Mekaniker / Tekniker

Søger du job som mekaniker eller tekniker i autobranchen? Som mekaniker eller tekniker i autobranchen vil du få tildelt opgaver, der kræver, at du kan arbejde selvstændigt såvel som i teams. Typiske opgaver i et mekaniker job eller tekniker job vil naturligvis afhænge af den specifikke arbejdsplads. Opgavner vil dog som udgangspunkt indkreses af fagspecifikke områder, hvor en mekaniker uddannelse eller tekniker uddannelse i særdeleshed vil være relevant. Derfor kan du på motorjobs også finde lærling stillinger, der giver de bedste forudsætninger for at kunne finde et job som tekniker eller mekaniker i autobranchen. Find ledige stillinger nedenfor.

Mekaniker til Autohuset Vestergaard Svendborgvej i Odense

Har du lyst til at være en del af et spændende bilhus med adgang til den nyeste viden og værktøjer, og er du både serviceminded og fleksibel, så har du nu muligheden for at blive en del af det stærke team på værkstedet hos Autohuset Vestergaard A/S på Svendborgvej i Odense. Du får bl.a. adgang til spændende udviklingskurser direkte hos importørerne, hvor du kan dygtiggøre dig inden for den nyeste software og teknik.

MEKANIKER SØGES til Volkswagen Service Viby
– Carepoint Aarhus A/S

Vi er et bilhus i rivende udvikling og søger derfor lige nu en dygtig mekaniker. Du bliver en del af et stærkt team, som hjælper vores kunder med alle typer af mekaniske reparationer. Det daglige arbejde omfatter bl.a.: reparationer af mekanisk karakter, avanceret fejlsøgning og reparationer af VW personbiler / varebiler SAMT SKODA, reparationer af akutte fejl på kundernes biler samt eftermontering af udstyr

Automekaniker søges til Semler Retail Aalborg
- Volkswagen, ŠKODA & Audi

Vil du være med på holdet og arbejde med nogle af branchens bedste mærker og nyeste teknologier, så læs videre. Hos Semler Retail Aalborg sælger og servicerer vi Volkswagen, ŠKODA og Audi - biler af højeste kvalitet - og vores faciliteter og udstyr er selvfølgelig også hentet fra øverste hylde. Der er naturligvis en lift til alle, adgang til digitale hjælpemidler, og du har dit eget værktøj.

Service Technician søges til Tesla i Hillerød

As a Service Technician, you will work with an international and diverse team of our best and brightest. Their experience ranges from automotive to industrial to hobbyists or career switchers, and what drives them all is Tesla's mission to accelerate the world's transition to sustainable energy. You will work in our soon-to-come Hillerød Service Center which is designed to provide our customers ease of access.

Mekaniker / tekniker søges til Aagesen Biler i Virum
- Bosch Car Service Center

Med reference til den værkstedsansvarlige, får du mulighed for at være med til at løse alle slags opgaver på værkstedet. Du vil være med til at servicere vores kunder med en bedste kvalitet så vi altid lever op til deres forventning. Vi tilbyder bl.a. et godt job med gode udviklingsmuligheder, udfordrende samt spændende værkstedsarbejde med mange forskellige bilmærker.

Peugeot Fausing søger en dygtig mekaniker

Peugeot Fausing søger en dygtig og kvalitetsbevidst mekaniker, som kan indgå i teamet af dygtige medarbejdere på vores værksted. Vi tilbyder bl.a. en travl og spændende hverdag med selvstændige arbejdsopgaver, et godt arbejdsklima blandt dygtige og engagerede kolleger, personlig udvikling og efteruddannelse, en spændende organisation og et innovativt modelprogram samt en attraktiv løn og pensionsordning.

Mekaniker / Tekniker søges til Volkswagen Næstved

Har du hænderne skruet rigtigt på? Er du arbejdsom, motiveret og positivt indstillet? Så er du måske den dygtige mekaniker / tekniker, vi søger til vores Værksted. Bliv en del af et topmoderne Bilhus. Vi servicerer og reparerer biler af højeste kvalitet, og vores faciliteter og udstyr er selvfølgelig i samme klasse. Vi tilbyder bl.a. gode muligheder for både uddannelse og personlig udvikling.

Er du vores nye Mekaniker hos MATCHBILER i Aarhus

Hos Matchbiler er der gang i den på eftermarkedet. Derfor søger vi nu en mekaniker til at indgå i vores team bestående af 10 dygtige kolleger på mekanisk værksted. Så sætter du en ære i at arbejde med biler og levere et perfekt stykke arbejde hver gang, er det dig vi søger. Du vil primært komme til at servicere samt reparere vores kunders biler, som for det meste tæller Hyundai og Mazda, men vi har også andre mærker vi laver service på.

Partnere