Kunderådgiver

Søger du et job som kunderådgiver i autobranchen? Som kunderådgiver i autobranchen vil typiske opgaver bestå af kundemodtagelse, rådgivning af kunder i forhold til eksempelvis køb af bil, billån eller en helt tredje. En kunderådgiver uddannelse kunne være relevant, men det er ikke altid nødvendigt. Det er i et kunderådgiver job ofte vigtigt at være serviceminded, kunne håndtere direkte kundekontakt og skabe hurtige relationer. En kunderådgiver er derfor helt essentielt for mange virksomheder i autobranchen, idet de står for kontakten med kunderne, og derfor salget af virksomhedernes produkter. En kunderådgivers løn er som udgangspunkt provisionslønnet, men det kan variere fra virksomhed til virksomhed. Find ledige stillinger som kunderådgiver nedenfor.

Servicerådgiver søges til Volkswagen & ŠKODA Service Ishøj
- ”Det’ måden vi møder dig på…”

Vi søger en kollega mere, der skal varetage kundekontakten og være bindeleddet til vores dygtige team på værkstedet. Du bliver derfor en helt central medarbejder, med ansvar for, at der fra første kundekontakt ydes en professionel og personlig service. Vores kunder skal videre – og det hjælper vi dem med. Vi vil være Sydkystens førende Volkswagen og ŠKODA leverandør, af samlede løsninger og ydelser til mobilitet og varetransport – personligt, effektivt og naturligvis digitalt.

Salgskonsulent søges til Andersen Biler i Holbæk

Vi søger en salgskonsulent, der både har viljen og kompetencerne til at sikre og udbygge de gode kunderelationer. Er du med så langt, så har du sikkert også en indforstået holdning og konkret erfaring med at være vedholdende, empatisk, ambitiøs og begejstret, men også stærk og tydelig i din kommunikation med kunderne. Så har du lysten og begejstringen til at give vores kunder de bedste oplevelser både før, under og efter et salg? Så er du måske vore nye kollega

Erfaren sælger søges til opstart af MG Brand Store Aalborg

Kunne du tænke dig at være med til at starte vores nye MG Brand Store i Aalborg? Brænder du for autobranchen, er du en skarp og salgsorienteret sælger og kunne du tænke dig at blive en del af teamet hos Nellemann, så har vi måske jobbet til dig. Nellemann søger en salgskonsulent, der får ansvaret for at opstarte og drive vores nye MG Brand Store i Aalborg. Du vil komme til at referere til Salgschefen hos Nellemann Viby.

Salgskonsulent søges til Mercedes-Benz personbiler i Roskilde

Hos Ejner Hessel i Roskilde har vi travlt og søger derfor en engageret salgskonsulent med bred brancheerfaring, der kan begå sig på alle salgskanaler – med tiltrædelse snarest muligt eller efter aftale. Mercedes-Benz har i de seneste år cementeret sig på tronen, som den mest populære premium-bil i Danmark, og det er bl.a. medvirkende til stigende vækst samt fortsat stor aktivitet i vores showrooms. Derfor mander vi nu op i Roskilde, så vi er klar til fremtiden.

Salgskonsulent søges til Mercedes-Benz personbiler i Vejle

Hos Ejner Hessel i Vejle har vi travlt og søger derfor en engageret salgskonsulent med bred brancheerfaring, der kan begå sig på alle salgskanaler – med tiltrædelse snarest muligt eller efter aftale. Mercedes-Benz har i de seneste år cementeret sig på tronen, som den mest populære premium-bil i Danmark, og det er bl.a. medvirkende til stigende vækst samt fortsat stor aktivitet i vores showrooms. Derfor mander vi nu op i Vejle, så vi er klar til fremtiden.

Salgskonsulent søges til Mercedes-Benz personbiler i Aalborg

Hos Ejner Hessel i Aalborg har vi travlt og søger derfor en engageret salgskonsulent med bred brancheerfaring, der kan begå sig på alle salgskanaler – med tiltrædelse snarest muligt eller efter aftale. Mercedes-Benz har i de seneste år cementeret sig på tronen, som den mest populære premium-bil i Danmark, og det er bl.a. medvirkende til stigende vækst samt fortsat stor aktivitet i vores showrooms. Derfor mander vi nu op i det nordjyske, så vi er klar til fremtiden.

Salgskonsulent søges til Andersen Biler – Nissan København

Har du lysten og begejstringen til at give kunderne hos Andersen Biler de bedste oplevelser både før, under og efter et salg? Tror du også på de vedvarende relationer til selv samme kunder? Alle tiders! Andersen Biler søger nemlig en som dig. Rent konkret søger vi en salgskonsulent, der både har viljen og kompetencerne til at sikre og udbygge de gode kunderelationer. Hos Nissan København bliver du en del af et dedikeret team på omtrent 13 kollegaer

Jørgen Olsen A/S, Viborg søger Kundemodtager til værkstedet

For snarlig tiltrædelse søger vi en Kundemodtager til værkstedet. Vi forestiller os en person med et vist kendskab til, hvordan et moderne bilhus fungerer, og vi lægger vægt på gode kommunikative evner og et udadvendt forhold til kunder. Du kan f.eks. have en baggrund som mekaniker, bilsælger, reservedelsmedarbejder, eller et nuværende job som kundemodtager. Der er tale om en blivende stilling, idet vores kundeunderlag er stadigt stigende på grund af et stort bilsalg

Partnere