Lærling

Reservedelselev til vores store Ford og Volvo-bilhus i Køge

Til vores store og moderne Volvo- og Ford-bilhus i Køge søger vi en reservedelselev. Her vil du blive en del af vores eftermarkedsteam, hvor du sammen med reservedelsekspedienter har ansvaret for lageret. Samtidig indgår du som en naturlig del af resten af holdet i indskrivningen, og hjælper til med ekspedition af vores kunder. Som reservedelselev er du en stor del af vores ansigt udadtil og vi forventer derfor du har kundeservice, som en naturlig del af dit DNA.

Trainee søges til Fleet & Leasing i Birkerød
- Bjarne Nielsen-koncernen

Vi har meget travlt i hele vores organisation, og vi mangler en specialist på området for flådebiler samt leasing til erhver og private. Er du serviceminded - og fungerer du i et travlt miljø? Så er det måske dig, der skal være vores nye trainee for Fleet & Leasing, der har hjemme på vores sjællandske hovedkontor hos Bjarne Nielsen i Birkerød. Salget af biler er ikke højeste prioritet, men derimod at hjælpe med til, at vores samarbejdspartnere samt potentielle kunder får den bedste oplevelse.

Digital salgstrainee søges til vores online salgsteam hos Andersen & Martini i Greve

Andersen & Martini søger netop nu en digital sagstrainee til vores online kundeservice team, med fokus på salg. Du vil blive lært op i et super erfarent team, som arbejder hver eneste dag på at levere sublim service til vores kunder, som søger ny bil. Til dagligt vil du referere til teamlederen, som ligeledes er en aktiv del af hverdagen. Du vil i forløbet blive lært op i hele salgsprocessen og tilbudt et uddannelsesforløb.

Automekaniker lærling søges til bilhus i Haderslev

Dynamisk, flittig og ambitiøs Automekaniker Lærling til travlt bilhus! Som lærling bliver du en del af afdelingens stærke værkstedsteam, hvor du arbejder tæt sammen med dine kolleger. Vi sørger for en god grundlæggende støtte i din uddannelse, men forventer også at du tager ansvar i din egen udvikling. Hele vores eftermarkedsteam, som du arbejder tæt med, går på ingen måde på kompromis med kvalitet og god service.

Digital salgstrainee med speciale i online kundebetjening søges til Autohuset Vestergaard i Kolding

Bilbranchen er under forandring, og vi inviterer dig med på forreste række, hvor du kommer helt tæt på og præger fremtidens digitale bilsalg. Salget i bilbranchen går imod at blive mere digitalt styret, og derfor har vi nu sat alle sejl ind for, at du kan komme med på denne rejse. Du bliver en del af et ungt og stort digitalt marketing hold, som alle har del i den digitale kunderejse. Som et led i vores strategi og fordi vi får flere og flere digitale opgaver, har vi oprettet denne stilling

Vi søger 2 elever til eftermarkedet hos Dirksen
- Volkswagen Skanderborg & Audi Service partner

Brænder du for den gode kundeservice? Er du vild med biler og kunne du tænke dig at gå i gang med et spændende uddannelsesforløb, så kan det være, at det lige er dig, vi mangler. Som vores nye handelselev vil du igennem det to-årige forløb hos os gennemføre handelsuddannelsen samtidig med, at du vil opnå en certificering som servicerådgiver eller reservedelsrådgiver inden for vores respektive mærker.

Reservedelselev søges til Renault & Dacia Flagship Store i Albertslund

Vi søger en elev til reservedelslageret i vores flagship store i Albertslund, der er aut. forhandler af mærkerne Renault og Dacia. Vi har sammensat et spændende toårigt forløb med kombineret praktik og skole – med opstart til september. Vi kan tilbyde en udfordrende og indflydelsesrig elevplads hos en af Danmarks største bilforhandlere. Du vil primært blive oplært i mærkerne Renault og Dacia sideløbende med, at du gennemfører uddannelsen til Handelsassistent (AUTO) ved Business College Syd

Eftermarkedselever søges til Mercedes-Benz, Renault & Ford hos Ejner Hessel i Aalborg, Viborg, Holstebro, Aarhus, Holbæk og Kastrup

Vi søger 6 engagerede eftermarkedselever til vores afdelinger i h.h.v. Aalborg, Viborg, Holstebro, Aarhus, Holbæk og Kastrup. Der er tale om en unik uddannelse i bilbranchen, som har fokus på særligt sammenspillet mellem lager og værksted. Vi har sammensat et spændende toårigt forløb med kombineret praktik og skole – med opstart til september / oktober 2021. Du bliver en del af både den lokale Hessel-afdelings reservedels-/lagerteam og værkstedsteam med dygtige kolleger over hele linjen.

Partnere