Mekaniker

Tekniker søges til Volkswagen Kalundborg

Vi mangler en tekniker, som vil arbejde med nogle af branchens bedste mærker og de nyeste teknologier, og som vil være del af en arbejdsplads, hvor målsætningen er at have glade og tilfredse kunder. Du vil komme til at indgå i et stærkt team af dygtige medarbejdere, og du vil primært arbejde med servicering og fejlfinding på Volkswagen person og erhvervsbiler. Vores udstyr på værkstedet er selvfølgelig hentet fra øverste hylde.

Automekaniker / Automontør til ŠKODA - SEAT & Cupra i Brøndby - Pssst,! måske det er dig vi leder efter?

Vi søger snarest - til et rigtigt godt job - en Automekaniker / Automontør til at indgå i vores velfungerende værkstedsteam. Teamet på vores mekaniske værksted består i dag af 10 gode kollegaer alle med højt humør. Du vil blive en del af et team med dygtige medarbejdere, hvor vores fokus udover at have det sjovt sammen er kvaliteten i arbejdet og den gode kundeservice som skal leveres hver eneste gang.

Mekaniker / tekniker søges til stort Ford-bilhus i Holstebro

Til vores store Ford-bilhus i Holstebro søger vi en dygtig Ford-tekniker/-mekaniker. Du bliver en del af stærkt team, som hjælper vores kunder med alle typer af mekaniske reparationer. Det er et krav, at du er udlært mekaniker. Ligeledes vil det være en klar fordel, hvis du har erfaring fra et autoriseret værksted, men det er ikke et krav. Endelig vil det naturligvis også være et plus, hvis du tidligere har prøvet kræfter med Ford.

Opel TA'er (guldmekaniker) søges til vores afdeling i Birkerød

Har du lyst til at blive en del af ét af Danmarks førende bilhuse, er du uddannet TA'er (guldmekaniker) og specialist i fejlsøgning? Så er det dig, vi leder efter. Du bliver en del af en afdeling, som er i rivende udvikling, og i rollen som Opel TA arbejder du derfor anderledes end den traditionelle mekaniker. Du får en bredere rolle med masser af ansvar, hvor du er med til at præge måden, vi skal arbejde i fremtiden både for dig selv og i teamet.

Mekaniker søges til Autohuset Vestergaard i Nærum

Har du lyst til at være mekaniker i ét af Danmarks førende bilhuse? Så er det dig, vi leder efter. Du vil blive en del af et større team på ca. 20 mekanikere og ca. 10 lærlinge. Du vil få masser af ansvar, kundekontakt og selvstændighed i rollen og vil i dagligdagen arbejde med mærker som Volvo, Renault, Ford, Dacia og Nissan. Du får bl.a. adgang til spændende udviklingskurser direkte hos importørerne, hvor du kan dygtiggøre dig inden for den nyeste software og teknik.

Tekniker søges til Ford Store i Odense

Har du lyst til at blive en del af ét af Danmarks førende bilhuse, og har du flair for fejlsøgning samt lysten til at specialisere dig yderligere? Så er det dig, vi leder efter. I rollen som tekniker i Autohuset Vestergaard A/S anses du som krumtappen i vores forretning. Derfor bruger vi meget tid på at give dig de bedste arbejdsbetingelser, de bedste kolleger og støtter din udvikling f.eks. med relevant uddannelse. Hos os får du adgang til spændende udviklingskurser direkte hos importørerne

Volvo Personlig Servicetekniker (mekaniker) søges til Odense

Tilhører du den nye generation af mekanikere, som kan balancere det tekniske, dit team og kundeoplevelsen, og har du lyst til at blive en del af ét af Danmarks førende bilhuse? Så er det dig, vi leder efter. Du bliver en del af en afdeling, som er i rivende udvikling, og i rollen som Volvo Personlig Servicetekniker arbejder du derfor anderledes end den traditionelle mekaniker. Du får bl.a. en bredere rolle med masser af ansvar

Vi søger en ny medarbejder med teknisk snilde og god fysisk form

Opgaven er at udføre miljø og støj målinger på busser. De danske trafikselskaber og myndighederne har stor fokus på at udledninger af miljøskadelige stoffer, samt støj fra busser, af sundheds- og miljømæssige årsager er så lave som muligt, af hensyn til passagererne og omgivelserne omkring. Applus Danmark A/S har derfor fået til opgave at foretage miljø og støjmålinger på busser, der bliver udtrukket til kontrol af trafikselskaberne.

Partnere