Kunderådgiver

Søger du et job som kunderådgiver i autobranchen? Som kunderådgiver i autobranchen vil typiske opgaver bestå af kundemodtagelse, rådgivning af kunder i forhold til eksempelvis køb af bil, billån eller en helt tredje. En kunderådgiver uddannelse kunne være relevant, men det er ikke altid nødvendigt. Det er i et kunderådgiver job ofte vigtigt at være serviceminded, kunne håndtere direkte kundekontakt og skabe hurtige relationer. En kunderådgiver er derfor helt essentielt for mange virksomheder i autobranchen, idet de står for kontakten med kunderne, og derfor salget af virksomhedernes produkter. En kunderådgivers løn er som udgangspunkt provisionslønnet, men det kan variere fra virksomhed til virksomhed. Find ledige stillinger som kunderådgiver nedenfor.

Salgskonsulent søges til ALD Carmarket i Taastrup

Som vores nye medarbejder vil du indgå i vort salgsteam som årligt sælger/leaser ca. 2.000 biler fra vores 2 showrooms lokationer, samt via vores voksende onlinesalg. Vi servicerer, vedligeholder og udbygger kontakter til vores nuværende kunder, samt skaber kontakt til nye kundesegmenter. Du får et udfordrende og krævende job i en professionel og innovativ virksomhed og bliver en del af vores professionelle salgsteam med 10 ansatte.

Reklamationsbehandler / kunderådgiver søges til 
Renault Måløv / Ballerup - Arne Stubbe Automobiler A/S

Til vores Renault-afdeling i Måløv søger vi en branchekendt medarbejder som skal indgå i teamet af passionerede Renault medarbejdere. Hovedparten af jobbet kommer til at bestå i reklamationsbehandling -og opfølgning over for bilimportør, derudover vil der være daglige opgaver som modtagelse af kunder, fakturering, indskrivning, kundeopfølgning m.v. Du har grundlæggende erfaring med de administrative rutiner der findes hos en bilforhandler.

Reservedelsekspedient søges til Henrik Christensen A/S
– Peugeot & Suzuki Fredericia 

Til vores eftermarked søger vi en reservedelsekspedient til alle de mangeartede opgaver, der findes på et lager, samt tilbehørsudstilling. Du vil sammen med din kollega sørger for, at alle vores mekanikere og kunder har deres reservedele til tiden, ekspedere kunder ved disken og telefonen. Du vil arbejde i tæt kontakt med vores værkførere om vores fælles opgave – kunden og deres bil. Stillingen er med gode udviklingsmuligheder og egne ansvarsområder.

Erhvervssælger søges til Citroën forhandler med fart over feltet - Poul Rasmussen Bilcenter A/S Aarhus N

Vi er autoriseret forhandler af mærkerne Citroën og Mitsubishi. Du kommer til at stå for salget af Citroën varebiler hos os, men bliver samtidig en del af et velfungerende og sammentømret salgsteam på 6 sælgere, hvor kundetilfredshed, engagement og købmandsskab er i højsædet. Du har erfaring med salg af nye varebiler og er vant til at arbejde meget selvstændigt samtidig med, at du kan indgå i et team, hvor alle hjælper hinanden.

Gulvværkfører søges til Mercedes-Benz personbiler i Odense

Som gulvværkfører, bliver du en aktiv del af værkstedsteamet i Odense. Her vil du være med til at sikre, at afdelingen lever op til den ønskede kvalitet og kundeservice. Dine primære opgaver bliver optimering af driften på værkstedet, kvalitetssikring, mersalg og ledelse af mekanikere. Har du erfaring som værkfører - og søger nye udfordringer og kunne du se dig at arbejde med en af markedets førende brands? Så er du måske vores nye kollega i Odense.

Værkstedschef søges til Bilhuset Laursen A/S i Køge 

Her er et spændende job hvor du skal lede vores samlede eftermarkedsforretning, som omfatter al mekanisk arbejde, udbedring af mindre skader, insourced klargøring, reservedele og dækhotel. Vi arbejder med flere mærker og er på OE-niveau med bl.a. VAG, BMW og Mercedes, som udgør en stor del af vores kunders biler. Du skal sikre at der er både faglig og personlig trivsel og motivation med feedback hos dine medarbejdere.

Servicerådgiver til Semler Retail København

Hos Semler Retail København er vi forhandler af Volkswagen, ŠKODA og SEAT . Vi brænder vi for at levere den bedste service og kvalitet til vores kunder. Derfor søger vi en dygtig, positiv og serviceminded servicerådgiver, som evner at holde mange bolde i luften uden at tabe overblikket og det gode humør. I stillingen bliver det din vigtigste opgave at sikre de gode kundeoplevelser og levere kundebetjening på et meget højt niveau.

Toyota i Hadsund søger værkførerassistent / kundemodtager

Til vores værksted / eftermarked søger vi til snarlig tiltrædelse, en engageret og kundeminded værkførerassistent / kundemodtager. Du skal sammen med det øvrige team på eftermarkedet sørge for, at vores kunder får branchens bedste oplevelse hver gang de er i kontakt med os. Vi lægger stor vægt på personlig kunderelation, og foretrækker derfor en ansøger med lokalkendskab, dog ikke en betingelse.

Partnere