Kundemodtager / Værkfører-assistent

Værkfører / værkførerassistent søges til Volvo og Renault lastvogne i Odense

Kunne du se dig selv i rollen som værkfører eller værkførerassistent? Hvis ja, så søger vi en ny kollega til at supportere vores stærke værkførerteam i Odense. Du har en mekanikeruddannelse inden for lastvogne, reservedelsuddannet eller anden teknisk uddannelse. Det er en fordel, hvis du har arbejdsmæssig erfaring med mærkerne Volvo og Renault, men det er ikke et krav.

Uggerhøj Herning søger KUNDEMODTAGER

Vi har rygende travlt hos Uggerhøj i Herning og søger derfor en erfaren kundemodtager med erfaring fra autobranchen. Din primære arbejdsopgaver vil være kundemodtagelse, booking af kunder pr. telefon og ved skranken samt daglig fakturering. Du vil referere til værkstedschefen. Vi tilbyder bl.a. Vi tilbyder et udfordrende job med mulighed for både personlig og faglig udvikling samt en bred kontaktflade med både kunder, mekanikere og øvrige kolleger

Servicerådgiver søges til Volkswagen, ŠKODA, SEAT og Audi servicepartner i Esbjerg

Volkswagen Servicerådgiver med god forståelse for et mekanisk værksted søges til travlt bilhus i Esbjerg. Udover Volkswagen rummer huset også bilmærkerne ŠKODA og SEAT og værkstedet er yderligere Audi servicepartner. Det er vigtigt at vores nye Volkswagen servicerådgiver kan og vil arbejde på tværs af vores mærker når der er behov for det. Huset har mange faste kunder, så der er nok at se til og forventninger er høje til vores eftermarkedsteam.

Partnere