Kunderådgiver

Søger du et job som kunderådgiver i autobranchen? Som kunderådgiver i autobranchen vil typiske opgaver bestå af kundemodtagelse, rådgivning af kunder i forhold til eksempelvis køb af bil, billån eller en helt tredje. En kunderådgiver uddannelse kunne være relevant, men det er ikke altid nødvendigt. Det er i et kunderådgiver job ofte vigtigt at være serviceminded, kunne håndtere direkte kundekontakt og skabe hurtige relationer. En kunderådgiver er derfor helt essentielt for mange virksomheder i autobranchen, idet de står for kontakten med kunderne, og derfor salget af virksomhedernes produkter. En kunderådgivers løn er som udgangspunkt provisionslønnet, men det kan variere fra virksomhed til virksomhed. Find ledige stillinger som kunderådgiver nedenfor.

Erhvervssælger med ambitioner søges til Henrik Wessel AS

Hos Henrik Wessel AS søger vi en proaktiv erhvervssælger med veludviklede salg- og servicekompetencer, som har lyst til at arbejde med Peugeot og Opel. Vi tilbyder ansættelse i et af markedets førende bilhuse, med mere end 100 års erfaring. Her kan du forvente masser af udfordringer og gode udviklingsmuligheder, hvor der er en fri og uformel omgangstone, i et godt arbejdsmiljø. Her vil du blive en del at et stort passioneret team.

Bilsælger / Indkøber søges snarest til LC Biler A/S i Ølstykke

For snarlig tiltrædelse søger vi en dygtig Bilsælger / Indkøber. Drømmer du om et godt job: hvor du kan udvikle dig til at blive en af branchens dygtigste og mest alsidige købmænd? Som dagligt veksler mellem indkøb, markedsføring og salg? Hvor du har stor indflydelse på afdelingens strategi og planlægning? Med god tid til den enkelte kunde, og hvor op til 50% ender med at købe? Så læs videre og grib chancen...

Brugtvognsansvarlig søges til Rørbæk Biler Hjørring

Ønsker du et spændende job i en moderne og udviklende bilforretning med kort fra tanke til handling, hvor du kan få frihed og ansvar til at skabe en god dynamik i vores salgsafdeling. Så er her muligheden for et job der tilbyder og god og sund fordeling mellem salg af biler og overordnet ansvar for brugte biler i vores Hjørring afdeling. Vi har sammen med vores afdelinger i Nørresundby og Frederikshavn mere end 150 spændende brugte biler på lager som bliver omsat mange gange årligt.

Bilsælger søges snarest til Peugeot & Citroën i Helsinge
- Automobilforretningen Nordsjælland A/S

Til vores bilhus i Helsinge søger vi en dygtig erfaren salgskonsulent til salg af nye Peugeot & Citroën person- og varebiler samt brugte biler. Peugeot har konstant vækst i bilsalget, og er i dag blandt de mest populære bilmærker på markedet. Du kan derfor glæde dig til en hverdag med gode muligheder for succes og glade kunder.

Erfaren bilsælger søges til Lindholm Biler
- Nu har du muligheden for at blive en del af teamet!

Brænder du for salg og kundetilfredshed? Og har du lyst til at arbejde med dygtige kollegaer? Så har vi jobbet til dig! Vi søger en dygtig, ambitiøs og digitaltænkende kollega. Vi forventer, at du har styr på salgsprocessen og formår at guide kunden til den mest optimale billøsning, lytte til deres ønsker samtidig med at du udviser godt købmandskab. Vi arbejder alle konstant for at opnå højest mulige kundetilfredshed.

Gulvværkfører søges til Mercedes-Benz personbiler i Kolding

Har du erfaring som mekaniker, men har lyst til nye udfordringer? Arbejder du struktureret og systematisk, og kunne du se dig at arbejde med en af markedets førende brands? Så er du måske vores nye kollega i Kolding. Du bliver en aktiv del af værkstedsteamet i Kolding. Her vil du være med til at sikre, at afdelingen lever op til den ønskede kvalitet og kundeservice. Dine primære opgaver bliver optimering af driften på værkstedet, kvalitetssikring, mersalg og ledelse af mekanikere.

Servicerådgiver til Autohuset Vestergaard i Nærum

Vi søger en serviceminded og dygtig servicerådgiver, der kan tiltræde hurtigst muligt. Som servicerådgiver bliver din primære opgave at servicere kunderne til værkstedet. Autohuset Vestergaard A/S i Nærum har autoriseret forhandling og servicering af Volvo, Renault, Dacia og Nissan. Samt autoriseret servicereparationer af Ford. Vi arbejder ud fra 4 værdier som er: troværdige, Kundeorienterede, Passionerede og Købmandskab. Kan du se dig selv i disse værdier, så er du et skridt videre

Partnere