Lastbilmekaniker

Lastbilmekaniker søges til Mercedes-Benz i Viborg

Vi søger en dygtig lastbilmekaniker til vores Viborg-afdeling, der er autoriseret værksted for Mercedes-Benz. Værkstedet har rygende travlt, og derfor har vi brug for dig hurtigst muligt. Vi kan bl.a. tilbyde dig et udfordrende job med servicering og reparation af Mercedes-Benz lastbiler, en hverdag i et stort moderne bilhus, hvor både rammerne og ambitionerne er i orden, og ikke mindre end 7 dygtige og flinke mekanikerkolleger.

Lastbilmekaniker søges til Ejner Hessel A/S i Randers

Vi søger en dygtig lastbilmekaniker til vores Randers-afdeling, der er autoriseret værksted for Mercedes-Benz, Renault, Dacia. Værkstedet har rygende travlt, og derfor har vi brug for dig hurtigst muligt. Vi kan bl.a. tilbyde dig Et udfordrende job med servicering og reparation af Mercedes-Benz lastbiler, en hverdag i et stort moderne bilhus, hvor både rammerne og ambitionerne er i orden og ikke mindre end 20 dygtige og flinke mekanikerkolleger.

Tekniker søges til Lastvognssalg i Horsens

Kan du se dig selv i rollen som tekniker hos Autohuset Vestergaard? Hvis ja, så har du muligheden for at blive en vigtig medspiller i vores forretning. Derfor bruger vi meget tid på at give dig de bedste arbejdsbetingelser og støtter dig fx. med relevant uddannelse. Vi går højt op i trivsel og du får nogle gode og højt kvalificerede kolleger. Det kan være at du er uddannet ingeniør, maskinmester, lastvognsmekaniker eller lign. med interesse i det arbejde der ligger i en salgsafdeling

Lastbilmekaniker søges til Ejner Hessel A/S i Randers

Vi søger en dygtig lastbilmekaniker til vores Randers-afdeling, der er autoriseret værksted for Mercedes-Benz, Renault, Dacia. Værkstedet har rygende travlt, og derfor har vi brug for dig hurtigst muligt. Vi kan bl.a. tilbyde dig: Et udfordrende job med servicering og reparation af Mercedes-Benz lastbiler, en hverdag i et stort moderne bilhus, hvor både rammerne og ambitionerne er i orden og ikke mindre end 20 dygtige og flinke mekanikerkolleger.

Mittarfeqarfiit Kangerlussuaq søger Lastvogns / Entreprenørmaskine mekaniker

Mittarfeqarfiit’s værksted i Kangerlussuaq søger en Lastvogns / Entreprenørmaskine mekaniker der kan indgå i team med værkfører, 4 mekanikere og 1 lærling til snarlig tiltrædelse. Værkstedet er en del af Mittarfeqarfiit/Grønlands lufthavne i Kangerlussuaq. Vi varetager vedligeholdelse og reparationer af eget rullende materiel som primære opgave. Der kan forekomme specialopgaver.

Lastbilmekaniker søges til Mercedes-Benz i Aarhus

Vi søger en dygtig lastbilmekaniker til vores Aarhus-afdeling, der er autoriseret værksted for Mercedes-Benz, Renault, Dacia og Fuso. Værkstedet har rygende travlt, og derfor har vi brug for dig hurtigst muligt. Vi tilbyde bl.a. et udfordrende job med servicering og reparation af Mercedes-Benz lastbiler samt en hverdag i et stort moderne bilhus, hvor både rammerne og ambitionerne er i orden.

Partnere