Kunderådgiver

Bilernes Hus søger Servicerådgiver / Værkfører til Nissan

Er du udadvendt, serviceminded og kvalitetsbevidst? Vil du være en aktiv kollega i vores indskrivning? Vil du yde vores kunder service i verdensklasse? Vi er autoriseret servicepartner for i alt 7 bilmærker: Audi, BMW, Fiat, Kia, Nissan, Skoda og Volkswagen, og lige nu søger vi en servicerådgiver/værkfører til vores Nissan team.

Salgskonsulent søges til Autocom.dk

Brænder du for "det gode salg’" er du resultatorienteret, målrettet og ansvarsbevidst, og har du lyst til at være en del af en international virksomhed i rivende udvikling? Så kunne du meget vel være den nye Salgskonsulent i Autocom! Vi søger nemlig en serviceminded Salgskonsulent med et stort drive og erfaring fra bilbranchen. Du vil blive en del af vores dygtige salgsteam, der ligesom koncernen er drevet af innovation og lysten til at levere topresultater.

Servicerådgiver til Semler Retail Højbjerg

Hos Semler Retail Højbjerg brænder vi for at levere den bedste service og kvalitet til vores kunder. Derfor søger vi en dygtig, positiv og serviceminded servicerådgiver, som evner at holde mange bolde i luften uden at tabe overblikket og det gode humør. Du skal indgå i vores team af professionelle medarbejdere, som alle arbejder med det fælles mål for øje - at sikre høj kundetilfredshed, kvalitet og lønsomhed.

Værkfører / Service and Customization Consultant
søges til Harley-Davidson - CAP's Aarhus

Vi er autoriseret Harley-Davidson forhandler og har susende travlt. Vi slår alle tiders tidligere rekorder i disse år og søger derfor en Service and Customization Consultant til vores værksted. På dansk en “Værkfører”, der ud over at koordinere opgaverne overfor vores mekanikere også fungerer som rådgiver af vores kunder i forbindelse med servicering, montering af tilbehør samt ombygning af kundernes motorcykler. Ligeledes sørger du for indrapportering af garantisager overfor vores leverandører.

Kundemodtager søges til Hans Frederiksen A/S, Kalundborg

Vi søger snarest en kundemodtager til vores værksted, der sætter en ære i at give optimal kundeservice - hver gang! Hos Hans Frederiksen er nøgleordene Kvalitet & Tillid, samt dygtige og motiverede medarbejdere. Vi tilbyder en afvekslende hverdag med daglige udfordringer,et godt team i en veldrevet afdeling samt en fuldtidsstilling med løn efter kvalifikationer.

Renault i Roskilde søger værkfører - Arne Stubbe Automobiler A/S

Til vores mekaniske værksted i Roskilde bestående af et stærkt team af pt. 9 svende og 5 lærlinge, søger vi en værkfører til vores Renault aktiviteter. Du kommer til at skulle samarbejde med vores nuværende værkfører for Toyota afdelingen og referere direkte til direktøren. Du har en grundlæggende erfaring med alle administrative rutiner i forbindelse med driften af et mekanisk værksted, herunder fakturering, indskrivning, reklamationsbehandling, kundeopfølgning, modtagelse af kunder m.v.

Salgsrådgiver til Sand Jensen Automobiler A/S

Vi søger en ambitiøs salgsrådgiver, der kan indgå i vores salgsteam bestående af 5 kollegaer og 2 elever. For den rette kandidat tilbyder vi en udfordrende stilling i et bilhus, der koncentrerer sig om premium mærkerne Mercedes, BMW, Audi og Porsche. Som person er du tillidsvækkende, vedholdende, resultatorienteret og har flair for både mennesker og tal og bliver motiveret af at skabe succesoplevelser og resultater.

Leasingrådgiver søges til Sand Jensen Automobiler A/S

Har du indgående kendskab til leasing fra fx. et leasingselskab, så er du kandidaten til jobbet. Med reference til salgsdirektøren får du resultatansvar for dit personlige budget. Du bliver en del af et salgsteam med erfarne kolleger og forventes, at bidrage til optimal lønsomhed, kundetilfredshed og loyalitet i forbindelse med salg og leasing af spændende high-end biler. Der er tale om en stilling med store udviklingsmuligheder for den rette person.