Kundemodtager / Værkfører-assistent

Kundemodtager til værkstedet hos Jørgen Olsen A/S Viborg
- autoriseret FORD, Mazda, Suzuki og Hyundai

Vi forestiller os en person med et vist kendskab til, hvordan et moderne bilhus fungerer, og vi lægger vægt på gode kommunikative evner og et udadvendt forhold til kunder. Du kan f.eks. have en baggrund som mekaniker, bilsælger, reservedelsmedarbejder, eller et nuværende job som kundemodtager. Der er tale om en blivende stilling, idet vores kundeunderlag er stadigt stigende på grund af et stort bilsalg og forøgede tiltag på vores eftermarked.

Servicerådgiver søges til stort bilhus i Kolding

Servicerådgiver med god forståelse for et mekanisk værksted søges til stort travlt bilhus i Kolding. Du vil primært arbejde med bilmærkerne Citröen og Opel - men det er vigtigt, at du er fleksibel og gerne giver en hjælpende hånd med husets andre mærker. Det vil være en stor fordel, at du har erfaring med vores bilmærker og IT-systemerne som anvendes til de pågældende brands og indskrivningen i et bilhus.

Kundemodtager / Eftermarkeds-assistent med godt købmandskab og et smil på læben søges til MATCHBILER Aarhus

Vi søger en medarbejder til at indgå som en del af teamet i vores kundemodtagelse med tiltrædelse hurtigst muligt. Du vil til daglig være i kontakt med vores kunder, salgsafdeling samt mekanikerne. Med vores to mærker Hyundai og Mazda mestrer du at give landets bedste service til vores kunder samt have mange bolde i luften på samme tid. Matchbiler er en spændende bilforhandler i Aarhus S. som beskæftiger totalt 30 medarbejdere.

Partnere