Kundemodtager / Værkfører-assistent

Servicerådgiver søges til Volkswagen & ŠKODA Service Ishøj
- ”Det’ måden vi møder dig på…”

Vi søger en kollega mere, der skal varetage kundekontakten og være bindeleddet til vores dygtige team på værkstedet. Du bliver derfor en helt central medarbejder, med ansvar for, at der fra første kundekontakt ydes en professionel og personlig service. Vores kunder skal videre – og det hjælper vi dem med. Vi vil være Sydkystens førende Volkswagen og ŠKODA leverandør, af samlede løsninger og ydelser til mobilitet og varetransport – personligt, effektivt og naturligvis digitalt.

Jørgen Olsen A/S, Viborg søger Kundemodtager til værkstedet

For snarlig tiltrædelse søger vi en Kundemodtager til værkstedet. Vi forestiller os en person med et vist kendskab til, hvordan et moderne bilhus fungerer, og vi lægger vægt på gode kommunikative evner og et udadvendt forhold til kunder. Du kan f.eks. have en baggrund som mekaniker, bilsælger, reservedelsmedarbejder, eller et nuværende job som kundemodtager. Der er tale om en blivende stilling, idet vores kundeunderlag er stadigt stigende på grund af et stort bilsalg

Servicerådgiver søges til Volkswagen, ŠKODA, SEAT & CUPRA i Vejle

I vores udvikling mod et samlet eftermarked hos Volkswagen, ŠKODA, SEAT og CUPRA i Vejle (en del af Autocentralen) søges en spændende kandidat, der forstår vigtigheden af, at kunden er nummer et i vores hverdag. Vi åbnede dørene den 1. januar 2021 til et 9.000 kvm. stort toprenoveret bilhus med en særskilt folie- og opbygningsafdeling. Det er nu tid til at styrke vores stærke team i indskrivningen, med en ny servicerådgiver der også brænder for at give vores kunder branchens bedste service.

Værkførerassistent / Reservedelsmedarbejder søges
til RAFN-LARSEN Automobiler - Det Japanske Bilhus

For snarlig tiltrædelse søger vi en Værkførerassistent / Reservedelsmedarbejder til vores populære bilhus. Vi tilbyder bl.a. et spændende job med kvalitets-bilmærker / kunder, et topmotiveret og friskt team med en ung spirit og gå-på-mod, masser af indflydelse på udviklingen i hele forretningen, kort vej fra ide til handling og en udstrakt frihed til at udvikle reservedels-/tilbehørsafdelingen.

Værkførerassistent søges til Terminalen Roskildevej Taastrup

Vi søger en værkførerassistent, som skal være med til at sikre professionel modtagelse og rådgivning til vores kunder i indskrivningen, så kunderne altid får en god oplevelse, både personligt i butikken, men også via telefonen. Som værkførerassistent får du ansvar for oprettelse af ordrer samt varetagelse af effektiv booking af arbejdet på værkstedet i samarbejde med resten af teamet. Vi mangler dig til et spændende og alsidigt job inden for vores to brands Nissan og Toyota.

Kunderådgiver søges til Via Biler Toyota Kastrup

Som kunderådgiver kommer du omkring mange forskellige arbejdsopgaver, som alle drejer sig om at yde den bedst mulige service over for Via Bilers kunder, som vi kalder ”gæster”. Du kommer til at møde mange forskellige mennesker, der alle har det tilfælles, at de har behov for dit råd og din vejledning vedrørende deres bil. Henvendelserne kan foregå både telefonisk, på mail eller ved personlig henvendelse i vores bilhus.

Partnere