Ledelse

Salgschef / daglig leder søges til Ford i Frederikshavn

Er du en dygtig og resultatorienteret bilsælger, og har erfaring med ledelse, så er det måske dig der er den nye salgschef og daglige leder hos Ford i Frederikshavn? Du kommer selv til at deltage i det daglige salgsarbejde, og indgå i bemandingsplanen – næsten som en slags ”spillende træner”, både i forhold til erhvervs- og privatkunder. Desuden bliver du også forretningens direkte bindeled til Ford Motor Company. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Værkstedsleder søges til værksted og klargøringscenter i et af landets flotteste bilhuse hos Rødkjær Biler

Værkstedsleder søges til værksted og klargøringscenter i et af landets flotteste bilhuse. Du er gerne uddannet mekaniker eller har anden teknisk relevant erfaring. Optimalt har du erfaring med drift af værksted, kendskab til økonomien bag, og mod på at udvikle din viden så du kan skabe de bedste resultater. Lyder dette som noget for dig. så send din ansøgning allerede i dag.

Administrativ værkfører for personbiler søges snarest til Ejner Hessel A/S - Kastrup

Vi søger en administrativ værkfører til vores afdeling i Kastrup, der er autoriseret serviceværksted og forhandler af Ford, Mercedes-Benz, Renault og Dacia person- og varebiler, da vi har rygende travlt på værkstedet. Du vil, som administrativ værkfører hos Ejner Hessel, opleve en meget høj grad af indflydelse, idet vi er en flad organisation, hvor beslutningerne træffes så tæt på den enkelte medarbejder som muligt. Vil du med på holdet, så send din ansøgning allerede i dag.

Centerleder til FDM test og bilsyn Aarhus

Er du uddannet Kat.3, og har du lyst til ledelse? Som centerleder hos FDM test og bilsyn vil du få en dagligdag, hvor du både skal bruge dine hænder og dit hoved. Test og bilsyn er ofte vores medlemmers første fysiske møde med FDM, og derfor er din lyst og evne til at give god service og troværdig rådgivning helt centralt. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Værkstedschef søges til Tesla Service Center - Aalborg

Hos Tesla er vores værkstedstilsynsførende ledere af vores servicedrift. De fungerer som brandambassadører, leverer en enestående oplevelse til kunderne, styrer den daglige drift samt proaktivt udvikler teammedlemmer for at nå deres fulde potentiale. Vores Workshop Supervisors leverer konsekvent fremragende resultater på tværs af både personaleledelse og forretningsdrift. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Partnere