Kunderådgiver

Søger du et job som kunderådgiver i autobranchen? Som kunderådgiver i autobranchen vil typiske opgaver bestå af kundemodtagelse, rådgivning af kunder i forhold til eksempelvis køb af bil, billån eller en helt tredje. En kunderådgiver uddannelse kunne være relevant, men det er ikke altid nødvendigt. Det er i et kunderådgiver job ofte vigtigt at være serviceminded, kunne håndtere direkte kundekontakt og skabe hurtige relationer. En kunderådgiver er derfor helt essentielt for mange virksomheder i autobranchen, idet de står for kontakten med kunderne, og derfor salget af virksomhedernes produkter. En kunderådgivers løn er som udgangspunkt provisionslønnet, men det kan variere fra virksomhed til virksomhed. Find ledige stillinger som kunderådgiver nedenfor.

Værkfører søges til Terminalen Roskildevej i Taastrup

Som vores nye værkfører skal du være med til at sikre professionel og serviceminded kundemodtagelse og rådgivning til vores kunder i indskrivningen, så vores kunder altid får en god oplevelse, både personligt i butikken men også via telefonen. Du sørger for oprettelse af ordrer samt varetager effektiv booking og planlægning af arbejdet på værkstedet. Derudover er du med til at kvalitetssikre processerne og det udførte arbejde på værkstedet.

Salgstrainee søges til Toyota Brøndby - Via Biler A/S

Da vi har meget travlt i vores Toyota i Brøndby, så søger vi en salgstrainee med talent for unikke kundeoplevelser. Hos Via Biler Brøndby bliver du en del af et stærkt hold, hvor alle er medskaber af en udpræget vinderkultur. Du skal mestre det gode købmandskab, og du skal være klar til at yde vores kunder den bedst tænkelige bilrådgivning og ikke mindst en fantastisk kundeoplevelse. Hos os får du stor indflydelse på din hverdag

Servicerådgiver søges til Autohuset Vestergaard i Birkerød

Autohuset Vestergaard ønsker at styrke kundemodtagelsen, og vi søger derfor en servicerådgiver til Birkerød. Vi har autoriseret forhandling af Peugeot og Opel samt autoriseret i servicereparationer af BMW. Vi søger en serviceminded og dygtig servicerådgiver, der kan tiltræde hurtigst muligt. Som servicerådgiver bliver din primære opgave at servicere kunderne til værkstedet

Salgskonsulent søges til Mercedes-Benz lastbiler i Vejle

Vi søger en salgskonsulent til at varetage salget af Mercedes-Benz lastbiler i vores afdeling i Vejle, der er autoriseret forhandler og værksted for Mercedes-Benz person-, vare- og lastbiler. Det er ikke et krav, at du har solgt lastbiler før. Måske du i dag arbejder som lastbilsværkfører eller tekniker i bilbranchen - med mod på nu at prøve dig af som sælger i stedet? Hos os får du en unik chance for at opbygge din helt egen kundeportefølje.

Værkfører søges til Renault i Valby

Vi søger en værkfører til vores afdeling i Valby, der er autoriseret forhandler og serviceværksted for Renault og Ford. Vi har rygende travlt og har derfor brug for dig i værkstedsindskrivningen hurtigst muligt! Vi kan tilbyde dig et udfordrende og aktivt job med stort ansvar for afdelingens daglige drift, hvor ikke to dage er ens. Du bliver det aktive bindeled mellem vores mekanikere på gulvet og indskrivningen, og du får således stor berøringsflade med såvel kunder som kolleger i huset

Kunderådgiver søges til Via Biler A/S Skanderborg

Som kunderådgiver kommer du omkring mange forskellige arbejdsopgaver, som alle drejer sig om at yde den bedst mulige service over for Via Bilers kunder, som vi kalder "gæster". Du kommer til at møde mange forskellige mennesker, der alle har det tilfælles, at de har behov for dit råd og din vejledning vedrørende deres bil. Henvendelserne kan foregå både telefonisk, på mail eller ved personlig henvendelse i vores bilhus.

Servicerådgiver søges til Audi Servicepartner Hillerød

Som vores nye servicerådgiver hjælper du vores kunder, når deres bil skal til service eller repareres, eller hvis de har spørgsmål. Det gør du i et erfarent og socialt team. Kundebetjening er din primære opgave. Hver dag går du på arbejde for at overgå kundernes forventninger på samme måde en Audi gør, når man drejer nøglen. Hos Semler Retail Hillerød gør vi meget for at du får mulighed for at udvikle dig i dit arbejde, og du bliver en del af en stor organisation.

Indskriver / Værkfører søges til AutoCenter København

AutoCenter København søger en indskriver / kundemodtager til vores afdeling i Gentofte. Vi leder efter en åben og udadvendt person, der går på arbejde med et smil og bevarer roen i pressede situationer. AutoCenter København er et succesfuldt ”ejer-ledet” autoværksted, skadecenter, lakcenter og undervognsbehandling med afdelinger i Gentofte og Avedøre. Du kommer til at samarbejde tæt med og referere til afdelingslederen i Gentofte.

Partnere