Leasing

Kontorelev søges til leasingsafdeling i bilkoncern i Kolding

Så er det nu du skal slå til - hvis du drømmer om en karriere i bilbranchen, med nogle af branchens bedste brands! Vi udvider vores stærke leasingteam og søger en kontorelev, som har lyst til at gennemgå en administrativ uddannelse, i en varierende hverdag, hvor du hverken vil komme til at mangle udfordringer eller udviklingsmuligheder. Leasingteamet er super ambitiøst og har et godt ry, som vi værner om. Derfor er det vigtigt, at du prioriterer din uddannelse, og at grundighed er naturligt

Bilsælger med flexleasing erfaring søges til Audi Fredericia

Vil du være en del af vores professionelle salgsteam og sælge biler af absolut højeste kvalitet med fokus på flexleasing - så har du nu muligheden for at blive en del af Danmarks største Audi forhandler. Med afsæt i Audis brede vifte af modeller, har vi behov for en bilsælger, der kan betjene en lang række kundesegmenter og salgskanaler. I din meget udadvendte rolle, rådgiver du vores kunder og sælger dem nye og brugte Audi’er.

Bilsælger / leasingkonsulent søges til Leasingcar.dk i Søborg

Vi har travlt og søger derfor en målrettet leasingkonsulent, som kan bistå vores team af bilsælgere og leasingkonsulenter med leasing af nye og brugte person- og varebiler. Du besidder gode kommunikative evner, sammenholdt med en relations-skabende og troværdig personlighed. Du kendetegnes ved at være en resultatorienteret holdspiller og er vant til at arbejde med IT systemer ift. kundeemner, prøvekørsler, tilbud, salgsopfølgning m.v.

Partnere