Kunderådgiver

Søger du et job som kunderådgiver i autobranchen? Som kunderådgiver i autobranchen vil typiske opgaver bestå af kundemodtagelse, rådgivning af kunder i forhold til eksempelvis køb af bil, billån eller en helt tredje. En kunderådgiver uddannelse kunne være relevant, men det er ikke altid nødvendigt. Det er i et kunderådgiver job ofte vigtigt at være serviceminded, kunne håndtere direkte kundekontakt og skabe hurtige relationer. En kunderådgiver er derfor helt essentielt for mange virksomheder i autobranchen, idet de står for kontakten med kunderne, og derfor salget af virksomhedernes produkter. En kunderådgivers løn er som udgangspunkt provisionslønnet, men det kan variere fra virksomhed til virksomhed. Find ledige stillinger som kunderådgiver nedenfor.

Kunderådgiver / Indskriver søges til Renault i Roskilde
- Arne Stubbe Automobiler A/S

I vores Renault-afdeling i Roskilde søger vi til mekanisk værksted en branchekendt kunderådgiver som skal indgå i teamet af passionerede Renault medarbejdere. Du har lyst til at give dig selv 112% for at kunderne får en professionel behandling og en god oplevelse. Du har en erfaring fra indskrivning med alle administrative rutiner i forbindelse med driften af mekanisk værksted, herunder kundemodtagelse, fakturering, indskrivning, reklamation, kundeopfølgning m.v.

Service Advisor søges til Tesla i Hillerød

Tesla fremskynder verdens overgang til bæredygtig energi. Vi designer, producerer, sælger og servicerer verdens bedste solcelleteknologi, energiopbevaringssystemer og elektriske biler. Herved giver vi kunderne mulighed for at generere, opbevare og forbruge energi fuldstændig bæredygtigt. Tesla er engageret i at ansætte og udvikle de bedste talenter fra hele verden indenfor enhver given disciplin.

Kloe Auto i Frederikssund søger værkfører-assistent

Vi søger en værkfører assistent til vores afdeling i Frederikssund med erfaring indenfor autobranchen, til en travl hverdag med tre mærker på værkstedet, Mazda, Suzuki og Seat. Kloe auto v/Birthe & Mogens Kloe ApS har solgt og serviceret biler siden 1972. Vores kundeportefølje er stor og venter bare på, at DU står klar til at servicere dem i samme høje standard som de er vant til. Varigt arbejde for den rette og der er gode muligheder for efteruddannelse.

Servicerådgiver søges til Semler Retail København

Hos Semler Retail København brænder vi for at levere den bedste service og kvalitet til vores kunder, og vi søger derfor en dygtig, positiv og serviceminded intern servicerådgiver til vores forretning, som evner at holde mange bolde i luften uden at tabe overblikket og det gode humør. Du vil i stillingen arbejde med nogle af branchens bedste produkter såsom Volkswagen og ŠKODA. Vi tilbyder bl.a. pension, sundhedssikring og mange andre medarbejdergoder

Værkfører søges til Tilst Auto Aarhus

Vi er Danmarks ældste Seat Forhandler og tilbyder et udfordrende job i en spændende organisation, med gode kolleger og mulighed for at sætte sit eget præg på hverdagen, så vi sammen når de opstillede mål. Du vil arbejde med nogle af branchens bedste produkter såsom Seat og Skoda. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, pension, og en hel del andre meget fordelagtige medarbejdergoder samt muligheden for at blive en vigtig del af en stor og professionel organisation.

Værkfører søges til et spændende og personligt udviklende job på vores AutoMester-værksted

Du skal stå i spidsen for vores værkstedsteam, der består af 4 mekanikere. Vi vil være de bedste, og det skal du hjælpe os med. Vi prioriterer god kundeservice højt, som en vigtig del af vores DNA. Værkstedet er indrettet med nyeste tekniske udstyr, og medarbejderne uddannes løbende. Du får vide beføjelser i din ledelse af værkstedet, der fremstår som et selvstændigt resultatcenter.

Partnere