Kunderådgiver

Søger du et job som kunderådgiver i autobranchen? Som kunderådgiver i autobranchen vil typiske opgaver bestå af kundemodtagelse, rådgivning af kunder i forhold til eksempelvis køb af bil, billån eller en helt tredje. En kunderådgiver uddannelse kunne være relevant, men det er ikke altid nødvendigt. Det er i et kunderådgiver job ofte vigtigt at være serviceminded, kunne håndtere direkte kundekontakt og skabe hurtige relationer. En kunderådgiver er derfor helt essentielt for mange virksomheder i autobranchen, idet de står for kontakten med kunderne, og derfor salget af virksomhedernes produkter. En kunderådgivers løn er som udgangspunkt provisionslønnet, men det kan variere fra virksomhed til virksomhed. Find ledige stillinger som kunderådgiver nedenfor.

Kundemodtager til værkstedet hos Jørgen Olsen A/S, Viborg
- Ford, Mazda, Suzuki & Hyundai

I samarbejde med en værkfører og yderligere en kundemodtager. Vi forestiller os en person med et vist kendskab til, hvordan et moderne bilhus fungerer, og vi lægger vægt på gode kommunikative evner og et udadvendt forhold til kunder. Du kan f.eks. have en baggrund som mekaniker, bilsælger, reservedelsmedarbejder eller lignende. Vi fokuserer på at have et godt kollegialt samarbejde i en uhøjtidelig atmosfære.

Servicerådgiver til Skadecenteret hos Semler Retail Risskov

Vi søger snarest en serviceminded servicerådgiver, som vil blive en del af vores Skadecenter, hvor vi har stor fokus på service og kvalitet. Du bliver en del af et team, hvor vi bakker hinanden op. Vi er positive og professionelle og arbejder med et fælles mål for øje - at sikre yderst tilfredse kunder, kvalitet og lønsomhed. Derfor søger vi en dygtig, positiv og serviceminded servicerådgiver, som er struktureret, udadvendt og har gode samarbejdsevner.

Conversion Business Manager

Her er en spændende stilling som Conversion Business Manager hos MSXI Global Group hvor du vil blive en del af et stadigt voksende team i Europa, der skal sikre, at vores langvarige bilpartner bliver den foretrukne lastvogn blandt konverteringsspecialister. Det kan være, du har erfaring fra branchen for køretøjskonvertering, ideelt med erfaring inden for salg af erhvervskøretøjer. Du får en betydningsfuld rolle i et ekspansivt firma, hvor der er gode muligheder for udvikling.

Salgsrådgiver søges til Volkswagen Risskov

Har du erfaring fra et lignende job og lyst til at komme videre i en af bilbranchens største virksomheder? Kan du se dig selv i en fremtid som ambassadør for ét af de mest innovative bilmærker i verden, hvor kundepleje og godt købmandskab er altafgørende - så er det måske dig vi står og mangler i vores salgsafdeling? Vi tilbyder en spændende stilling hvor du kommer på produkttræning på nye modeller, så du er opdateret på viden til at rådgive kunderne bedst muligt.

Salgschef søges til Via Biler A/S Amager
- Ford, Renault & Dacia

Er du leder og motivator ind til benet, og drives du af glæden og lysten til at drive en moderne salgsafdeling med et hold af topmotiverede kollegaer? Vil du være en del af en spændende bilvirksomhed, hvor kvaliteten af dit lederskab, dit salgstalent og dit engagement er altafgørende egenskaber? Så er denne stilling med sikkerhed noget for dig! Du får en spændende hverdag i en af Danmarks største bilkoncerner med 13 bilhuse i Østjylland og København.

Salgskonsulent søges til Bjarne Nielsen A/S i Hørsholm

Vi søger en kompetent Salgskonsulent, der er udadvendt, har masser af gå-på-mod og god til kundekontakt. Du er altid med til at kunne skabe god energi i forretningen, både for kunderne samt dine kollegaer. Du kan stå på egne ben, tager ansvar og er god til at arbejde selvstændigt. Vi er på udkig efter en person med motivation og potentiale til at udvikle sig ind i en lederrolle. Vi tilbyder en spændende hverdag i fællesskab med dygtige og motiverede kollegaer,

Administrativ medarbejder søges til værkstedet
hos British MotorGroup København

Hos British MotorGroup København søger vi en ny medarbejder, der gennem håndtering af administrative arbejdsopgaver skal supportere værkstedet i den daglige drift. Dine arbejdsopgaver vil primært indebære fakturering og reklamationsbehandling samt at bistå værkstedet med diverse ad hoc opgaver. Som administrativ medarbejder får du dermed en vigtig rolle i henhold til at sikre den mest effektive kundeservice på værkstedet.

Salgschef søges til Peugeot Aarhus / Viby
- C. A. Larsen Automobiler A/S

Vi søger for snarlig tiltrædelse en passioneret salgschef der ikke er bange for at gå forrest. Du får en hverdag med ansvar, der kræver høj arbejdsmoral og gennemslagskraft. Det er ikke et ultimativt krav at du er salgschef i dag, når blot du har lysten, evnen og viljen. Vi tilbyder bl.a. et selvstændigt og alsidigt job i en solid bilkoncern, et godt og uformelt arbejdsklima i et hus kendt for kvalitet og mange loyale kunder.

Partnere