Mekaniker

Jobopslaget er udløbet, her er andre jobs fra samme kategori

Erfaren Automekaniker / Servicetekniker søges til Grome Automobiler ApS - SEAT i Farum

Grome Automobiler ApS mangler en dygtig og erfaren, uddannet mekaniker med erfaring indenfor mindst et af mærkerne SEAT, VW, Audi og Skoda. Du skal kunne klare mange varierede arbejdsopgaver og skal have arbejdet med originale systemer, som vores nye servicetekniker. I 2015 flyttede vi til nyt bilhus og kan derfor tilbyde optimale rammer. Vi har i dag en stærk position som en af de største SEAT forhandlere i og vort mål er at blive den bedste forhandler og servicepartner i Danmark.

Værkfører søges til Rødkjær Biler i Hammel

Vil du være en del af et spændende bilhus i udvikling? Så har vi er rigtigt godt job til dig. Vi mangler en dygtig og kvalitets bevidst værkfører som har lyst til at stå i spidsen for vores mekanikere. Vi tilbyder en arbejdsplads med attraktive arbejdsforhold. Vi er et værksted med 14 liftkapaciteter, nyeste testudstyr, dækcenter, klargøring m.m.

Bilsagkyndig søges til vores afdelinger i Syd- og Vestjylland

Til meget spændende job søger vi dig, som brænder for at arbejde med- og for kunder, og samtidig er i stand til at yde en god service der gør, at kunderne har lyst til at besøge netop ”din” synshal igen. Dig, som vil være med til at arbejde for at vi opretholder vores høje standard i synshallerne, og sikre at vi lever op til kåringen som Danmarks bedste synshal, som vores kunder 5. år i træk har kåret os til. En pris vores medarbejdere er årsag til.

Partnere