Kundemodtager

Mekanisk Værkfører søges til Super Dæk Service - Randers

Er du en person der vægter HASTIGHED, KØBMANDSKAB og KVALITET højt, er du måske vores nye medarbejder i vores team der vil være ”BRANCHENS BEDSTE”. Du får det overordnede ansvar for den mekaniske afdeling, med opgaver som rådgivning, sparring, varebestilling, fakturering og tilbudsgivning. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Receptionist / kundemodtager søges hurtigst muligt til Bjarne Nielsen A/S - Esbjerg

Hos Bjarne Nielsen A/S brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger at tænke nyt, og vi forsøger at udvikle os, så vi i fællesskab kan skabe Danmarks mest moderne bilkoncern. Til vores kombinerede Renault-, Dacia- og Volvo-bilhus i Esbjerg søger vi en dygtig, glad og smilende kollega, som kan udfylde jobbet som kundemodtager og receptionist. Det er en klar fordel, hvis du er uddannet som receptionist. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Klargøringsmedarbejder med fokus på skadestjek søges til Hertz Kastrup

Nu kan du blive en del af et af verdens største biludlejningsfirmaer. Hertz Biludlejning i Danmark har travlt og vi søger lige nu en klargøringsmedarbejder på fuldtid. Du kommer til at arbejde i et team med en travl hverdag. Vi er et supergodt og velfungerende team, hvor følgende nøgleord er en stor del af vores hverdag: hjælpsomhed, udvikling, professionalisme og service. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Servicerådgiver søges til kundemodtagelse og -service hos STS Biler i Herning

Du kan nu blive en del af Danmarks stærkeste bilteam, STS Biler/Toyota i Herning. Du er udadvendt, serviceminded og kommer med masser af god energi. Dertil kommer en engageret og positiv indstilling til en branche og et bilhus i konstant udvikling. Du er vores ansigt ud mod gæsten, som skal opleve et smidigt og velfungerende bilhus. Det medfører et aktivt samarbejde med alle husets afdelinger – værksted, reservedele og salg. Send din ansøgning allerede i dag

Kundemodtager søges til Mercedes-Benz personbiler hos Ejner Hessel A/S - Roskilde

Vi søger en udadvendt og serviceminded kundemodtager til vores personbilsafdeling i Roskilde, der er autoriseret forhandler og værksted for Mercedes-Benz person- og varebiler. Da vi har rygende travlt i værkstedsindskrivningen, har vi brug for dig på holdet hurtigst muligt. Vi kan tilbyde dig et udfordrende og alsidigt job, hvor ikke to dage er ens. Ønsker du et job i en spændende virksomhed, så send ansøgning allerede i dag.

Værkfører søges til Terminalen Roskildevej - Taastrup

Brænder du for at blive en del af en multibrand forhandlerkæde, hvor dit skarpe overblik og gode kundeservice vil være med til at bidrage til vores fremtidige succes? Som vores nye værkfører får du ansvar for at sikre professionel og serviceminded kundemodtagelse og rådgivning til vores kunder i indskrivningen, så de altid får en god oplevelse, både personligt i butikken men også via telefonen. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Servicerådgiver søges snarest til Volkswagen Kolding

Til vores samlede eftermarked hos Volkswagen Kolding, søges en spændende kandidat, der forstår vigtigheden af, at kunden er nummer et i vores hverdag. Vores succesfulde udvikling gennem de senere år, er båret af medarbejdernes store personlige forståelse for kunden, og de gode relationer til kunderne som der er skabt. Som vores nye rådgiver har du forståelse for det samlede eftermarked. Din tekniske forståelse kan være din styrke - din nysgerrighed skal skabe din videre personlige udvikling

Værkførerassistent søges snarest til vare- og lastbiler hos Ejner Hessel A/S - Brande

Er du udadvendt, nysgerrig og brænder du for at yde kunderne den bedste service og rådgivning? Så er det måske dig, vi søger til vores indskrivningsteam i Brande! Vi søger en eftermarkedsassistent til indskrivningen i Brande-afdelingen, der er autoriseret forhandler og værksted for Mercedes-Benz vare- og lastbiler. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Partnere