Mekaniker

MOTORCYKEL-MEKANIKER SØGES til Harley-Davidson

Vi er autoriseret Harley-Davidson forhandler og har susende travlt. Vi slår alle tiders tidligere rekorder i disse år. Yderligere er vi ved at gøre klar til udflytning til Roskilde og søger derfor en ekstra motorcykelmekaniker til vores værksted. Vi forestiller os, at du er uddannet motorcykelmekaniker, automekaniker eller anden form for mekaniker. Du brænder for motorcykler og hele kulturen bag. Du sætter en ære i, at alt du gør, er kvalitativt i orden.

Tekniker søges til mekanisk værksted hos ERA BILER Helsinge 

ERA BILER i Helsinge søger endnu en lokal Superhelt, der skal hjælpe med at opfylde målet om ”Bilbranchens Bedste Bilrådgivere i Byens Bedste Bilhus”. Som tekniker i ERA BILER vil du indgå i et stærkt eftermarkedsteam i Helsinge, der i dag påstår af 6 medarbejdere i indskrivningen, 8 teknikere, 3 pladesmede, 5 lærlinge og 3 i klargøringen og kørsel, hvor det at vores gæster anbefaler os til andre er altafgørende.

Aunsbjerg i Horsens søger Mekaniker med kunden i fokus

Til vores team af engagerede medarbejdere, søger vi en kollega, som har lyst til at blive en del af en arbejdsplads, hvor der er gang i butikken, hvor der lægges stor vægt på medarbejdertilfredshed, og det at have en aktiv og sjov arbejdsplads – og det mener vi faktisk alvorligt. Så skal der simpelthen bare ske noget nyt – så er et job hos Aunsbjerg garanteret noget for dig.

Mekaniker søges til vores Haderslev afdeling

Bliv en del af en ambitiøs bilkoncern med fast plads på værkstedet i Haderslev. Med god stemning blandt vores dygtige medarbejdere arbejder vi alle hver dag på at yde branchens bedste service til vores mangeårige trofaste kunder. Du er imødekommende og har et smil på læben, og bidrager til den gode stemning på arbejdspladsen. Fleksibilitet og selvstændighed giver vores medarbejdere "frihed under ansvar" og vi forventer at vores nye kollega er selvkørende og har et stort drive.

Effektiv bilmekaniker og tekniker søges til
Mobile Sørlandsparken i Kristiansand, Norge

Har du lyst til å være med på vår storsatsning med å jobbe med noen av markedets mest spennende og moderne bilmerker? Mobile Sørlandsparken AS og Mobile Fiskåtangen AS er i sterk vekst, og søker i den forbindelse etter dyktige og lærevillige mekanikere og teknikere som trives med en dynamisk og innholdsrik hverdag. Vi tilbyr kontinuerlig opplæring og kursing, Konkurransedyktig lønn med Bonusordning ved måloppnåelse

RAF MOTORS A/S søger 2 dygtige mekanikere

Da vi har rygende travlt på vores aut. Hyundai, Suzuki, Nissan og Peugeot værksted, søger vi derfor intet mindre end Danmarks bedste mekanikere. Er du klar til en ny udfordring og har du lyst til at arbejde sammen med dygtige og engageret kollegaer, så er RAF Motors stedet for dig.

Mekaniker søges til Gunner Due Biler i Køge

Vi tilbyder et godt job i et godt arbejdsklima og gode kollegaer, mulighed for personlig og faglig udvikling samt løn efter kvalifikationer med bonus. Vi forsøger at tænke nyt og udvikle os, så vi er i stand til at skabe et af Danmarks mest moderne bilhuse. Du skal indgå i vores team af professionelle medarbejdere i Køge, som alle arbejder med en fælles målsætning, som sikre høj kundetilfredshed, kvalitet og lønsomhed.

Partnere