Kundeservice

Receptionist / kundemodtager søges hurtigst muligt til Bjarne Nielsen A/S - Esbjerg

Hos Bjarne Nielsen A/S brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger at tænke nyt, og vi forsøger at udvikle os, så vi i fællesskab kan skabe Danmarks mest moderne bilkoncern. Til vores kombinerede Renault-, Dacia- og Volvo-bilhus i Esbjerg søger vi en dygtig, glad og smilende kollega, som kan udfylde jobbet som kundemodtager og receptionist. Det er en klar fordel, hvis du er uddannet som receptionist. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Klargøringsmedarbejder med fokus på skadestjek søges til Hertz Kastrup

Nu kan du blive en del af et af verdens største biludlejningsfirmaer. Hertz Biludlejning i Danmark har travlt og vi søger lige nu en klargøringsmedarbejder på fuldtid. Du kommer til at arbejde i et team med en travl hverdag. Vi er et supergodt og velfungerende team, hvor følgende nøgleord er en stor del af vores hverdag: hjælpsomhed, udvikling, professionalisme og service. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Vil du hjælpe vores kunder med at finde deres nye bil?
Så har vi et godt job til dig hos Nielsen Car Group Herning

I kundecentreret hos Nielsen Car Group hjælper vi hver dag kunder, der er på jagt efter en ny bil eller kunder, der vil sælge deres nuværende. Vi hjælper dem videre til en af vores dygtige sælgere i et af vores 11 bilhuse i hele landet. Derudover ringer vi til vores nuværende værkstedskunder for at minde dem om, at bilen skal til service og for at høre, om de er tilfredse. Lyder det som noget for dig? Så er det nu, du skal søge jobbet som kundecentermedarbejder.

Partnere