Kundemodtager

Uggerhøj Herning søger KUNDEMODTAGER

Vi har rygende travlt hos Uggerhøj i Herning og søger derfor en erfaren kundemodtager med erfaring fra autobranchen. Din primære arbejdsopgaver vil være kundemodtagelse, booking af kunder pr. telefon og ved skranken samt daglig fakturering. Du vil referere til værkstedschefen. Vi tilbyder bl.a. Vi tilbyder et udfordrende job med mulighed for både personlig og faglig udvikling samt en bred kontaktflade med både kunder, mekanikere og øvrige kolleger

Servicerådgiver søges til Volkswagen, ŠKODA, SEAT og Audi servicepartner i Esbjerg

Volkswagen Servicerådgiver med god forståelse for et mekanisk værksted søges til travlt bilhus i Esbjerg. Udover Volkswagen rummer huset også bilmærkerne ŠKODA og SEAT og værkstedet er yderligere Audi servicepartner. Det er vigtigt at vores nye Volkswagen servicerådgiver kan og vil arbejde på tværs af vores mærker når der er behov for det. Huset har mange faste kunder, så der er nok at se til og forventninger er høje til vores eftermarkedsteam.

Mørch Automobiler A/S i Nørresundby søger en dygtig medarbejder til vores reservedelsafdeling & kundemodtagelse

Vi forventer, at du er uddannet reservedelsekspedient eller selvlært via autobranchen, gerne med erfaring fra en mærkeforhandling. Derudover vægtes erfaring fra kundemodtagelse højt da du til tider skal være stedfortræder for værkføreren. Det er en fordel, hvis du har kendskab til Kia har arbejdet med Dracar tidligere. Dette er dog ingen betingelse.

Værkfører søges til Mercedes-Benz personbiler i Roskilde

Vi søger en personbilsværkfører til vores afdeling i Roskilde, der er autoriseret forhandler og værksted for Mercedes-Benz. Vi har rygende travlt og har derfor brug for dig på værkstedet hurtigst muligt. Du vil fungere som det aktive bindeled mellem vores mekanikere på gulvet og indskrivningen og som værkfører hos Ejner Hessel, opleve en meget høj grad af indflydelse og ansvar, idet vi er en flad organisation, hvor beslutningerne træffes så tæt på den enkelte medarbejder som muligt.

Administrerende værkfører søges til person- og lastbiler i Aars hos Ejner Hessel A/S

Vi søger en administrativ værkfører til vores afdeling i Aars, der er autoriseret forhandler og værksted for Mercedes-Benz, Renault og Dacia. Stillingen er 50/50 mellem personbilsværkstedet og lastbilsværkstedet. Da vi har rygende travlt på værkstedet, har vi brug for dig hurtigst muligt. Du vil, som administrativ værkfører hos Ejner Hessel, opleve en meget høj grad af indflydelse, idet vi er en flad organisation, hvor beslutningerne træffes så tæt på den enkelte medarbejder som muligt.

Service Advisor / Rådgiver søges til Tesla Århus

Vores Service Advisors koordinerer en strømlinet serviceoplevelse for vores kunder. De er vores frontløbere og mærkeambassadører, der understøtter vores mission. Vi tilbyder bl.a. et dynamisk arbejdsmiljø hvor inklusion, læring og samarbejde er vejen til succes, mulighed for at arbejde med innovative teknologier samt træning og udvikling, der kan hjælpe med at forbedre dine færdigheder og din karriere.

Autoforum Middelfart søger Kombineret værksteds Indskriver- og lagermedhjælper

Brænder du for at sikre høj kundetilfredshed, og glade kunder? Er du struktureret og har ordenssans i dit arbejde? Ser du muligheder hvor andre giver op? Så er du måske vores nye kollega i en kombineret stilling som både indskriver/værkfører og lagermedhjælper. Hos Autoforum Middelfart har vi brug for den rette medarbejder som kan have flere bolte i luften og som vil fungere som kombineret Indskriver/værkfører og lagermedhjælper, med tiltrædelse hurtigst muligt.

Partnere