Kundemodtager

Kunderådgiver søges til Via Biler Toyota Kastrup

Som kunderådgiver kommer du omkring mange forskellige arbejdsopgaver, som alle drejer sig om at yde den bedst mulige service over for Via Bilers kunder, som vi kalder "gæster". Du kommer til at møde mange forskellige mennesker, der alle har det tilfælles, at de har behov for dit råd og din vejledning vedrørende deres bil. Henvendelserne kan foregå både telefonisk, på mail eller ved personlig henvendelse i vores bilhus.

Værkstedschef søges snarest til Peugeot Frederikssund

Til vores Peugeot Bilforretning i Frederikssund, søger vi nu en dygtig værkstedschef. For at få succes i jobbet skal du i en travl hverdag kunne holde mange bolde i luften, ligesom du er udadvendt og god til kundekontakt. Vi tilbyder bl.a. muligheden for at arbejde med et af branchens stærkeste brand, en spændende hverdag i fællesskab med dygtige og motiverede kolleger i et afslappet og uformelt miljø.

Kundemodtager / eftermarkedselev søges til Peugeot Risskov

Brænder du for god service? Hos P. Christensen i Risskov søger en glad og udadvendt kundemodtager eller alternativt en eftermarkedselev, de brænder for god kundeservice i vores eftermarkedsafdeling - og som vil være med til at sikre professionel kundemodtagelse. I afdelingen vil du få 34 engagerede kollegaer fordelt på salg, værksted, eftermarked og administration.

Servicerådgiver søges til Andersen Biler – Nissan København

Vi er på udkig efter en servicerådgiver, som både har ambitionerne og kompetencerne til at sikre og udbygge de gode kunderelationer. Er du med så langt, så har du sikkert også en indforstået holdning og konkret erfaring med at være vedholdende, empatisk, ambitiøs og begejstret, men også stærk og tydelig i din kommunikation med kunderne. Når det så er sagt og skrevet, vil vi gerne fortælle, at vi allerede glæder os til at høre fra dig!

Værkfører "Andon" søges til Via Biler Volvo Vallensbæk

Til vores Volvo bilhus i Vallensbæk søger vi lige nu en dygtig, motiverende og engageret arbejdende værkfører "Andon" til Volvos VPS koncept. Som Andon hos Via Biler Volvo i Vallensbæk refererer du til værkstedschefen og komme til at arbejde i et engageret og hårdtarbejdende hold på eftermarkedet, der sætter kvalitetsarbejde, kundetilfredshed og et godt arbejdsmiljø højt på dagsordenen.

Automekaniker søges til Polestar - Via Biler Aarhus Syd

Til Via Biler Aarhus søger vi efter en mekaniker med hænderne skruet rigtigt på. Du skal være med til at starte vores Polestar værksted op i Aarhus. Kort fortalt laver du alt, fra kunden kontakter os, til kunden kører herfra med regningen i hånden. I opstartsfasen vil du ligeledes skulle indgå i daglig drift i et af vores eksisterende bilhuse. Kendskab til Volvo er en fordel, men ikke et krav

Partnere