Kundemodtager

Servicerådgiver til Volkswagen i Bilernes Hus A/S

Som servicerådgiver/værkfører for Volkswagen i Bilernes Hus bliver du en del af et stort eftermarked, der servicerer mere end 30.000 biler om året, og har et af Europas største og mest moderne værksteder med mere end 80 autolifte, det nyeste værktøj og den seneste teknologi. Bilernes Hus er derfor også en arbejdsplads med store muligheder for udvikling.

Værkfører / Kunderådgiver søges til Ry AutoMester

For snarlig tiltrædelse søger vi en dygtig og passioneret medarbejder til en spændende hverdag i en forretning i god udvikling. Du vil komme til at indgå i et team af dygtige og kvalificerede medarbejdere, hvor du selv fårindflydelse på dagens arbejdsgang og vi tilbyder en attraktiv lønpakke efter kvalifikationer.

Værkførerassistent / kundemodtager til Peugeot Rødovre
- Bo Kjeldsmark Automobiler A/S

For snarlig tiltrædelse søger vi en dygtig og dedikeret værkførerassistent / kundemodtager med et positivt energiniveau til en dynamisk hverdag, hvor vi får noget fra hånden, samtidigt med at vi har det sjovt. Hos os har vi et godt arbejdsmiljø, en moderne arbejdsplads, hvor kunden altid er i centrum og vi tilbyder opfølgende uddannelser, kurser og udvikling

Partnere