Kunderådgiver

Søger du et job som kunderådgiver i autobranchen? Som kunderådgiver i autobranchen vil typiske opgaver bestå af kundemodtagelse, rådgivning af kunder i forhold til eksempelvis køb af bil, billån eller en helt tredje. En kunderådgiver uddannelse kunne være relevant, men det er ikke altid nødvendigt. Det er i et kunderådgiver job ofte vigtigt at være serviceminded, kunne håndtere direkte kundekontakt og skabe hurtige relationer. En kunderådgiver er derfor helt essentielt for mange virksomheder i autobranchen, idet de står for kontakten med kunderne, og derfor salget af virksomhedernes produkter. En kunderådgivers løn er som udgangspunkt provisionslønnet, men det kan variere fra virksomhed til virksomhed. Find ledige stillinger som kunderådgiver nedenfor.

Vi søger landets bedste bilsælger til Volkswagen Randers / Grenaa

Volkswagen Randers / Grenaa søger en ny salgsrådgiver, så hvis du er en af de absolut bedste i branchen – kunne det være dig vi mangler til vores team. Volkswagen har endnu større ambitioner for fremtiden. Både lokalt og globalt. Faktisk vil vi opretholde positionen som verdens største bilfabrikant i verden og i Danmark vil vi være danskernes fortrukne bilmærke. Vi har brug for dig til at hjælpe os med at sælge endnu flere biler

Garantikonsulent søges til Semler Gruppen

Vi søger en garantikonsulent til Group Service Garanti, der arbejder for Volkswagen, Audi, SEAT og ŠKODA, og har det daglige ansvar for vejledning og support til servicepartnerne indenfor garanti, kulance, lak- og karrosseri, vejhjælp, delekontrol, revision, markedsovervågning, systemmæssig vedligeholdelse af SAGA/2. Har du praktisk erfaring fra autobranchen ? Trives du med såvel at supportere andre, som at arbejde analytisk og i dybden med data ? Så er du måske vores nye kollega.

Salgskonsulent søges snarest til Peugeot & Citroën
- Automobilforretningen Nordsjælland

Vi søger for snarlig tiltrædelse en dygtig, erfaren og VOKSEN salgskonsulent med minimum 5 års erfaring med salg af biler. Du er klar er til at gå forrest og tage ansvar for det daglige salg i butikken i samarbejde med nuværende sælgere. Kunne du tænke dig at blive en del af teamet hos Automobilforretningen Nordsjælland hvor vi har forhandling af Peugeot & Citroën i Frederikssund og Peugeot i Helsinge, så er det måske lige dig vi mangler.

Værkstedschef til Poul Rasmussen Bilcenter A/S Aarhus N

Poul Rasmussen Bilcenter A/S søger en værkstedschef med lyst, vilje og evne til at stå i spidsen for vores serviceværksted i en travl hverdag. Vores nye kollega har en autoteknisk baggrund - gerne med solidt kendskab til Citroën eller Peugeot. Ledelseserfaring fra tidligere ansættelse er et "must", da du målstyret skal lede og udvikle værkstedet og samarbejde med afdelingerne i resten af huset.

Bilhuset Haldrup søger ambitiøs salgskonsulent med potentiale til salgschef

Vil du være med til at udfylde en central rolle i vores salgsafdeling hos et af Randers' førende bilhuse? Så har du chancen nu. Vi søger en supersælger, der brænder for salg og bilbranchen. Til vores afdeling i Randers søger vi en ambitiøs salgskonsulent, som besidder evnen til at kommunikere med vores mange kunder, hvor kundeforholdet bygger på lange relationer, ærlighed, god rådgivning og ordentlighed. Du skal brænde for salg og hjælpe vores kunder med at få den bedste bil.

MAX DUE A/S søger en værkfører til vores Køge afdeling

Vi søger en dygtig og kundeminded værkfører, som skal indgå i vores team i Køge. Som værkfører i Køge skal du indgå i et team på 3, der deler ansvaret for både det mekaniske værksted og vores pladeværksted. Du får, i samarbejde med vores værkstedschef og en anden værkfører, ansvaret for den daglige drift af værkstedet, i Køgeafdelingen hvorfra vi i dag forhandler Kia & Fiat samt servicerer Alfa Romeo autoriseret.

Er du en Servicerådgiver-ninja-elev, så er det lige præcis dig, vi står og mangler hos Volkswagen Glostrup

Volkswagen Glostrup søger en Servicerådgiver Elev til vores bilhus, hvor vi servicerer Volkswagen og Audi. Du kommer til at indgå i et team af servicerådgivere, hvor du med smil og god kundeservice skal bistå med bl.a.: Booking af værkstedsarbejde, tilbudsgivning, fakturering m.v. Vi tilbyder: En 2-årig handelselevuddannelse med speciale i salg og service i autobranchen. Du kombinerer 10 ugers teori, sammen med andre elever på Business College Syd i Mommark, med praksis i vores moderne autohus

Bilsælger søges snarest til Due Andersen Biler A/S
- Mazda & Suzuki Hillerød

Vi søger en bilsælger med mindst 4 års erfaring til at varetage salg af nye og brugte biler. Det er en fordel hvis du har tilknytning til lokalområdet. Du vil blive en del af et ungt salgsteam med 3 øvrige medarbejdere. Vi forventer fleksibilitet i forhold til arbejdsopgaver og –tid, ligesom weekendarbejde, deltagelse i udstillinger og kundearrangementer er en naturlig del af jobbet.

Partnere