Marketing

Jobopslaget er udløbet, her er andre jobs fra samme kategori

Kommunikation & Marketingchef søges til stor bilkoncern

Autocentralen er på en spændende rejse og et vigtigt led på denne rejse er den strategiske udvikling af virksomhedens kommunikation og markedsføring. Vi er på jagt, til en nyoprettet stilling centralt placeret i koncernen, efter kvinden/manden der kan løfte virksomhedens kommunikationsniveau og Autocentralens profil overfor kunder og fremtidens medarbejdere samt øge promoveringen af koncernens brugte biler.

Frisk og engageret salgsmedhjælper søges til ŠKODA, SEAT & Cupra Brøndby

ŠKODA, SEAT & Cupra Brøndby søger en frisk og engageret salgsmedhjælper med en ambitiøs tilgang til digitale platforme og sociale medier. Vi er en af Danmarks travleste og største forhandlere indenfor vores tre brands. Du har måske allerede et godt flair for SoMe og digitale platforme, men brænder for at komme ind i salgsverdenen og bilbranchen - Derfor behøves du ikke have noget salgs eller kunde erfaring for at søge stillingen, men et naturlig drive for sociale medier er en klar fordel

Vil du tale med Danmarks dejligste kunder?

Kan du smile igennem en telefon og er du klar til at give den fuld gas? Så kan du blive en del af vores kundecenter, der fysisk ligger i Herning, men som betjener hele landet. Du skal kunne kommunikere klart og forståeligt - uanset om du snakker i telefon, skriver via vores chat eller besvarer henvendelser via mail. Som kundecentermedarbejder møder du kunderne i øjenhøjde og fornemmer, hvad deres forventninger er. Det skal nemlig være let, enkelt og helt ordentligt at handle med os.

Partnere