Kunderådgiver

Søger du et job som kunderådgiver i autobranchen? Som kunderådgiver i autobranchen vil typiske opgaver bestå af kundemodtagelse, rådgivning af kunder i forhold til eksempelvis køb af bil, billån eller en helt tredje. En kunderådgiver uddannelse kunne være relevant, men det er ikke altid nødvendigt. Det er i et kunderådgiver job ofte vigtigt at være serviceminded, kunne håndtere direkte kundekontakt og skabe hurtige relationer. En kunderådgiver er derfor helt essentielt for mange virksomheder i autobranchen, idet de står for kontakten med kunderne, og derfor salget af virksomhedernes produkter. En kunderådgivers løn er som udgangspunkt provisionslønnet, men det kan variere fra virksomhed til virksomhed. Find ledige stillinger som kunderådgiver nedenfor.

Jobopslaget er udløbet, her er andre jobs fra samme kategori

Sælger der vil have eget ansvar og frihed til at gøre forskellen for FÖRCH - søges til distriktet Esbjerg / Syd og Vestjylland

Vi søger, til distriktet Esbjerg / Syd og Vestjylland, en sælger som ved at tid er penge, og at værkstederne i dag skal bruge innovative og fleksible løsninger for, at kunne agere og reagere. Förch A/S er i kraftig vækst og er særdeles positivt modtaget af markedet, derfor har vi nu brug for dig, som kan og vil gøre en forskel med salg og service til eksisterende og nye kunder inden for forbrugsartikler, værktøj, værkstedsudstyr og koncepter.

Sælger der vil have eget ansvar og frihed til at gøre forskellen for FÖRCH - søges til distrikt Midtsjælland

Vi søger, til distrikt Midtsjælland, sælgere som ved at tid er penge, og at værkstederne i dag skal bruge innovative og fleksible løsninger for, at kunne agere og reagere. Förch A/S er i kraftig vækst og er særdeles positivt modtaget af markedet, derfor har vi nu brug for dig, som kan og vil gøre en forskel med salg og service til eksisterende og nye kunder inden for forbrugsartikler, værktøj, værkstedsudstyr og koncepter.

Sælger der vil have eget ansvar og frihed til at gøre forskellen for FÖRCH - søges til distrikt Vestsjælland

Vi søger, til distriktet Vestsjælland, sælgere som ved at tid er penge, og at værkstederne i dag skal bruge innovative og fleksible løsninger for, at kunne agere og reagere. Förch A/S er i kraftig vækst og er særdeles positivt modtaget af markedet, derfor har vi nu brug for dig, som kan og vil gøre en forskel med salg og service til eksisterende og nye kunder inden for forbrugsartikler, værktøj, værkstedsudstyr og koncepter.

Værkførerassistent søges til UGGERHØJ i Brønderslev

Til vores værksted i Brønderslev søger vi en dygtig og erfaren mekaniker / tekniker, som ud over driftsopgaver på værkstedet, også skal bistå vores værkfører med kundebetjening og bookning af værkstedskunder i vores eftermarkedscenter. Du er uddannet automekaniker, gerne med kendskab til Volkswagen eller SEAT, men ikke et krav. Du tænker løsningsorienteret og har en solid erfaring med at løse diagnoseopgaver.

Erhvervssælger til Mercedes-Benz Varebiler i Kolding

Som erhvervssælger, vil du indgå i en afdeling, der er certificeret Mercedes-Benz VanPro Center – og som dagligt opfylder branchens højeste standarder for salg af varebiler og opnåelse af maksimal kundetilfredshed. Vi tilbyder at være en vigtig del af et af verdens stærkeste brands. Et spændende og udfordrende job i en virksomhed i vækst, målrettet uddannelsesprogram til markedets bedste erhvervssælgere samt store muligheder for personlig og faglig udvikling

Værkfører søges til Bjarne Nielsen A/S, Hillerød
- Renault & Dacia

Til vores Renault og Dacia-bilhus i Hillerød søger vi hurtigst muligt en ambitiøs værkfører, som også skal have fokus på pladearbejdet. Det bliver din primære opgave at levere professionel og kompetent rådgivning til vores kunder. Du samarbejder med værkstedschefen i forhold til at coache og udvikle vores pladesmede og lærlinge, så vi i fællesskab kan levere kundeservice i særklasse. Har du erfaring med Renault eller Dacia, så vil det naturligvis være en fordel, men det er ikke et krav.

Salgsrådgiver til Volkswagen Erhvervscenter i Odder - Dirksen

Volkswagen Skanderborg søger en frisk og engageret salgsrådgiver til vores erhvervscenter i Odder. Du skal fungere som salgsrådgiver for Volkswagen erhvervsbiler samt brugte personbiler, og bliver en del af vores professionelle salgsteam i Skanderborg men med arbejdsadresse i vores afdeling i Odder. Vi tilbyder et udfordrende job i en spændende forretning, hvor du har mulighed for at sætte dit personlige præg på din dagligdag og fremtid.

Erfaren Bilsælger søges til Hovedstadens komplette bilhus

Vi har travlt og søger derfor en målrettet salgskonsulent til vores afdeling i København, som kan bistå vores team af 3 bilsælgere med salg og leasing af nye Mazda og Suzuki-biler samt brugte person- og varebiler. Vi tilbyder en spændende organisation med fart over feltet og velmotiverede kollegaer samt gode muligheder for både personlig udvikling med nogle af branchens stærkeste brands fra vores store udvalg af Mazda, Opel, Suzuki og Toyota biler.

Partnere