Kunderådgiver

Søger du et job som kunderådgiver i autobranchen? Som kunderådgiver i autobranchen vil typiske opgaver bestå af kundemodtagelse, rådgivning af kunder i forhold til eksempelvis køb af bil, billån eller en helt tredje. En kunderådgiver uddannelse kunne være relevant, men det er ikke altid nødvendigt. Det er i et kunderådgiver job ofte vigtigt at være serviceminded, kunne håndtere direkte kundekontakt og skabe hurtige relationer. En kunderådgiver er derfor helt essentielt for mange virksomheder i autobranchen, idet de står for kontakten med kunderne, og derfor salget af virksomhedernes produkter. En kunderådgivers løn er som udgangspunkt provisionslønnet, men det kan variere fra virksomhed til virksomhed. Find ledige stillinger som kunderådgiver nedenfor.

Struktureret servicerådgiver søges til Trio Biler Ballerup

Vi er en innovativ dynamisk virksomhed hvor værdier som tillid, oprigtighed og forandringsvilje er en del af vores forretningsgrundlag. Vi er passionerede for det vi laver og har konstant fokus på kvaliteten af den service vi udbyder, så vi sikrer vedvarende kunderelationer. Vi tilbyder bl.a. en flad organisationsstruktur, med rig mulighed for indflydelse samt en attraktiv løn

2 Reservedelsekspedienter søges til P. Christensen A/S
- i hhv. Kolding & Padborg

Vi har travlt i bilhusene og søger derfor 2 dygtige og passionerede reservedelsekspedienter til vores reservedelsteams i Kolding og i Padborg. Her vil dine primære arbejdsopgaver bestå i rådgivning af kunder og sparringspartner for vores øvrige afdelinger, telefonbetjening samt andre opgaver, der hører til på reservedelslageret.

Er du den dygtige bilsælger eller drømmer du om at blive?
KIA - Nellemann A/S i Roskilde 

KIA er i rivende udvikling og Nellemann Roskilde, søger derfor en dygtig sælger, som kan servicere vores KIA kunder. Du bliver en del af et mindre og ganske ungt team, hvor målsætningen for salgsafdelingen er klar: Vi skal være Danmarks bedste KIA-forhandler. Dette betyder, at du kan dine salgsværktøjer, ved hvordan man skaber langvarige relationer med sine kunder og den bedst tænkelige kundeservice.

Værkførerassistent / indskriver til Ford i Brønderslev
- Brdr. Hosbond A/S

Vi søger en værkførerassistent/kundemodtager til vores Ford afdeling i Brønderslev. Er det dig ? - eller måske en du kender ? Værkførerassistent funktionen består i at deltage i opgaverne omkring en god og serviceminded modtagelse af værkstedskunder, samt at afgive tilbud, og booke nye aftaler i kalenderen. Vi tilbyder et attraktivt fuldtidsjob med gode ansættelsesvilkår, og gode udviklingsmuligheder hos landsdelens største Ford forhandler kæde.

Bilsælger søges til Rævhede Auto

Vi søger omgående en dygtig, ansvarsbevidst og ambitiøs bilsælger til et spændende job i vores salgsafdeling. Du er udadvendt og tillidsvækkende, og ikke bange for at tage fat. Gerne erfaring med leasing. Du bliver en del af et salgsteam bestående af 3 medarbejdere.

Sælger samt Salgselev søges til Peugeot & Citroën i Helsinge
- Automobilforretningen Nordsjælland A/S

Til vores bilhus i Helsinge søger vi en dygtig salgskonsulent samt salgselev til salg af nye Peugeot & Citroën person- og varebiler samt brugte biler. Peugeot har konstant vækst i bilsalget, og er i dag blandt de mest populære bilmærker på markedet. Du kan derfor glæde dig til en hverdag med gode muligheder for succes og glade kunder.

Sælger samt Salgselev søges til Peugeot Frederikssund
- Automobilforretningen Nordsjælland A/S

Til vores bilhus i Frederikssund søger vi en dygtig salgskonsulent samt salgselev til salg af nye Peugeot person- og varebiler samt brugte biler. Peugeot har konstant vækst i bilsalget, og er i dag blandt de mest populære bilmærker på markedet. Du kan derfor glæde dig til en hverdag med gode muligheder for succes og glade kunder.

Servicerådgiver / værkfører søges
til Autohuset Vestergaard i Nærum

Autohuset Vestergaard A/S i Nærum har autoriseret forhandling og servicering af Volvo, Renault, Dacia og Nissan, samt autoriseret servicereparation af Ford. Vi søger en serviceminded og dygtig servicerådgiver, der kan tiltræde hurtigst muligt. Som servicerådgiver bliver din primære opgave at servicere kunderne til værkstedet. Vi tilbyder bl.a. en afvekslende hverdag med spændende udfordringer i et godt arbejdsmiljø i et team på 8 kollegaer

Partnere