne med fakturering, planlægning m.v.

Partnere