Mekaniker

Jobopslaget er udløbet, her er andre jobs fra samme kategori

Nissan Tekniker / mekaniker søges til Nissan Horsens
- RAF Motors A/S

For snarlig tiltrædelse søger vi en ansvarlig og serviceminded Nissan tekniker / mekaniker. Du er udlært tekniker / mekaniker og er interesseret i at indgå i et team, hvor du er i stand til at arbejde selvstændigt samtidig med, at du har en positiv indstilling og evnen til at være en god sparringspartner for dine kollegaer. Vi tilbyder en spændende og afvekslende hverdag hvor du bl.a. får du adgang til spændende udviklingskurser

Mekaniker / tekniker søges til  Poul Larsen A/S, Aalborg
- et godt job med spændende biler

Vi er et team på 10 fuldtidsansatte, som tilbyder et behageligt, afslappet og humoristisk arbejdsmiljø. Vi kan tilbyde en afvekslende og selvstændig hverdag med reparation af både special- og hverdagsbiler i alle afskygninger. Selskabets aktiviteter består i salg af nye og brugte biler, reservedele og værkstedsarbejde. Du bliver en del af et team, som har en sjov og alsidig hverdag med et "glimt i øjet"

Er du vores nye Mekaniker hos MATCHBILER i Aarhus

Hos Matchbiler er der gang i den på eftermarkedet. Derfor søger vi nu en mekaniker til at indgå i vores team bestående af 10 dygtige kolleger på mekanisk værksted. Så sætter du en ære i at arbejde med biler og levere et perfekt stykke arbejde hver gang, er det dig vi søger. Du vil primært komme til at servicere samt reparere vores kunders biler, som for det meste tæller Hyundai og Mazda, men vi har også andre mærker vi laver service på.

Mekaniker søges til Harry Mikkelsen Ringsted A/S

Vi har forrygende travlt og søger derfor en ekstra automekaniker. Vi er autoriseret Hyundai forhandler og autoriseret værksted for mærkerne Nissan, Hyundai og Saab. Som mekaniker bliver din primære opgave service og fejlfinding på Nissan og Hyundai biler. Vi tilbyder bl.a. en afvekslende hverdag med spændende udfordringer, mulighed for personlig udvikling gennem løbende uddannelse og kurser hos vores importører m.fl.

Tekniker søges til Autohuset Vestergaard Kolding

Har du lyst til at være en del af et spændende bilhus med adgang til den nyeste viden og værktøjer, og er du både serviceminded og fleksibel, så har du nu muligheden for at blive en del af det stærke team på værkstedet hos Autohuset Vestergaard A/S i Kolding. Hos os får du adgang til spændende udviklingskurser direkte hos importørerne, hvor du kan dygtiggøre dig inden for den nyeste software og teknik. Du får samtidig en spændende og afvekslende hverdag.

BMW tekniker søges til Autohuset Vestergaard i Birkerød

Har du lyst til at være en del af et spændende bilhus med adgang til den nyeste viden og værktøjer, og er du både serviceminded og fleksibel, så har du nu muligheden for at blive en del af det stærke team på værkstedet hos Autohuset Vestergaard A/S i Birkerød. Du får bl.a. adgang til spændende udviklingskurser direkte hos importørerne, hvor du kan dygtiggøre dig inden for den nyeste software og teknik.

Mekaniker søges til Autohuset Vestergaard i Nærum

Har du lyst til at være en del af et spændende bilhus med adgang til den nyeste viden og værktøjer, og er du både serviceminded og fleksibel, så har du nu muligheden for at blive en del af det stærke team på værkstedet hos Autohuset Vestergaard A/S i Nærum. Du er udlært mekaniker og har gerne erfaring fra lignende job, gerne med Renault og Ford. Du får adgang til spændende kurser direkte hos importørerne, hvor du kan dygtiggøre dig inden for den nyeste software og teknik.

Automekaniker søges til Henrik Christensen A/S i Fredericia
- Peugeot & Suzuki

Henrik Christensen A/S søger en ansvarsbevidst og dygtig mekaniker, der er indstillet på at udvikle sig i takt med ny teknologi og sætter en ære i veludført arbejde. Erfaring med Peugeot / Citroën / Suzuki vil være en fordel, men ikke et krav.

Partnere