Mekaniker / Tekniker

Søger du job som mekaniker eller tekniker i autobranchen? Som mekaniker eller tekniker i autobranchen vil du få tildelt opgaver, der kræver, at du kan arbejde selvstændigt såvel som i teams. Typiske opgaver i et mekaniker job eller tekniker job vil naturligvis afhænge af den specifikke arbejdsplads. Opgavner vil dog som udgangspunkt indkreses af fagspecifikke områder, hvor en mekaniker uddannelse eller tekniker uddannelse i særdeleshed vil være relevant. Derfor kan du på motorjobs også finde lærling stillinger, der giver de bedste forudsætninger for at kunne finde et job som tekniker eller mekaniker i autobranchen. Find ledige stillinger nedenfor.

Jobopslaget er udløbet, her er andre jobs fra samme kategori

Automekaniker eller automontør søges til vores skadesværksted hos Bilhuset Allerød

Vi mangler en mekaniker, som vil arbejde med nogle af branchens bedste mærker og de nyeste teknologier, og som vil være del af en arbejdsplads, hvor målsætningen er at have glade og tilfredse kunder. Hos Bilhuset Allerød servicerer vi Volkswagen, ŠKODA og SEAT. Vores mål er at have landets mest tilfredse kunder, og vi er overbeviste om, at vi skal have glade medarbejdere for at have glade kunder.

Teknikere søges til Toyota Amager - Via Biler A/S

Vi søger lige nu dygtige og pligtopfyldende teknikere/mekanikere til vores bilhus på Amager. Som tekniker i Via Biler får du mulighed for at arbejde i et af branchens førende bilhuse og ikke mindst arbejde sammen med verdens bedste kollegaer. Vi tilbyder bl.a. en spændende og selvstændig hverdag, hvor arbejdsglæde, gode uddannelses- og udviklingsmuligheder går hånd i hånd.

Mekaniker søges til "MÅNESKINSARBEJDE" i Holbæk

Vil du arbejde 4 dage for 5 dages løn - og have fri fredag, lørdag og søndag? Vi søger snarest muligt en erfaren og kvalitetsbevidst MEKANIKER TIL PERSON- OG VAREVOGNE - hvis du samtidig er bekendt med Ford og Renault er dette en klar fordel! Vi tilbyder et moderne bilhus, med nyeste teknologi og faciliteter, løbende videreuddannelse og udviklingsmuligheder i en spændende del af bilbranchen.

Mekaniker / tekniker søges til RAF Motors A/S i Horsens

Vi har meget travlt, og derfor søger vi en mekaniker / gerne med erfaring fra Nissan, men ikke noget krav. Du kommer til at indgå i et team af meget dygtige kolleger. Vi er en virksomhed hvor medarbejder- og kundetilfredshed står meget højt. Derfor har vi behov for endnu en topmotiveret medarbejder. Vi tilbyder bl.a. gode muligheder for efteruddannelse, en virksomhed i sund vækst samt en rigtig god lønpakke med bl.a. pension og sundhedsforsikring m.v.

Mekaniker søges til Autohuset Vestergaard i Fredericia

Har du lyst til at være en del af et spændende bilhus med adgang til den nyeste viden og værktøjer, og er du både serviceminded og fleksibel, så har du nu muligheden for at blive en del af det stærke team på værkstedet hos Autohuset Vestergaard A/S i Fredericia. Hos os får du gode og moderne arbejdsfaciliteter, og dine arbejdsopgaver kommer til at bestå af service og reparation af biler samt montering af tilbehør.

Tekniker søges til Audi Servicepartner Viborg
- Sølvsten Biler A/S

Har du lyst til at være en del af et mærke-dedikeret Audi team med adgang til det nyeste moderne udstyr til fejlsøgning, test og reparation? Er du målrettet i dit arbejde og brænder for at sikre en optimal kundeoplevelse? Dine opgaver vil være servicearbejde, reparationer og fejlfinding. Du kommer til at indgå i et af Danmarks bedste Audi-teams med løbende efteruddannelse og flere årlige sociale arrangementer

Mekaniker søges til SKODA, SEAT & MITSUBISHI i Randers

Bliv en del af vores værksteds team og få lov til at arbejde med nogle af branchens bedste brands. Vi arbejder i et uformelt miljø og har fokus på at give vores kunder en effektiv og professionel betjening – hver gang. Vi tilbyder en udfordrende stilling med mulighed for personlig og faglig udvikling, frihed under ansvar og en uformel omgangsform samt løbende efteruddannelse indenfor Skoda og SEAT

Opel og Citroën tekniker søges til Autocentralen Haderslev

Erfaring med Opel eller Citroën? Hvis JA - så kan du blive en vigtig del af vores stærke team i Haderslev. Vi betaler gerne for videreuddannnelse hvis det er nødvendigt. Vi tilbyder bl.a. mulighed for personlig udvikling og frihed under ansvar, professionelt og travlt arbejdsklima, en virksomhed i sund vækst med suveræne produkter

Partnere