Kunderådgiver

Servicerådgiver / Kundemodtager søges til Sydkystens BilCenter A/S i Ishøj

Volkswagen og SKODA har været danskernes foretrukne bilmærker gennem mange år og det kan vi mærke på vores værksted. Vi har mange gennemgange hver dag og skal bruge en kollega mere. Vi har et godt mix af m/k. Vores kunder skal fortsat opleve, at vi er her for kundens skyld - aldrig for bilens skyld. Vi skal sikre, at vores kunder har en fantastisk oplevelse, som ejer af et af de mærker vi servicerer. Hvis du kan svare ja, så læs videre og send os din ansøgning.

Salgskonsulent søges til Toyota Næstved - BPAbiler

Vi har fuld gang i bilsalget og søger netop nu en salgskonsulent til vores afdeling i Næstved. BPAbiler har Toyota-forretninger i Ringsted og Næstved og beskæftiger 26 dygtige og engagerede medarbejdere. Du får et selvstændigt job i et spændende arbejdsmiljø, kendetegnet ved travlhed, godt humør og tætte relationer til kunder og kollegaer. Vi tilbyder en god fast løn, en attraktiv provisionsordning som belønner den ekstra indsats, bilordning samt pension- og sundhedsforsikring.

AUTOproff søger salgskonsulent til Sjælland

Vil du med på holdet i en af Danmarks mest innovative og hurtig voksende virksomheder? Til at styrke og udbygge vores kundekreds på Sjælland, har vi brug for en person som kan løfte denne opgave i samarbejde med resten af salgsteamet. Dit arbejde vil bestå i vedligeholdelse og optimering af eksisterende kunder, samt opsøge potentielle nye bilforhandlere.

Servicerådgiver søges til Volkswagen København
- Årets Volkswagen forhandler

Hos Volkswagen København brænder vi for at levere den bedste service og kvalitet til vores kunder. Derfor søger vi en dygtig, positiv og serviceminded servicerådgiver, som evner at holde mange bolde i luften uden at tabe overblikket og det gode humør. Du skal indgå i vores team af professionelle medarbejdere, som alle arbejder med et fælles mål for øje - at sikre høj kundetilfredshed, kvalitet og lønsomhed.

Værkfører-assistent søges til A. Boesenbæk A/S – Peugeot & Citroën Give

Hos A. Boesenbæk A/S – Peugeot & Citroën Give har vi brug for en værkfører-assistent, gerne med erfaring fra et velfungerende værksted – med tiltrædelse hurtigst muligt. Vi tilbyder en travl hverdag med afvekslende opgaver, der kræver høj arbejdsmoral og evnen til at arbejde og tænke hurtigt og selvstændigt. Du sætter en ære i, at kvaliteten er i orden, og du har flair for at give vores kunder en god oplevelse, hvilket vi vægter meget højt.

DET ER DIG VI SØGER!
Salgsrådgiver til P. Christensen A/S, Peugeot på Østerbro

Vi søger den Peugeot sælger der kan stå på egne ben og stå godt i ”rummet”. Du kommer vel nok til DK’s flotteste bilhus hvor Citroën / Peugeot har sine egne etager. Rulletrapper og elevatorer til både mennesker og biler er selvfølgelighed. Sådan er vores standard. Vi er en flok på 8 sælgere. Unge, gamle og midt imellem som brænder for at give den max salg hver gang. Vi glæder os hverdag til at give den personlige effektive P. Christensen betjening som alle fortjener.

Bilernes Hus søger Servicerådgiver / Værkfører til Nissan

Er du udadvendt, serviceminded og kvalitetsbevidst? Vil du være en aktiv kollega i vores indskrivning? Vil du yde vores kunder service i verdensklasse? Vi er autoriseret servicepartner for i alt 7 bilmærker: Audi, BMW, Fiat, Kia, Nissan, Skoda og Volkswagen, og lige nu søger vi en servicerådgiver/værkfører til vores Nissan team.

Kundemodtager søges til Hans Frederiksen A/S, Kalundborg

Vi søger snarest en kundemodtager til vores værksted, der sætter en ære i at give optimal kundeservice - hver gang! Hos Hans Frederiksen er nøgleordene Kvalitet & Tillid, samt dygtige og motiverede medarbejdere. Vi tilbyder en afvekslende hverdag med daglige udfordringer,et godt team i en veldrevet afdeling samt en fuldtidsstilling med løn efter kvalifikationer.

Partnere