Kunderådgiver

Søger du et job som kunderådgiver i autobranchen? Som kunderådgiver i autobranchen vil typiske opgaver bestå af kundemodtagelse, rådgivning af kunder i forhold til eksempelvis køb af bil, billån eller en helt tredje. En kunderådgiver uddannelse kunne være relevant, men det er ikke altid nødvendigt. Det er i et kunderådgiver job ofte vigtigt at være serviceminded, kunne håndtere direkte kundekontakt og skabe hurtige relationer. En kunderådgiver er derfor helt essentielt for mange virksomheder i autobranchen, idet de står for kontakten med kunderne, og derfor salget af virksomhedernes produkter. En kunderådgivers løn er som udgangspunkt provisionslønnet, men det kan variere fra virksomhed til virksomhed. Find ledige stillinger som kunderådgiver nedenfor.

Værkfører / Kundemodtager til Peugeot & Citroën Helsinge
- Automobilforretningen Nordsjælland A/S

Hos Peugeot & Citroën Helsinge har vi forrygende travlt. Derfor søger vi en dygtig kundemodtager / værkfører som brænder for at arbejde med et af Danmarks mest populære bilmærker. Vi tilbyder bl.a. en dynamisk arbejdsplads med en hverdag fyldt med spændende udfordringer, særdeles gode personlige og faglige udviklingsmuligheder samt løbende træning via kurser og uddannelse og frihed under ansvar.

Key Account Manager søges til BCA Auto Auktion i Vejle

BCA søger én passioneret og selvkørende medarbejdere til vores salgsafdeling, til en nyoprettet stilling som Key Account Manager. Din opgave vil hovedsageligt være at opsøge nye kunder til BCA’s auktioner, samt vedligeholdelse af relationer til nuværende kunder, hvor du vil få din egen portefølje der skal vedligeholdes. Det er vigtigt du er selvkørende og motiveres ved at have mange bolde i luften i en virksomhed i konstant forandring. Det er et krav at du har min. 5 års branche-erfaring

Værkfører søges til Peugeot / Citroën i Vejle
- Henrik Christensen A/S

Til vores eftermarked søger vi en dygtig værkfører. Du vil få en meget afvekslende dag med mange forskellige opgaver som; kundebetjening, tilbudsgivning/rådgivning, planlægning, fakturering, kundeopfølgning, koordinering / optimering af arbejde til mekanikere m.m. Du vil arbejde i tæt kontakt med vores eftermarkedspersonale om vores fælles opgave – glade kunder! Stillingen er en fuldtidsstilling med gode udviklingsmuligheder og egne ansvarsområder.

Indskriver / kundemodtager søges til Bjarne Nielsen A/S i Herning

I Herning har vi Danmarks (måske) flotteste bilhus, og nu har du chancen for at blive en del af holdet. Vi søger nemlig en dygtig indskriver / kundemodtager til vores kombinerede Ford-, Renault-, Dacia- og Volvo-værksted. Du bliver en del af vores indskrivningsteam på ti ansatte. I indskrivningen tager vi imod kunderne på telefonen når de vil booke tid, og ved disken når bilen skal på værksted. Du vil naturligvis får grundig oplæring og kollegerne er altid klar til at hjælpe.

Dedikeret og skarp Salgsrådgiver søges til Audi Amager

Vi søger en professionel og skarp salgsrådgiver med erfaring fra autobranchen, der har lyst til at blive en del af vores kompetente salgsteam. Du kommer til at arbejde for et eksklusivt markedsledende brand og sælge Audi biler af høj kvalitet. Er du drevet af at yde gode kundeoplevelser udover det sædvanlige og er samtidig resultatorienteret – så kan du meget vel være vores nye kollega. Det forventes, at du kan tiltræde i rollen og varetage samt løfte opgaven med succes.

Bilsælger søges til SDKbiler Aalborg

Som Toyota forhandler oplever vi stor succes med vores grønne Hybrid og Plug-in Hybrid biler og vores brede modelprogram generelt. Derfor søger vi nye kræfter til at styrke vores salgsteam. Du bliver en vigtig del af dagligdagen hos SDKbiler, som er autoriseret Toyota forhandler og autoriseret VW servicepartner med ca. 65 ansatte i vores afdelinger i Aalborg og Nørresundby. Du bliver en del af et team af dygtige og positive kolleger med stor erfaring og anciennitet

Danish speaking car technician for processing repair approvals (m/f/d) in Berlin

After 20 years of experience in the French road assistance and guarantee insurance market, Opteven is setting up its first foreign subsidiary in England in 2015. Italy and Spain will follow in 2016 and 2018 respectively, and in 2020 the first German office opened in the center of Berlin. The Opteven Group is now one of the most important players in France and Europe in the assistance and guarantee insurance sector, with around 700 employees

Sælger søges til moderne bilhus i vækst

Vil du være en del af S.E.J. Biler’s fremtidige vækst? Vi søger en ambitiøs, grundig og resultatorienteret bilsælger, der kan bidrage til fortsat vækst og positiv udvikling. Du bliver en del af en motiveret salgsafdeling, hvor dine arbejdsopgaver primært vil bestå i salg af nyere, brugte kvalitetsbiler. Gennem fokus på kvalitet og samarbejde mellem indkøb, salg og værksted har vi gennem de seneste 5-6 år opbygget en forretning fra at være et mindre autoværksted til et bilhus med 32 ansatte.

Partnere