Mekaniker / Tekniker

Søger du job som mekaniker eller tekniker i autobranchen? Som mekaniker eller tekniker i autobranchen vil du få tildelt opgaver, der kræver, at du kan arbejde selvstændigt såvel som i teams. Typiske opgaver i et mekaniker job eller tekniker job vil naturligvis afhænge af den specifikke arbejdsplads. Opgavner vil dog som udgangspunkt indkreses af fagspecifikke områder, hvor en mekaniker uddannelse eller tekniker uddannelse i særdeleshed vil være relevant. Derfor kan du på motorjobs også finde lærling stillinger, der giver de bedste forudsætninger for at kunne finde et job som tekniker eller mekaniker i autobranchen. Find ledige stillinger nedenfor.

Jobopslaget er udløbet, her er andre jobs fra samme kategori

Tekniker søges til Volkswagen Ishøj
- Sydkystens Bil Center A/S

Vi søger en dygtig Tekniker, der vil arbejde med nogle af branchens bedste mærker og de nyeste teknologier, og som vil være del af vores arbejdsplads, hvor målsætningen er at have glade og tilfredse kunder. Hos Sydkystens Bil Center - Volkswagen Ishøj - servicerer og reparerer vi Volkswagen og ŠKODA. Vores mål er at have landets mest tilfredse kunder, og forudsætningen for begejstrede kunder er, at vi har glade medarbejdere, der er stolte over deres arbejde.

Vil du være vores nye mekaniker kollega
hos Kraft Biler i Fredericia ?

Vi har forrygende travlt, og søger en dygtig og ansvarsbevidst mekaniker, til at udføre service og reparation af alle bilmærker. Vi tilbyder bl.a. et spændende bilhus at arbejde i, et godt arbejdsmiljø og gode kollegaer, en afvekslende arbejdsdag, en god løn incl. pension samt efteruddannelse og personlig udvikling. Brænder du for at lave kvalitetsbiler, vores motto er "ET VÆRKSTED DU BLIVER GLAD FOR" - så har vi et godt job til dig

Mekaniker søges til Gunner Due Biler i Slagelse

Hos Gunner Due Biler brænder vi for at skabe langvarige relationer. Vi forsøger at tænke nyt og udvikle os, så vi er i stand til at skabe et af Danmarks mest moderne bilhuse. Du skal indgå i vores team af professionelle medarbejdere i Slagelse, som alle arbejder med en fælles målsætning, som sikre høj kundetilfredshed, kvalitet og lønsomhed. Vi har over 50 års erfaring inden for bilsalg og servicering af biler og tilfredse kunder.

Automekaniker søges til Henrik Christensen A/S i Fredericia
- Peugeot & Suzuki

Henrik Christensen A/S søger en ansvarsbevidst og dygtig mekaniker, der er indstillet på at udvikle sig i takt med ny teknologi og sætter en ære i veludført arbejde. Erfaring med Peugeot / Citroën / Suzuki vil være en fordel, men ikke et krav.

Mekaniker søges til KIA Valby - en del af Nellemann-koncernen

KIA Valby er en del af Nellemann-koncernen. Nellemann er grundlagt i år 1900, og vi er stolte af at have serviceret tilfredse kunder i bilbranchen gennem generationer. Nellemann organisationen er importør af Kia, Aston Martin samt Isuzu. KIA Valby er en del af Nellemanns detailforretninger, med bilhuse i Århus, Odense, Roskilde og København, hvor vi hver dag bestræber os på at være kundernes foretrukne bilforhandler og værksted.

Mekanikere søges til nyt bilhus i City, Mercedes-Benz CPH

Er du uddannet mekaniker? Kunne du tænke dig at være en del af en spændende arbejdsplads med et stærkt brand, der netop er flyttet ind i et helt nyt og innovativt bilhus? Så er det måske dig vi søger. Mercedes-Benz CPH vækster, derfor søger vi til vores værksted på den nye lokation i Sydhavnsgade lige nu dygtige og kompetente mekanikere til både dag- og aftenhold. Du kommer til at arbejde meget selvstændigt, men vil sammen med dine kolleger få ansvaret for at udføre alsidige mekaniske opgaver.

Mekaniker søges til Autohuset Vestergaard i Birkerød

Har du lyst til at være en del af et spændende bilhus med adgang til den nyeste viden og værktøjer, og er du både serviceminded og fleksibel, så har du nu muligheden for at blive en del af det stærke team på værkstedet hos Autohuset Vestergaard A/S i Birkerød. Vi tilbyder et spændende job hos os hvor du får gode og moderne arbejdsfaciliteter, og dine arbejdsopgaver kommer til at bestå af service og reparation af biler, montering af tilbehør samt ad hoc opgaver på værkstedet.

BMW tekniker søges til Autohuset Vestergaard i Birkerød

Har du lyst til at være en del af et spændende bilhus med adgang til den nyeste viden og værktøjer, og er du både serviceminded og fleksibel, så har du nu muligheden for at blive en del af det stærke team på værkstedet hos Autohuset Vestergaard A/S i Birkerød. Du får bl.a. adgang til spændende udviklingskurser direkte hos importørerne, hvor du kan dygtiggøre dig inden for den nyeste software og teknik.

Partnere