Kundemodtager

Kundemodtager til værkstedet hos Jørgen Olsen A/S, Viborg
- Ford, Mazda, Suzuki & Hyundai

I samarbejde med en værkfører og yderligere en kundemodtager. Vi forestiller os en person med et vist kendskab til, hvordan et moderne bilhus fungerer, og vi lægger vægt på gode kommunikative evner og et udadvendt forhold til kunder. Du kan f.eks. have en baggrund som mekaniker, bilsælger, reservedelsmedarbejder eller lignende. Vi fokuserer på at have et godt kollegialt samarbejde i en uhøjtidelig atmosfære.

Servicerådgiver til Skadecenteret hos Semler Retail Risskov

Vi søger snarest en serviceminded servicerådgiver, som vil blive en del af vores Skadecenter, hvor vi har stor fokus på service og kvalitet. Du bliver en del af et team, hvor vi bakker hinanden op. Vi er positive og professionelle og arbejder med et fælles mål for øje - at sikre yderst tilfredse kunder, kvalitet og lønsomhed. Derfor søger vi en dygtig, positiv og serviceminded servicerådgiver, som er struktureret, udadvendt og har gode samarbejdsevner.

Administrativ medarbejder søges til værkstedet
hos British MotorGroup København

Hos British MotorGroup København søger vi en ny medarbejder, der gennem håndtering af administrative arbejdsopgaver skal supportere værkstedet i den daglige drift. Dine arbejdsopgaver vil primært indebære fakturering og reklamationsbehandling samt at bistå værkstedet med diverse ad hoc opgaver. Som administrativ medarbejder får du dermed en vigtig rolle i henhold til at sikre den mest effektive kundeservice på værkstedet.

Partnere