Kundemodtager

Jobopslaget er udløbet, her er andre jobs fra samme kategori

Eftermarkedselev søges til Renault Albertslund

Vi søger en engageret eftermarkedselev tilknyttet vores værksted i Albertslund - gerne med opstart snarest muligt, men vi venter naturligvis også på den rette kandidat. Hos os er der rig mulighed for at prøve kræfter med en branche i rivende udvikling. Skal du med på Hessel-holdet? Vi kan tilbyde dig en udfordrende og indflydelsesrig elevplads hos en af Danmarks største bilforhandlere. Er dette lige dig, så send din ansøgning allerede i dag

Reservedelsekspedient til Due Andersen Biler A/S i Hillerød

Vi har forrygende travlt og søger en reservedelsekspedient til Due Andersen Biler A/S i Hillerød - gerne en erfaren medarbejder med mindst 2 års relevant erfaring til at indgå i et team med to værkførere. Det er et team hvor samarbejde og vidensdeling er højt prioriteret, ligesom det er en forudsætning, at du er villig til at varetage varierede opgaver og samarbejde bredt. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Administrativ værkfører søges til Ejner Hessel A/S - Aars

Er du udadvendt, nysgerrig og brænder du for at yde kunderne den bedste service og rådgivning? Så er det måske dig, vi søger til vores indskrivningsteam i Aars! Du vil have stor kontakt med kolleger såvel som med kunder, ligesom du vil opleve et uformelt og team-orienteret arbejdsmiljø i Aars, som består af 20 kolleger. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Værkfører for personbiler søges snarest til Renault hos Ejner Hessel A/S - Valby

Har du det forkromede overblik, er du udadvendt og trives du samtidig med at have indflydelse og ansvar? Så er du måske Ejner Hessels nye Renault personbilsværkfører i Valby. Vi kan tilbyde dig et udfordrende og aktivt job, hvor tiden aldrig står stille. Du vil fungere som et aktivt bindeled mellem vores mekanikere på gulvet og kunderne, og du får således stor berøringsflade med kunder såvel som kolleger i huset. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Servicerådgiver søges til Bilhuset Allerød

Grundet travlhed i forretningen samt, at vi har vundet en stor værkstedsaftale, søger vi en servicerådgiver som vil arbejde med nogle af branchens bedste mærker og de nyeste teknologier. Hos Bilhuset Allerød servicerer vi Volkswagen, Škoda, SEAT og CUPRA. Vores mål er at have landets mest tilfredse kunder, og vi er overbeviste om, at vi skal have glade medarbejdere for at have glade kunder. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Værkførerassistent søges til P. Christensen Østerbro

Har du flair for ekstraordinær god kundeservice, og teknisk indsigt på værkstedet i bilbranchen? Hos P. Christensen Østerbro søger vi en Værkførerassistent, der kan supportere værkstedet med modtagelse og håndtering af kundehenvendelser og sikre, at vores kunder altid får en købsoplevelse i særklasse. Du vil blive del af et stærkt team med dygtige tekniske og samarbejdsvillige kolleger, som alle ser frem til at tage godt imod dig. Vil du med på holdet, så send din ansøgning allerede i dag.

Kundemodtager søges til Renault og Ford i Thisted hos Ejner Hessel A/S

Vi søger en smilende og serviceminded kundemodtager til vores afdeling i Thisted, der er autoriseret værksted for Renault, Dacia og Ford personbiler. Vi har travlt og har derfor brug for dig på holdet hurtigst muligt. Thisted-afdelingen er i gang med en gennemgående renovering, som blandt andet betyder et helt nyt værksted med nye lifte, udstyr og værktøj samt et helt nyt showroom. Hele huset får sig en grundig overhaling og vil snart stå knivskarpt. Send din ansøgning allerede i dag

Eftermarkedsassistent til Ejner Hessel A/S - Albertslund

Vi søger en eftermarkedsassistent til et administrativt og udfordrende job i vores afdeling i Albertslund, der er autoriseret forhandler og værksted for Renault og Dacia person- og varebiler. Du vil blive en del af et uformelt og team-orienteret arbejdsmiljø hos vores afdeling i Albertslund, der består af 55 kolleger, ligesom du selvfølgelig også bliver en del af det store Hessel-team. Vil du med på holdet, så send din ansøgning allerede i dag.

Partnere