Mekaniker / Tekniker

Jobopslaget er udløbet, her er andre jobs fra samme kategori

Tekniker søges til Lamborghini Copenhagen 

Hos Lamborghini Copenhagen vil du komme til at arbejde med produkter af højeste kvalitet til en eksklusiv kundeskare. Det er vigtigt for os, at du får mulighed for at udvikle dig i dit arbejde gennem nye opgaver og løbende videreuddannelse fra Lamborghini.

Dygtig og erfaren mekaniker søges til AutoCenter København

Vil du være del af et af Danmarks største frie værksteder med et fantastisk brand? Til AutoCenter Københavns afdelinger i Gentofte og Hvidovre søger vi hurtigst muligt dygtige og erfarne mekanikere. Vi er et af Danmarks største Bosch Car Service værksteder. Vi tilbyder et spændende mærke i stærk fremgang, fra en leverandør til alle bilmærker, et spændende job med masser af udfordringer samt kurser gennem Bosch på de nyeste bilmodeller

Henrik Christensen A/S i Fredericia søger Automekaniker

Henrik Christensen A/S søger en ansvarsbevidst og dygtig mekaniker, der er indstillet på at udvikle sig i takt med ny teknologi og sætter en ære i veludført arbejde. Erfaring med Peugeot/Citroen/Suzuki vil være en fordel. Vi tilbyder et moderne og førende bilhus med et modelprogram, som har store mål for fremtiden og løbende efteruddannelse

Teknikere søges til Via Biler A/S - Toyota på Amager

Vi søger lige nu dygtige og pligtopfyldende teknikere/mekanikere til vores bilhus på Amager. Som tekniker/mekaniker i Via Biler får du mulighed for at arbejde i et af branchens førende bilhuse og ikke mindst arbejde sammen med verdens bedste kollegaer. Via Biler tilbyder en spændende og selvstændig hverdag, hvor arbejdsglæde, gode uddannelses- og udviklingsmuligheder går hånd i hånd.

Er du vores nye mekaniker / tekniker hos Matchbiler A/S, Viby J ?

Vi søger snarest en mekaniker til at indgå i vores team bestående af 10 dygtige kolleger på mekanisk værksted. Så sætter du en ære i at arbejde med biler og levere et perfekt stykke arbejde hver gang, er det dig vi søger. Du vil primært komme til at servicere samt reparere vores kunders biler, som for det meste tæller Hyundai og Mazda, men også andre mærker. Du vil få løbende kurser og undervisning inden for vores mærker, så man hele tiden er opdateret med den nyeste viden.

Erfaren AUDI mekaniker til Bilernes Hus

Grundet travlhed søger Bilernes Hus en erfaren mekaniker til vores Audi team. Så har du flere års erfaring som mekaniker? Og har du lyst til at arbejde på et af de største og mest moderne værksteder i Danmark? Så skal du måske med på vores dygtige team af mekanikere.

Erfaren dansktalende diagnosetekniker søges til Nissans Tekniske Helpdesk

Vi søger lige nu en dansktalende diagnosetekniker til vores partner Nissan til at arbejde med teknisk support. Som medarbejder i vores team vejleder og coacher du rutinerede teknikere hos autoriserede autoværksteder i hele Norden med fokus på det danske marked. Supporten kan ske via elektronisk kommunikation, mail og telefon og indebærer kontakt med både forhandlere og udviklingsteam hos producenten/generalagenten.

Dygtig mekaniker søges snarest til Autohuset Schibsbye i Nordsjælland

Autohuset Schibsbye i Espergærde søger en ansvarsbevidst og passioneret mekaniker - gerne tekniker. Vi tilbyder et spændende job i et bilhus, som er i konstant udvikling samt en yderst attraktiv lønpakke, og en arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder.

Partnere