Kundemodtager

Caripo Biler A/S søger Værkfører / Servicerådgiver 

Er du en resultatorienteret teamplayer og ønsker du at være med på en spændende rejse, hvor du vil få et stort ansvar i et af Horsens flotteste og største bilhuse, så søger Caripo Biler A/S lige nu en værkfører til vores eftermarkedsteam. Vi er Autoriserede Hyundai Forhandler og desuden autoriseret service partner for mærkerne Nissan, Honda og BMW. Du vil derfor indgå i et eftermarkedsteam, som dagligt håndterer mange forskellige typer kunder og opgaver.

Kundemodtager søges til Poul Rasmussen Bilcenter A/S
- Citroën, Mitsubishi & Subaru Århus N

Vi søger for snarlig tiltrædelse en frisk og serviceminded kundemodtager til at hjælpe med kundebetjeningen på vores serviceværksted. Vi forestiller os, at vores nye kollega er en udadvendt og imødekommende person med god teknisk forståelse – gerne med baggrund fra Autobranchen. Kendskab til Citroën eller Peugeot vil være et ekstra plus, men det er ingen betingelse.

Værkførerassistent / Reservedelsmedarbejder søges
til RAFN-LARSEN Automobiler - Det Japanske Bilhus

For snarlig tiltrædelse søger vi en Værkførerassistent / Reservedelsmedarbejder til vores populære bilhus. Vi tilbyder bl.a. et spændende job med kvalitets-bilmærker / kunder, et topmotiveret og friskt team med en ung spirit og gå-på-mod, masser af indflydelse på udviklingen i hele forretningen, kort vej fra ide til handling og en udstrakt frihed til at udvikle reservedels-/tilbehørsafdelingen.

Kunderådgiver søges til Via Biler - Toyota Silkeborg

Som kunderådgiver kommer du omkring mange forskellige arbejdsopgaver, som alle drejer sig om at yde den bedst mulige service over for Via Bilers kunder, som vi kalder ”gæster”. Du kommer til at møde mange forskellige mennesker, der alle har det tilfælles, at de har behov for dit råd og din vejledning vedrørende deres bil. Henvendelserne kan foregå både telefonisk, på mail eller ved personlig henvendelse i vores bilhus.

Partnere