Kunderådgiver

Søger du et job som kunderådgiver i autobranchen? Som kunderådgiver i autobranchen vil typiske opgaver bestå af kundemodtagelse, rådgivning af kunder i forhold til eksempelvis køb af bil, billån eller en helt tredje. En kunderådgiver uddannelse kunne være relevant, men det er ikke altid nødvendigt. Det er i et kunderådgiver job ofte vigtigt at være serviceminded, kunne håndtere direkte kundekontakt og skabe hurtige relationer. En kunderådgiver er derfor helt essentielt for mange virksomheder i autobranchen, idet de står for kontakten med kunderne, og derfor salget af virksomhedernes produkter. En kunderådgivers løn er som udgangspunkt provisionslønnet, men det kan variere fra virksomhed til virksomhed. Find ledige stillinger som kunderådgiver nedenfor.

Stort bilhus i Esbjerg søger SEAT salgsansvarlig

Det er med stolthed i stemmen at vi kan præsentere os som NY SEAT forhandler i Esbjerg fra 01.01.2020 og derfor skal teamet udvides ASAP med en SEAT salgsansvarlig der kan give vores nye brand den opmærksomhed som det fortjener. vi tilbyder bl.a. et spændende job med masser af muligheder i et energisk hus med ”højt til loftet”, gode muligheder for personlig og faglig udvikling, gensidig respekt og frihed under ansvar samt professionel sparring af dygtige ledere

Reservedelsmedarbejder søges til Renault i Roskilde
- Arne Stubbe Automobiler A/S

Til vores Reservedelslager i Roskilde søger vi en medarbejder til vores Renault aktiviteter. Du kommer til at skulle samarbejde med vores øvrige reservedelsmedarbejdere i afdelingen og referere til Reservedelschefen for Renault som sidder i Måløv. Udover de normale opgaver der er i forbindelsen med driften af et reservedelslager, kommer du i perioder til at skulle indgå i teamet i vores værksteds-indskrivning og hjælpe til med bl.a. kundemodtagelse.

FLEET KONSULENT søges til Terminalen Taastrup

Har du et skarpt overblik, og brænder du for at servicere leasingselskaber og kunder? – så er det muligvis dig vi søger. Du vil i samarbejde med vores salgsafdeling komme til at varetage vores tætte samarbejde med leasingselskaberne og tilsikre gode kundeoplevelser for både dem og slutkunden. Som Fleet konsulent vil du komme til at arbejde med alle Terminalens brands herunder Hyundai, Mazda, Nissan, Toyota, Suzuki, Fiat og Honda.

Reservedelsekspedient søges til Auto-House Køge A/S
- autoriseret forhandler af Citroën, Seat og Honda

AUTO-HOUSE i KØGE A/S blev grundlagt i januar 1996, og beskæftiger i dag 30 veluddannede og kvalitetsbevidste medarbejdere. Vi er aut. forhandler af Citroën, Seat og Honda, og vi har en stor erfaring og ekspertise med salg og servicering af disse biler. Vores målsætning er, at vi med en veluddannet og engageret medarbejderstab skal kunne tilfredsstille vores kunder på bedste vis. Vi tilbyder bl.a. spændende udfordringer, personlig udvikling m.v.

VW Næstved søger en frisk udadvendt Servicerådgiver til vores professionelle Volkswagen team

Brænder du for god kundeservice? Er du vild med biler? Så er det måske lige dig, vi mangler til et alsidigt job inden for vores 3 brands VW, ŠKODA og Audi-service? Vi tilbyde bl.a. en moderne arbejdsplads i et helt nyt topmoderne bilhus og 40 gode kolleger med en høj faglig stolthed, et job med faglig udfordring, en plads i et professionelt service team samt rig mulighed for personlig udvikling

Værkfører / værkstedschef søges til Autopunkt.dk i Herning
- et bilhus i vækst med speciale i Audi

Autopunkt.dk er et bilhus med køb / salg & leasing. Vores lager tæller ca. 100 brugte biler, hvoraf en væsentlig del er Audi. Du vil indgå i et ungt og fagligt dygtigt team på 10 mand, hvoraf du vil have ansvaret for 4 mand fuldtid på værkstedet. Vi prioriterer kvalitet og værkstedet er ajour med udstyr & kurser. Du vil udover ledelse af værkstedet, planlægning og pleje af vores faste kunder på værkstedet have ansvaret for samspillet med salgsafdelingen.

FIAT PROFESSIONAL ERHVERVSSÆLGER SØGES
til Terminalen Aarhus A/S

Brænder du for professionelt salg, og vil du være med at videreudvikle erhvervssalget og etablere stærke kunderelationer i Aarhus og omegn? - så har du nu muligheden for at blive en del af vores salgsteam med fokus på professionel kundeservice i øjenhøjde. Som medarbejder hos Terminalen Aarhus, vil du desuden blive en del af Nic. Christiansen Gruppen, som er en ledende figur i den nordiske autobranche.

Erhvervssælger / B2B søges til Peugeot Viby J
- C. A. Larsen Automobiler A/S

Vi søger en dygtig erhvervssælger der er skarp til B2B-salg og udvikling sammen med vores professionelle team i salgsafdelingen. Din succes sikres i høj grad gennem salg til mindre og mellemstore virksomheder. Der lægges stor vægt på opsøgende salg i vores naturlige marked. Vi tilbyder et godt job i en spændende forretning hvor du har mulighed for at sælge populære erhvervsbiler. God fast løn + provision, bilordning, sundhedssikring, mobil-telefon m.v.

Partnere