Mekaniker / Tekniker

Søger du job som mekaniker eller tekniker i autobranchen? Som mekaniker eller tekniker i autobranchen vil du få tildelt opgaver, der kræver, at du kan arbejde selvstændigt såvel som i teams. Typiske opgaver i et mekaniker job eller tekniker job vil naturligvis afhænge af den specifikke arbejdsplads. Opgavner vil dog som udgangspunkt indkreses af fagspecifikke områder, hvor en mekaniker uddannelse eller tekniker uddannelse i særdeleshed vil være relevant. Derfor kan du på motorjobs også finde lærling stillinger, der giver de bedste forudsætninger for at kunne finde et job som tekniker eller mekaniker i autobranchen. Find ledige stillinger nedenfor.

Jobopslaget er udløbet, her er andre jobs fra samme kategori

Mekaniker søges til Volkswagen & Skoda Frederikssund

Autohuset Frederikssund søger Danmarks bedste mekaniker. Vi har meget travlt, og derfor søger vi en mekaniker – gerne med erfaring eller stor lidenskab for Volkswagen og Skoda. Vi tilbyder muligheden for at arbejde med nogle af branchen stærkeste brands, gode muligheder for efteruddannelse samt lønpakke med bl.a. pension, sundhedsforsikring og bonus.

Mekaniker søges til KIA Valby - Nellemann A/S

Vi søger en dygtig medarbejder til bl.a. service og vedligeholdelse af Kia personbiler samt avanceret fejlsøgning og reparation af Kia personbiler m.v. Du arbejder selvstændigt, struktureret, fleksibelt og har styr på dine opgaver, er teknisk velfunderet (IT) og ansvarsbevidst samt prioriterer et højt kvalitetsniveau. Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø med gode kollegaer og mulighed for personlig og faglig udvikling

PEUGEOT I KOLDING SØGER DYGTIG MEKANIKER

P. Christensen i Kolding søger en mekaniker til vores autoriserede PEUGEOT-værksted. Du skal være dygtig til fejlsøgning, diagnose og reparation af person- og varebiler. Det er en fordel, at du er uddannet inden for Peugeot eller Citroën. Du skal kunne håndtere tekniske problemstillinger på moderne biler.

Vi søger 2 dygtige mekanikere til Peugeot Odense S
- Bilhuset Ronald Carlsen A/S

Vi har travlt og søger derfor 2 dygtige mekanikere - én til mekanisk værksted samt én til salg-/klargøringsværksted. Vi tilbyder en stilling i et moderne bilhus med et rigtigt godt miljø, hvor tonen er afslappet, og teamwork er nøgleordet samt en attraktiv lønpakke

Dygtig Mekaniker / Tekniker søges til Autohuset Schibsbye i Nordsjælland

Autohuset Schibsbye i Espergærde søger en ansvarsbevidst og passioneret mekaniker - gerne tekniker. Vi tilbyder et spændende job i et bilhus, som er i konstant udvikling samt en yderst attraktiv lønpakke, og en arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder.

Partnere