Koordinator

Administrativ medarbejder / Kundemodtager med mekanisk / teknisk baggrund søges snarest til Rødkjær Biler i Hammel

Hos Rødkjær Biler har vi travlt, og derfor søger vi en kundemodtager der hurtigst muligt kan tiltræde på vores værksted i Hammel. Det er vigtigt at du er interesseret i, og har erfaring fra bilbranchen samt at du får energi af at navigere i en hverdag med mange forskellige opgaver, indtryk og mennesker. Du er en teamplayer og bliver motiveret af et godt samarbejde hvor du arbejder struktureret.

Intern salgssupporter søges til Ford i Birkerød

Kunne du tænke dig at blive en del af teamet i vores vognafdeling, har du netop nu chancen! Når en bil sælges i en af vores 10 bilforretninger, sørger vi eksempelvis for at indregistrere og fakturere den solgte bil. På samme vis håndterer vi en række andre supportopgaver, så vores salgskonsulenter kan koncentrere sig om det, de er bedst til, og vi får gennemført fakturering og registrering korrekt og hurtigt. Opgaverne spænder bredt og du kan glæde dig til en hverdag med gode kolleger

Kontorassistent søges til vores Vogn-Team hos Leasing.dk A/S Silkeborg

Til vores Vogn-Team søger vi nu en medarbejder med flair for tal og proces, som ønsker at indgå i en dedikeret forretning fuld af passion for biler og leasing. Du bliver en del af vores Vogn-Team, som sidder som bindeled mellem Salgs- og Finans-Teamet, og med daglig kontakt til mange forskellige aktører. Vores hverdag består af mange tal og processer, og vi arbejder bl.a. i Navision, DMR og vores egen-udviklede E-leasing.

Partnere