Mekaniker

Jobopslaget er udløbet, her er andre jobs fra samme kategori

Varevognstekniker til Autohuset Vestergaard i Horsens

Har du lyst til at være en del af et spændende bilhus med adgang til den nyeste viden og værktøjer, og er du både serviceminded og fleksibel, så har du nu muligheden for at blive en del af det stærke team på værkstedet hos Autohuset Vestergaard A/S i Horsens. Du er udlært mekaniker og har erfaring fra lignende job, gerne med Ford varevogne. Hos os får du gode og moderne arbejdsfaciliteter, og dine arbejdsopgaver kommer til at bestå af service og reparation af biler samt mont. af tilbehør

OPEL Mekaniker søges til stort bilhus i Kolding

Bliv en del af en ambitiøs bilkoncern med fast plads på værkstedet i en af vores største bilhuse i Kolding. Du vil primært arbejde med OPEL - men vi forventer, at du gerne giver en hjælpende hånd med vores andre mærker, hvis der er brug for det. Det er derfor klart at foretrække at du er uddannet specifikt indenfor OPEL, og hvis du har titlen som GULD OPEL mekaniker vil det være det absolut mest optimale. Vi modtager dog også gerne en ansøgning fra dig, som har en anden mærke uddannelse

Mekaniker / tekniker søges til Aagesen Biler i Virum
- Bosch Car Service Center

Med reference til den værkstedsansvarlige, får du mulighed for at være med til at løse alle slags opgaver på værkstedet. Du vil være med til at servicere vores kunder med en bedste kvalitet så vi altid lever op til deres forventning. Du bliver en del af en engageret og kompetent værkstedsteam der består af vores servicemindet kollega i indskrivningen, og et kompetent team på værkstedet.

Mekaniker søges til Renault-, Dacia- og Volvo-bilhus i Esbjerg

Til vores Renault-, Dacia- og Volvo-bilhus i Esbjerg søger vi dygtige mekaniker. Vi har godt gang i hjulene, og masser af aktivitet på værkstedet. Det er et krav, at du er udlært mekaniker. Ligeledes er det en fordel, hvis du har erfaring fra et autoriseret værksted og erfaring med et eller flere af de nævnte, men det er ikke et krav. Som person er du en holdspiller, troværdig og pligtopfyldende. Hos os lægger vi stor vægt på medarbejdertrivsel.

Klargøringsmedarbejder søges til Via Biler Toyota Silkeborg

Til vores Toyota-bilhus i Silkeborg søger vi lige nu en pligtopfyldende klargøringsmedarbejder. Hos Via Biler - Toyota i Silkeborg kommer du til at arbejde selvstændigt med kontrol og klargøring af biler for salgsafdelingen. Du bliver en del af et engageret hold, der sætter kundetilfredshed og et godt arbejdsmiljø højt på dagsordenen. Vi er en af branchens førende bilkoncerner, hvor tilfredsheden hos medarbejdere vægtes utrolig højt.

Tekniker søges til mekanisk værksted hos ERA BILER Helsinge

Vi har nok at se til på vores værksteder. I øjeblikket står vi og mangler en tekniker (mekaniker) til vores afdeling i Helsinge, der sætter en ære i godt håndværk. Du vil blive kollega med omkring 30 dygtige lokale Superhelte. Vi er autoriseret reparatør af Toyota, Fiat, Fiat Professional og Iveco. Vi tilbyder dig - et af bilbranchens mest udfordrende jobs med et helt unikt sammenhold, og fokus på et ekstraordinært godt produkt, og gode oplevelser.

Automekaniker / Tekniker søges til Peugeot & Suzuki i Fredericia hos Henrik Christensen A/S

Vi søger snarest en ansvarsbevidst og dygtig mekaniker, der er indstillet på at udvikle sig i takt med ny teknologi og sætter en ære i veludført arbejde. Her får du et spændende og udviklende job i en virksomhed med gode kolleger. Erfaring med andre bilmærker end Peugeot / Citroën / Suzuki vil være meget velkommen. Vi tilbyder bl.a. et moderne og førende bilhus med et modelprogram, som har store mål for fremtiden samt løbende efteruddannelse

Er du en god og stabil automekaniker / tekniker?
– Så er det dig vi mangler hos Vangskov Biler, Glostrup

Til vores Glostrup afdeling, søger vi en af branchens bedste mekanikere, som sætter en ære i kundeservice, tillid og loyalitet samtidig med, at du er yderst resultatorienterede og målrettet. Vi tilbyder bl.a.: en flot og velrenommeret bilforretning med stort service- og pladeværksted, en unik arbejdsplads, hvor alt er af nyere dato og i orden, herunder lifte, værktøj, borde / skabe m.v. samt stor personlig indflydelse, da vi sammen skal skabe de gode resultater.

Partnere