Kundemodtager

Digital Servicerådgiver til Volkswagen & ŠKODA Service Ishøj
”Det’ måden vi møder dig på…”

Vi bliver stadigt mere digitale og har – bogstaveligt talt – sat strøm til processen. Vi søger derfor en genial, Digital Servicerådgiver, der skal varetage kundekontakten og være bindeled til vores dygtige team på værkstedet. Du bliver en helt central medarbejder, med ansvar for, at der fra første kundekontakt ydes en professionel og personlig service. Vi vil være Sydkystens førende Volkswagen og ŠKODA leverandør - personligt, effektivt og naturligvis digitalt.

Service Advisor søges til Tesla København / Kastrup

As a Service Advisor, you will support customers from the moment they walk through our door or schedule a service visit to returning their vehicle, managing communication across physical and digital platforms. We’ve created one of the most innovative vehicles ever made, and you will help ensure an equally innovative service experience. To succeed at Tesla, you must be energetic, highly organized, and smart working.

Vi søger en stærk leder til vores værksted i Ballerup

Vi søger en stærk leder til vores Renault, Dacia og Fiat-værksted i Ballerup. Kan du tænke selvstændigt, lede et hold dedikerede mekanikere og forstår du vigtigheden af fuldkommen tilfredse kunder, så er det nok dig vi leder efter. Du har en positiv og energisk tilgang til dit arbejde og du skal have en god menneskelig forståelse overfor såvel kunder som kolleger. Du er udadvendt og har fokus på kunden i forbindelse med kundekontakt. Du skal endvidere kunne kommunikere med alle kundetyper.

Værkfører søges til KIA- & Mazda-bilhus i Skive
- Bjarne Nielsen A/S

Til vores store og moderne KIA- og Mazda-bilhus i Skive søger vi en ambitiøs værkfører, som har fokus på kunder, kvalitet og effektivitet. Det bliver din primære opgave at levere professionel og kompetent rådgivning til vores kunder. Samtidig sørger du for at coache og udvikle vores mekanikere og pladesmede, så vi i fællesskab kan levere kundeservice i særklasse. Har du erfaring med KIA og/eller Mazda vil det være en fordel, men det er ikke et krav.

Kundemodtager / Værksteds-administrativ medarbejder søges til Holbæk

Som erstatning for vores nuværende dygtige kollega, der har søgt nye udfordringer, søger vi yngre kundemodtager / administrativ medarbejder, der kender autobranchen og har lyst/mulighed for at møde ind sidst på formiddagen alle ugens hverdage. Vi ser gerne, at du har: indgående kendskab til autobranchen, f.eks. som uddannet mekaniker eller reservedelsekspedient. Alternativt har du minimum 2 års erfaring som eksempelvis kundemodtager eller værkfører

Partnere