Kunderådgiver

Søger du et job som kunderådgiver i autobranchen? Som kunderådgiver i autobranchen vil typiske opgaver bestå af kundemodtagelse, rådgivning af kunder i forhold til eksempelvis køb af bil, billån eller en helt tredje. En kunderådgiver uddannelse kunne være relevant, men det er ikke altid nødvendigt. Det er i et kunderådgiver job ofte vigtigt at være serviceminded, kunne håndtere direkte kundekontakt og skabe hurtige relationer. En kunderådgiver er derfor helt essentielt for mange virksomheder i autobranchen, idet de står for kontakten med kunderne, og derfor salget af virksomhedernes produkter. En kunderådgivers løn er som udgangspunkt provisionslønnet, men det kan variere fra virksomhed til virksomhed. Find ledige stillinger som kunderådgiver nedenfor.

Leasingrådgiver søges til Sand Jensen Automobiler A/S

Har du indgående kendskab til leasing fra fx. et leasingselskab, så er du kandidaten til jobbet. Med reference til salgsdirektøren får du resultatansvar for dit personlige budget. Du bliver en del af et salgsteam med erfarne kolleger og forventes, at bidrage til optimal lønsomhed, kundetilfredshed og loyalitet i forbindelse med salg og leasing af spændende high-end biler. Der er tale om en stilling med store udviklingsmuligheder for den rette person.

Peugeot Taastrup søger endnu en salgskonsulent

Du vil som salgskonsulent hos Peugeot Taastrup komme til at indgå i et salgsteam, som i dag består af 5 medarbejdere. Dine primære arbejdsopgaver vil være salg af nye og brugte biler. Derudover skal du formidle finansiering, herunder privat- og erhvervsleasing, samt sælge tilbehør og serviceaftaler. Vi tilbyder bl.a. frihed under ansvar, kantineordning udover det sædvanlige samt fast løn

Sælger søges til Ahlgren & Andersen A/S

Som led i en fortsat ambitiøs vækststrategi søger vi nye sælgere til vores forretninger i Køge, Taastrup samt til vores ny etableret forretning i Ringsted som åbner primo maj måned. Du bliver en del af et miljø, hvor der lægges vægt på performance og resultater, men hvor det samtidigt er sjovt at gå på arbejde. Vi tilfører dig en dynamik i en ganske ung organisation, der har kurs mod at blive en førende detailkæde i Danmark. Derfor vil det være en karrierestilling for den unge sælger.

Bilrådgiver søges til Automobilforretningen Nordsjælland A/S
– Peugeot i Frederikssund

Vil du være en del af nogle dynamiske og innovative bilhuse? Vil du lære og udvikle dig sammen med et engagerede og top professionelle kollegaer? Og ikke mindst… Brænder du for at sælge biler og yde sublim kundeservice? Kan du svare ja hertil, så har du nu muligheden for at blive en del af Automobilforretningen Nordsjælland A/S – og fortsætte din karriere i et par ambitiøse og spændende bilforretninger.

AUTOproff søger medarbejder til garantipris- og auktion

Til snarlig tiltrædelse, søger AUTOproff endnu en vurderingsmand/kvinde til at indgå i vores team omkring auktion, vurdering samt garantipriser på biler af alle typer og årgange. Du vil blive en del af et stærkt team som dagligt foretager vurderinger for størstedelen af alle bilforhandlere i Danmark på vores digitale platform.

Salgsrådgiver søges til Audi Aarhus

Vil du være en del af vores professionelle salgsteam og sælge brugte biler af absolut højeste kvalitet? Vi søger en salgsrådgiver, der med afsæt i Audis brede vifte af modeller, kan betjene en lang række kundesegmenter og salgskanaler. Vi er en dedikeret brugtvognsafdeling med tilhørende Flexleasing. Hos Audi Aarhus er vi et team af engagerede medarbejdere. Du bliver en del af et miljø, hvor der lægges vægt på performance og resultater, men hvor det samtidigt er sjovt at gå på arbejde.

Peugeot Skive søger snarest en erfaren sælger

Vi søger en erfaren sælger til vores salgsafdeling med tiltrædelse hurtigst muligt. Du vil sammen med vores mangeårige salgschef få ansvaret for at betjene vores mange kunder i salgsafdelingen. Du får en travl hverdag med ansvar og afvekslende opgaver, der kræver en høj arbejdsmoral samt evnen til at arbejde og tænke hurtigt og selvstændigt. Og din faglige stolthed er i top.

Salgstrainee til brugtvognsafdelingen i Bilernes Hus

Som salgstrainee til brugtvognsafdelingen i Bilernes Hus bliver du en del af et stort salgsteam, der tilbyder Danmarks største udvalg af topklargjorte brugte biler fra de mest populære bilmærker under ét og samme tag. Foruden seriøs og professionel rådgivning omkring bilkøb rådgiver vi også kunderne omkring udstyr, forsikring, finansiering og serviceabonnementer.

Partnere