Mekaniker

Jobopslaget er udløbet, her er andre jobs fra samme kategori

MAX DUE A/S søger erfaren mekaniker til vores Næstved afdeling 

Vi har travlt og søger i den forbindelse en ekstra mekaniker til vores afdeling i Næstved. Som mekaniker i Næstved kommer du til at varetage reparation & servicering af både nye og brugte biler. Vores primære arbejdsområde Kia, som vi er autoriseret forhandler af, samt Fiat & Alfa Romeo, som vi er autoriseret serviceværksted for. Du kommer til at arbejde med både almindeligt mekanisk arbejde samt fejlsøgning, garantiarbejde & servicering.

Caripo Biler A/S i Horsens søger mekaniker / tekniker

Er du en resultatorienteret teamplayer og ønsker du at være med på en spændende rejse, hvor du vil få et stort ansvar i et af Horsens flotteste og største bilhuse, så søger Caripo Biler A/S lige nu en mekaniker / tekniker til vores eftermarkedsteam. Du vil komme til at arbejde med daglig styring af vedligeholdelse og reparationer af primært biler fra BMW, men også biler fra vores andre autoriserede mærker.

Klargøringsmekaniker til Autohuset Vestergaard i Birkerød

Har du lyst til at være en del af et spændende bilhus med adgang til den nyeste viden og værktøjer, og er du både serviceminded og fleksibel, så har du nu muligheden for at blive en del af det stærke team på vores mekaniske værksted, hos Autohuset Vestergaard A/S i Birkerød. Dine opgaver består af udstyrsmontering på nye og brugte biler samt tekniske klargøring af nye person- og varebiler. Du er udlært mekaniker og har gerne erfaring fra lignende job, gerne med Opel eller Peugeot.

Tekniker søges til Volkswagen Kalundborg

Vi mangler en tekniker, som vil arbejde med nogle af branchens bedste mærker og de nyeste teknologier, og som vil være del af en arbejdsplads, hvor målsætningen er at have glade og tilfredse kunder. Du vil komme til at indgå i et stærkt team af dygtige medarbejdere, og du vil primært arbejde med servicering og fejlfinding på Volkswagen person og erhvervsbiler. Vores udstyr på værkstedet er selvfølgelig hentet fra øverste hylde.

2 erfarne Mekanikere / Teknikere søges – én til personbiler og én til varebiler til Autohuset Ringsted A/S - aut. værksted for Volkswagen, SKODA og SEAT

Lige nu søger vi 2 erfarne mekanikere – en til personbiler og en til varebiler. Autohuset Ringsted A/S er autoriseret værksted af mærkerne Volkswagen, SKODA og SEAT. Du kommer til at indgå i et team med super dygtige kollegaer, som på nuværende tidspunkt tæller over 30 medarbejdere. Vi er en virksomhed, som har et ønske og en ambition om at være førende inden for medarbejder- og kundetilfredshed. Derfor har vi behov for flere dygtige medarbejdere, så vi kan fortsætte vores positive vækst

Vejlebo & Larsen i Roskilde SØGER MEKANIKER

Vejlebo & Larsen søger en mekaniker til vores autoriseret Peugeot & Opel-værksted. Du skal være uddannet mekaniker, og erfaring med Peugeot eller Opel er en klar fordel. Du skal kunne lide at have travlt, og kunne håndtere avancerede tekniske problemstillinger ved moderne biler. Du arbejder effektivt og selvstændigt, og behersker IT på et relativ højt niveau. Du kan kommunikere effektivt og overbevisende med kunder og medarbejdere på værkstedet.

Har du det sort bælte i Toyota eller vil du gerne have det?

Har du lyst til at arbejde i et topmoderne værksted og kalde dig specialist i Toyota teknik? Så er du måske én af vores 2 nye mekanikere. Vi søger 2 stk. rigtige bilnørder, der tager ejerskab over sit arbejde, yder sit bedste samt er gode og positive kollegaer. Hos Krogsgaard-Jensen investerer vi i vores medarbejdere, den nyeste teknologi og det nyeste udstyr - det sikrer vores sorte bælte. Vi tilbyder en høj løn samt gode bonusmuligheder

Polestar Tekniker søges til Autohuset Vestergaard Nærum

I rollen som Polestar tekniker (#Premium) hos Autohuset Vestergaard A/S (#endelafnogetstørre) anses du som krumtappen i vores forretning (#bilnørd). Derfor bruger vi meget tid på at give dig de bedste arbejdsbetingelser, de bedste kolleger (#fællesskab) og støtter din udvikling fx. med relevant uddannelse og muligheden for at arbejde med vores andre mærker i huset. Du får mange kolleger på tværs af landet, som alle er nogle af de dygtigste teknikere i Danmark.

Partnere