Kundemodtager

Værkførerassistent søges til vores moderne bilhus

Vi søger en dynamisk og udadvendt værkførerassistent/kundemodtager med et positivt energiniveau. Vores bilhus, med tilhørende værksted, er et af Middelfarts førende og vi er stolte af vores 3 mærker; Renault, Mitsubishi og Dacia. Vi arbejder i en hektisk og dynamisk hverdag, hvor vi får noget fra hånden, samtidig med vi har det sjovt.

Servicerådgiver / Kundemodtager søges til Sydkystens BilCenter A/S i Ishøj

Volkswagen og SKODA har været danskernes foretrukne bilmærker gennem mange år og det kan vi mærke på vores værksted. Vi har mange gennemgange hver dag og skal bruge en kollega mere. Vi har et godt mix af m/k. Vores kunder skal fortsat opleve, at vi er her for kundens skyld - aldrig for bilens skyld. Vi skal sikre, at vores kunder har en fantastisk oplevelse, som ejer af et af de mærker vi servicerer. Hvis du kan svare ja, så læs videre og send os din ansøgning.

Servicerådgiver søges til Volkswagen København
- Årets Volkswagen forhandler

Hos Volkswagen København brænder vi for at levere den bedste service og kvalitet til vores kunder. Derfor søger vi en dygtig, positiv og serviceminded servicerådgiver, som evner at holde mange bolde i luften uden at tabe overblikket og det gode humør. Du skal indgå i vores team af professionelle medarbejdere, som alle arbejder med et fælles mål for øje - at sikre høj kundetilfredshed, kvalitet og lønsomhed.

Kontorassistent / kundemodtager til Peugeot Herning – C. A. Larsen Automobiler A/S

C. A. Larsen – Peugeot Herning søger endnu en kollega med tiltrædelse hurtigst muligt. Du kan enten have erfaring fra kontor / bogholder eller værksted / kundemodtagelse. Vi tilbyder en dejlig travl hverdag med mange afvekslende opgaver. Du sætter en ære i at kvaliteten er i orden, og har flair for at give kunderne en rigtig god oplevelse når de besøger os.

Værkfører-assistent søges til A. Boesenbæk A/S – Peugeot & Citroën Give

Hos A. Boesenbæk A/S – Peugeot & Citroën Give har vi brug for en værkfører-assistent, gerne med erfaring fra et velfungerende værksted – med tiltrædelse hurtigst muligt. Vi tilbyder en travl hverdag med afvekslende opgaver, der kræver høj arbejdsmoral og evnen til at arbejde og tænke hurtigt og selvstændigt. Du sætter en ære i, at kvaliteten er i orden, og du har flair for at give vores kunder en god oplevelse, hvilket vi vægter meget højt.

Kundemodtager søges til Hans Frederiksen A/S, Kalundborg

Vi søger snarest en kundemodtager til vores værksted, der sætter en ære i at give optimal kundeservice - hver gang! Hos Hans Frederiksen er nøgleordene Kvalitet & Tillid, samt dygtige og motiverede medarbejdere. Vi tilbyder en afvekslende hverdag med daglige udfordringer,et godt team i en veldrevet afdeling samt en fuldtidsstilling med løn efter kvalifikationer.

Partnere