Kundeservice

Værkfører / Værkfører-assistent søges hurtigst muligt til
Finn Allan Eriksen Automobiler A/S Aarhus

Vi søger en værkførerassistent, der kan supportere værkstedet og bidrage til, at vores kunder altid får en super oplevelse, når de besøger os. Dine arbejdsopgaver indebærer modtagelse af vores kunder i forretningen og på telefonen samt at varetage booking og planlægning af diverse kundeordrer på værkstedet. Vi er aut. forhandler af Mazda, Suzuki, Nissan og Aiways, så hvis du har erfaring med et eller flere af disse mærker, er et en fordel, men ikke et must. Send din ansøgning allerede idag

Værkførerassistent søges til P. Christensen Risskov

Har du flair for ekstraordinær god kundeservice, og teknisk indsigt på værkstedet i bilbranchen? Så er du muligvis vores nye kollega, der gennem enestående kundehåndtering skal sikre, at vores kunder altid får den bedste modtagelse og service i forretningen. Du vil blive del af et stærkt og tæt team med glade, smilende og samarbejdsvillige kolleger, som alle ser frem til at tage godt imod dig. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Servicerådgiverelev søges til Semler Mobility Gladsaxe

Har du lyst til at blive en del af en stor koncern med dedikerede kolleger og gode muligheder for at udvikle dig i dit arbejde Søger du en elevplads med varierende opgaver, et godt socialt arbejdsmiljø og spændende muligheder? Du bliver en del af vores servicerådgiverteam, som har ansvaret for at indfri kundernes forventninger og behov, når bilen bliver indleveret på værkstedet til service eller reparation. Lyder dette som dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Værkførerassistent (barselsvikariat) søges til BMW & MINI -  Bayern AutoGroup Kolding

Har du flair for at yde ekstraordinær kundeservice, og kunne du tænke dig at blive del af en eksklusiv BMW & MINI forhandlerkæde, hvor kvalitet og solidt samarbejde er i højsædet? Hos Bayern AutoGroup Kolding søger vi en værkførerassistent til pladeværkstedet, der kan supportere værkføreren og bidrage til, at vores kunder altid får en oplevelse i særklasse, der matcher BMW & MINI brandets høje kvalitet. Lyder dette som dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Vi søger medarbejdere til vores kundecenter i Herning

Vi søger medarbejdere til vores kundecenter i Herning: Vil du snakke med Danmarks dejligste kunder? Er du klar til at give den max gas - og kan du smile hele vejen gennem telefonen? Du skal kunne kommunikere klart og forståeligt - uanset om du snakker i telefon, skriver via vores chat eller besvarer henvendelser via mail. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Weekendhjælper til salgsafdelingen - Terminalen Taastrup

Har du interesse for biler, og kunne du tænke dig at stifte nærmere bekendtskab med bilbranchen? Så er her en spændende mulighed for dig. Hos Terminalen Taastrup søger vi en weekendhjælper, der har lyst til at assistere vores sælgere med at yde den bedste service til vores kunder. Din primære arbejdsopgave vil bestå af at varetage kundemodtagelse og herigennem sikre, at vores kunder får en imødekommende velkomst i forretningen. Lyder dette som dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Partnere