Mekaniker / Tekniker

Søger du job som mekaniker eller tekniker i autobranchen? Som mekaniker eller tekniker i autobranchen vil du få tildelt opgaver, der kræver, at du kan arbejde selvstændigt såvel som i teams. Typiske opgaver i et mekaniker job eller tekniker job vil naturligvis afhænge af den specifikke arbejdsplads. Opgavner vil dog som udgangspunkt indkreses af fagspecifikke områder, hvor en mekaniker uddannelse eller tekniker uddannelse i særdeleshed vil være relevant. Derfor kan du på motorjobs også finde lærling stillinger, der giver de bedste forudsætninger for at kunne finde et job som tekniker eller mekaniker i autobranchen. Find ledige stillinger nedenfor.

Applus søger bilsagkyndige - kat. 2 og 4 til Hvidovre området!

Til spændende job søger vi dig, som brænder for at arbejde med- og for kunder, og samtidig er i stand til at yde en god service der gør, at kunderne har lyst til at besøge netop ”din” synshal igen. Dig, som vil være med til at arbejde for at vi opretholder vores høje standard i synshallerne, og sikre at vi lever op til kåringen som Danmarks bedste synshal, som vores kunder 5. år i træk har kåret os til. En pris vores medarbejdere er årsag til.

Bilsagkyndig søges til vores afdeling i Nykøbing F!

Til spændende job i vores synshal i Nykøbing F, søger vi lige nu en dygtig bilsagkyndig, som minimum er uddannet kat 1, og har lyst til at videreuddanne sig til kat. 3. Vi søger dig, som har lyst til at arbejde for og med vores kunder, og samtidig er i stand til at yde en god service der gør, at kunderne har lyst til at besøge netop ”din” synshal igen. Vi har 5 år i træk vundet prisen, som bedste synsvirksomhed kåret af vores kunder.

Mekaniker søges til Renault Hillerød - Bjarne Nielsen A/S

Til vores Renault og Dacia-bilhus i Hillerød søger vi en dygtig mekaniker. Bilhuset er desuden autoriseret serviceværksted for Fiat. Det er et krav, at du er udlært mekaniker, og har erfaring fra et autoriseret værksted. Har du erfaring med Renault vil det være en stor fordel, men ikke et krav. Vi lægger stor vægt på medarbejdertrivsel med fokus på respekt, kvalitet, engagement for hinanden og det arbejde, vi leverer. Vi tilbyder vi gode muligheder for at gøre karriere og udbygge din erfaring.

Bilsagkyndige søges til Esbjerg Nord

Til spændende job i vores synshaler i Esbjerg, søger vi lige nu dygtige bilsagkyndige kat. 3. Vi søger dig, som har lyst til at arbejde for og med vores kunder, og samtidig er i stand til at yde en god service der gør, at kunderne har lyst til at besøge netop ”din” synshal igen. Vi har 5 år i træk vundet prisen, som bedste synsvirksomhed kåret af vores kunder.

Partnere