Kundemodtager

Reservedelsmedarbejder søges til Renault i Roskilde
- Arne Stubbe Automobiler A/S

Til vores Reservedelslager i Roskilde søger vi en medarbejder til vores Renault aktiviteter. Du kommer til at skulle samarbejde med vores øvrige reservedelsmedarbejdere i afdelingen og referere til Reservedelschefen for Renault som sidder i Måløv. Udover de normale opgaver der er i forbindelsen med driften af et reservedelslager, kommer du i perioder til at skulle indgå i teamet i vores værksteds-indskrivning og hjælpe til med bl.a. kundemodtagelse.

VW Næstved søger en frisk udadvendt Servicerådgiver til vores professionelle Volkswagen team

Brænder du for god kundeservice? Er du vild med biler? Så er det måske lige dig, vi mangler til et alsidigt job inden for vores 3 brands VW, ŠKODA og Audi-service? Vi tilbyde bl.a. en moderne arbejdsplads i et helt nyt topmoderne bilhus og 40 gode kolleger med en høj faglig stolthed, et job med faglig udfordring, en plads i et professionelt service team samt rig mulighed for personlig udvikling

Kundemodtager søges til Terminalen Taastrup

Hos Terminalen Taastrup søger vi en kundemodtager, som skal være med til at sikre professionel modtagelse og rådgivning til vores kunder i indskrivningen, så kunderne altid får en god oplevelse, både personligt i butikken, men også via telefonen. Som kundemodtager får du ansvar for oprettelse af ordrer samt varetagelse af effektiv booking af arbejdet på værkstedet i samarbejde med resten af teamet.

Partnere