Kunderådgiver

Søger du et job som kunderådgiver i autobranchen? Som kunderådgiver i autobranchen vil typiske opgaver bestå af kundemodtagelse, rådgivning af kunder i forhold til eksempelvis køb af bil, billån eller en helt tredje. En kunderådgiver uddannelse kunne være relevant, men det er ikke altid nødvendigt. Det er i et kunderådgiver job ofte vigtigt at være serviceminded, kunne håndtere direkte kundekontakt og skabe hurtige relationer. En kunderådgiver er derfor helt essentielt for mange virksomheder i autobranchen, idet de står for kontakten med kunderne, og derfor salget af virksomhedernes produkter. En kunderådgivers løn er som udgangspunkt provisionslønnet, men det kan variere fra virksomhed til virksomhed. Find ledige stillinger som kunderådgiver nedenfor.

Salgskonsulent søges til af salg nye og brugte biler i Hillerød

Til vores store Bjarne Nielsen-bilhus i Hillerød søger vi en dygtig sælger, der både kan håndtere fabriksnye og brugte biler. Ud over de mange spændende modeller fra Dacia og Renault, har vi i Bjarne Nielsen-koncernen altid mere end 1.000 brugte biler på lager - der er biler for enhver smag. Vi tilbyder bl.a. en spændende hverdag i en attraktiv virksomhed fyldt med gode udfordringer, hvor der er mulighed for personlig udvikling

Dygtig Servicerådgiver til Volkswagen & ŠKODA Service Ishøj
”Det’ måden vi møder dig på…”

Vi bliver stadigt mere digitale og har – bogstaveligt talt – sat strøm til processen. Vi søger derfor en genial, Digital Servicerådgiver, der skal varetage kundekontakten og være bindeled til vores dygtige team på værkstedet. Du bliver en helt central medarbejder, med ansvar for, at der fra første kundekontakt ydes en professionel og personlig service. Vi vil være Sydkystens førende Volkswagen og ŠKODA leverandør - personligt, effektivt og naturligvis digitalt.

Kronborg Auto i Helsingør søger en Servicerådgiver Trainee, der oser af kundeservice

Hos Volkswagen og ŠKODA i Helsingør er vi sultne efter at komme helt op i gear efter Corona, og vi søger derfor den person, der kan bidrage til den fremtidige succes. Så hvis du er en af de absolut bedste til at yde sublim kundeservice, så er det dig, vi søger. Du bliver en vigtig del af et af verdens stærkeste brands, får produkttræning i de nye modeller af Volkswagen og ŠKODA samt opfølgende uddannelser, kurser, personlig udvikling og sparring

Vi søger en erfaren Salgskonsulent til Vejen & en Erhvervskonsulent til Esbjerg

Vi har forrygende travlt og søger derfor Erfaren Bilsælger til Vejen & Erhvervssælger til Esbjerg. Vi tilbyder b.a. et bilhus med fart over feltet, det store udvalg i Toyota privat- og erhvervsbiler. Der udvides i de kommende år og så har vi markedets mest attraktive bilfinansieringer i Toyota Finans. Louis Lund A/S er etableret i Ribe, Vejen, Esbjerg og Varde og beskæftiger i alt 100 dygtige og aktive medarbejdere og firmaet er i stadig vækst.

Salgschef søges til nye Mazda- og KIA-modeller i Skive

Til vores Bjarne Nielsen-forretning i Skive søger vi en dygtig salgschef til afdelingen for nye biler. Vi er et moderne bilhus - et af områdets flotteste - med en halv snes dygtige og engagerede kolleger, der alle ser frem til at tage godt imod dig. Er du klar på at blive en del af Bjarne Nielsen-koncernen ved at få medansvaret for udviklingen af vores nyvognssalg - og derved være med til at skabe værdi for vores kunder? Så er du måske vores nye kollega.

Værkfører til Mercedes-Benz personbiler Nykøbing Falster

Vi søger en personbilsværkfører til vores afdeling i Nykøbing Falster, der er autoriseret forhandler og værksted for Mercedes-Benz. Du vil blive en del af et topmoderne bilhus, som ombygges i løbet af 2021 efter de nyeste Mercedes-Benz standarder. Det betyder blandt andet et helt nyt personbilsværksted med nye lifte, udstyr og værktøj, udvidet plads samt et helt nyt showroom. Sagt med andre ord - hele huset får sig en grundig overhaling og vil snart stå knivskarpt.

Volvo-sælger søges til Autohuset Vestergaard i Vejle

Er du, som os, passioneret omkring biler og har øje for den gode handel, er det dig, vi mangler på holdet. Vi tror på, at tilfredse medarbejdere skaber de bedste resultater. Derfor er den måske vigtigste parameter for, at du lykkedes i rollen, at du kommer med god energi og bidrager til, at vi lykkes sammen som team. Din primære opgave vil være at øge salget af Volvo og vækste vores forretning i trekantområdet.

Erhvervssælger søges til Autohuset Vestergaard i Nærum

Er du, som os, passioneret omkring biler og har ambitionen om at skabe det bedste erhvervscenter for varebiler, så er det dig, vi mangler på holdet. Hvor du i dag primært skal sælge Nissan og Renault, bliver du en del af et stærkt bilhus, hvor vi samarbejder på tværs om andre mærker bl.a. Ford; Opel & Peugeot. Du har flere års erfaring som B2B- eller erhvervssælger og er fortrolig med canvassalg. Du har solid erfaring omkring salgsprocesser og kender til forskellige financieringsløsninger.

Partnere