Kunderådgiver

Søger du et job som kunderådgiver i autobranchen? Som kunderådgiver i autobranchen vil typiske opgaver bestå af kundemodtagelse, rådgivning af kunder i forhold til eksempelvis køb af bil, billån eller en helt tredje. En kunderådgiver uddannelse kunne være relevant, men det er ikke altid nødvendigt. Det er i et kunderådgiver job ofte vigtigt at være serviceminded, kunne håndtere direkte kundekontakt og skabe hurtige relationer. En kunderådgiver er derfor helt essentielt for mange virksomheder i autobranchen, idet de står for kontakten med kunderne, og derfor salget af virksomhedernes produkter. En kunderådgivers løn er som udgangspunkt provisionslønnet, men det kan variere fra virksomhed til virksomhed. Find ledige stillinger som kunderådgiver nedenfor.

Reservedelsekspedient søges til Daugaard Biler - Gladsaxe

Vi har travlt på vores værksteder og søger en dygtig reservedelsekspedient i vores Gladsaxe afdeling. Vi benytter moderne hjælpemidler bl.a. Dracar+ og råder over et veldisponeret reservedelslager lokalt, samt let adgang til vores øvrige afdelinger som backup. Dine nye erfarne kollegaer er teamplayere og investerer gerne deres ressourcer i dig, så du hurtigt vil føle dig godt klædt på. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Salgs- og forretningsudvikler søges hurtigst muligt til Green Energy / MIPV.pro

Vi søger en dynamisk salgs- og forretningsudvikler med et stort drive til en international vækstvirksomhed. Dine kerneopgaver er at udvikle salgsplaner og initiativer inden for varevognssegmentet. Du vil have din daglige gang i Vejle, hvor du vil indgå i et team og bidrage med din brancheerfaring. Du vil deltage i kundemøder, events og messer i hele landet – og i mindre omfang i Europa. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Mekanisk Værkfører søges til Super Dæk Service - Randers

Er du en person der vægter HASTIGHED, KØBMANDSKAB og KVALITET højt, er du måske vores nye medarbejder i vores team der vil være ”BRANCHENS BEDSTE”. Du får det overordnede ansvar for den mekaniske afdeling, med opgaver som rådgivning, sparring, varebestilling, fakturering og tilbudsgivning. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Erhvervsrådgiver med ansvar for udbud søges snarest til Karvil Group

Relationsskabende, struktureret og positivt mindset - hvis det er dig, så læs videre. Til en nyoprettet stilling søger vi nu en løsningsorienteret erhvervsrådgiver med ansvar på offentlige udbud både person- og varebiler samt opsøgende salg af varebiler i lokalområdet med mærkerne Citroen, Nissan, Maxus og Ford. Stillingen er hybrid, da man både skal kunne navigere struktureret i udbudsprocessen før, under og efter. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Salgsrådgiver til Semler Mobility Silkeborg - Skoda

Har du lyst til at blive en del af et kompetent og professionelt Skoda-salgsteam, som sætter en ære i at levere en ualmindelig høj service og kvalitet til vores kunder? Og kan du sige ja til, at du er en high performer med en ydmyg tilgang til dine omgivelser? Så er det måske dig, vi mangler i vores salgsafdeling. Vores nøgleord er troværdighed, teamspirit, loyalitet og et højt energi-niveau. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Salgsrådgiver søges snarest til Mercedes-Benz lastbiler hos P. Christensen - Odense

Brænder du for opsøgende salg gennem stærke relationer, og motiveres du af at finde de bedste løsninger til kundernes behov? - så er du muligvis vores nye salgsrådgiver til lastbiler, der gennem stærkt samarbejde skal være med til at sikre høj performance og unik kundeservice. Som vores nye Salgsrådgiver for lastbiler får du en yderst spændende stilling, hvor du vil få meget medindflydelse for dine arbejdsopgaver og hverdag. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Volkswagen Salgsrådgiver søges til stort bilhus i Esbjerg

Erfaren og branchekendt Volkswagen bilsælger søges til vores store Volkswagen, Škoda, SEAT og CUPRA bilhus i Esbjerg snarest muligt. Huset har et stærkt team, hvor alle brænder for, at sælge biler og give branchens bedste kundeservice. Der er fart over feltet i både bilhuset og generelt i vores koncern, så du skal trives i et hektisk hverdag og være klar på at få testet dit naturlige salgsgen for alvor. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Servicerådgiver søges til kundemodtagelse og -service hos STS Biler i Herning

Du kan nu blive en del af Danmarks stærkeste bilteam, STS Biler/Toyota i Herning. Du er udadvendt, serviceminded og kommer med masser af god energi. Dertil kommer en engageret og positiv indstilling til en branche og et bilhus i konstant udvikling. Du er vores ansigt ud mod gæsten, som skal opleve et smidigt og velfungerende bilhus. Det medfører et aktivt samarbejde med alle husets afdelinger – værksted, reservedele og salg. Send din ansøgning allerede i dag

Partnere