Mekaniker

Personvognsmekaniker søges til Birkerød Bilforum

For snarlig tiltrædelse søger vi en dygtig og dedikeret personvogns-mekaniker til vores værksted i Birkerød. Her får du et godt og spændende job med mulighed for personlig og faglig udvikling. Du kommer til at arbejde med service og vedligeholdelse af personbiler (primært Skoda & SAAB) samt bl.a. fejlsøgning og reparation af alle personbiler

Mekaniker søges til Danmarks største MC forhandler
- Jensens Motorcykler A/S Horsens

Er du den rette, og kan du gøre en forskel for Jensens Motorcykler og vores fantastiske kunder? Skal der ske noget nyt i dit liv? Trænger du til nye udfordringer? Nu har du muligheden for at blive en del af teamet hos Jensens Motorcykler, som er Danmarks største motorcykelforhandler og med hele 4 brands i butikken - Honda, Husqvarna, Indian og KTM. Du får et meget spændende job med en dagligdag der i høj grad er præget af frihed under ansvar.

2 dynamiske Mekanikere søges til AutoCamp Låsby / Aarhus
- én der brænder for det el-tekniske område og én med baggrund som pladesmed

Har du hænderne skruet godt på, og ønsker du at udvikle dine tekniske evner i samspil med dygtige kolleger? Så er det måske dig, vi leder efter til vores eftermarked værksted hos Autocamp i Låsby, vest for Aarhus. Autocamp er markedsledende indenfor salg af autocampere i Danmark og forhandler et bredt udvalg af både nye og brugte campere. Vores succes skyldes i høj grad vores fokus på god kundeservice og troværdig rådgivning.

MEKANIKER søges til KIA i Valby

For snarlig tiltrædelse søger vi en dygtig og selvstændig mekaniker. Du har en uddannelse som mekaniker, gerne med KIA erfaring, men ikke et krav. Du er teknisk velfunderet (IT) og ansvarsbevidst, arbejder selvstændigt, struktureret, fleksibelt og har styr på dine opgaver samt prioriterer et højt kvalitetsniveau. Du får et godt arbejdsmiljø og gode kollegaer samt mulighed for personlig og faglig udvikling

Tekniker til batterireparationsværksted / TSC - Semler Gruppen

Interesserer du dig for innovation, og har du lyst til at arbejde med nogle af branchens bedste el-biler? Så bliv en del af teamet i vores importør division. Du skal primært beskæftige dig med fejlfinding, diagnosticering og reparation, og får selvfølgelig de bedste diagnoseværktøjer og et batteriværksted med det nyeste udstyr fra producenterne. Du har erfaring som teknisk rådgiver eller service-/diagnosetekniker. Det er et krav, at du har erfaring med Volkswagen, SEAT, ŠKODA eller Audi.

Varebilsmekaniker til Mercedes-Benz & Renault - Avedøre

Da vi har rygende travlt på værkstedet, har vi brug for nogle ekstra hænder hurtigst muligt. Derfor søger vi to erfarne varebilsmekanikere til vores afdeling i Avedøre, der er autoriseret værksted for Mercedes-Benz og Renault. Her får du et varierende og udfordrende job med servicering og reparation af Mercedes-Benz og Renault varebiler. En hverdag i et stort og moderne bilhus, hvor både rammerne og ambitionerne er i orden. Attraktive ansættelsesvilkår – herunder sundhedssikring.

Mekaniker søges til stort bilhus i Kolding

Bliv en del af en ambitiøs og spændende bilkoncern med fast plads på værkstedet i en af vores største bilhuse i Kolding. Med et højt ambitiøst niveau og fart over feltet, arbejder vi alle hver dag på at yde branchens bedste service til vores mangeårige trofaste kunder. Du er imødekommende, har et smil på læben og du bidrager til den gode stemning på arbejdspladsen. Fleksibilitet og selvstændighed giver vores medarbejdere "frihed under ansvar".

Tekniker / mekaniker søges til Semler Retail Aalborg

Vi mangler en dygtig og engageret tekniker/ mekaniker til vores værksted med opstart hurtigst muligt. Vil du være med på holdet og arbejde med nogle af branchens bedste mærker og nyeste teknologier, så er du måske vores nye kollega. Hos os sælger og servicerer vi Volkswagen, ŠKODA og Audi - biler af højeste kvalitet, og vores faciliteter og udstyr er selvfølgelig også hentet fra øverste hylde. Der er naturligvis en lift til alle, adgang til digitale værktøjer, og du har dit eget værktøj

Partnere