Mekaniker

Jobopslaget er udløbet, her er andre jobs fra samme kategori

Service Technician søges til Tesla Hillerød

As a Service Technician, you will work with an international and diverse team of our best and brightest. Their experience ranges from automotive to industrial to hobbyists or career switchers, and what drives them all is Tesla's mission to accelerate the world's transition to sustainable energy. You will work in our soon-to-come Hillerød Service Center which is designed to provide our customers ease of access.

Mekaniker med MAZDA-erfaring søges til BIN2BIL i Holbæk

Til vores afdeling i Holbæk, søger vi snarest muligt en erfaren og kvalitetsbevidst mekaniker med kendskab til Mazda. Vi tilbyder bl.a. et nyere lækkert bilhus med et godt arbejdsmiljø, en moderne arbejdsplads, hvor vi konstant gør alt for, at kunden altid er i centrum samt opfølgende uddannelse, kurser og mulighed for personlig udvikling

Tekniker søges til Semler Retail København

Vi servicerer og reparerer biler af højeste kvalitet, og vores faciliteter og udstyr er selvfølgelig i samme klasse. Du har en uddannelse som mekaniker – kendskab til Volkswagen og SKODA vil være en fordel, men ikke et krav. Hos Semler Retail København gør vi meget for, at du får mulighed for at udvikle dig i dit arbejde gennem nye opgaver og løbende videreuddannelse.

Mekaniker søges til Kronborg Auto A/S
– Volkswagen & Skoda Helsingør

Vi er en virksomhed, som har et ønske og en ambition om at være førende inden for medarbejder- og kundetilfredshed. Vi har et godt og positivt arbejdsmiljø, som i alt tæller 34 medarbejdere, hvoraf ca. 25 er ansatte på eftermarkedet. Du kommer til at indgå i et bredt samarbejde med de øvrige mekanikere, servicerådgivere, vores salgsafdeling, reservedelslageret samt din eftermarkedschef.

Dygtig og kvalitetsbevidst mekaniker / tekniker søges til
Carepoint Nyborg

Vi har travlt på vores mekaniske værksted og søger derfor, for til snarlig tiltrædelse, en dygtig og kvalitetsbevidst mekaniker / tekniker. Service samt diagnose opgaver, vil være en stor del af arbejdsdagen. Vi tilbyder en spændende og afvekslende hverdag, blandt meget kompetente og ansvarsbeviste kollegaer med stor erfaring, en god løn efter kvalifikationer, sundhedsdækning samt pension

Vi har meget travlt og søger derfor 2 mekanikere
til Peugeot / Citroën Helsinge

Vi er nu endeligt ved at være helt på plads med ombygningen og opstart af Citroën som nu er blevet en del af vores bil hus i Helsinge. Du er uddannet mekaniker - gerne med kendskab til Peugeot/Citroën. Vi tilbyder bl.a. et selvstændigt og fagligt udfordrende job, med stor indflydelse på egen hverdag samt løbende relevant uddannelse og attraktive ansættelsesvilkår.

Nissan mekaniker søges til vores
Nissan Koncept forretning i København

Vi søger en ansvarlig og serviceminded Nissan mekaniker til vores Nissan koncept forretning i København. Vi tilbyder bl.a. adgang til spændende udviklingskurser, hvor du kan dygtiggøre dig inden for den nyeste software og teknik. Vi søger dig, som vil være med til at levere oplevelser og kvalitet af høj standard til vores kunder, for at sikre en fortsat positiv udvikling af vores forretning og team.

Ford Mekaniker / Tekniker søges til Andersen Biler i Søborg

Vil du være en del af Sjællands største bilforretning Andersen Biler, hvor udviklingsmulighederne udelukkende er begrænset af din egen lyst, evner og motivation. Vi søger en ansvarlig og serviceminded Ford Mekaniker / Tekniker til vores Autoriseret Ford værksted i Søborg. Du er udlært Ford Mekaniker / Tekniker og interesseret i at indgå i et team med en positiv indstilling.

Partnere