Kontor

Smilende og energisk receptionist søges til vores travle bilhus på Dieselvej i Kolding

Velbesøgt bilhus søger smilende receptionist, der kan byde huset gæster professionelt og venligt velkommen. Dette gælder både fysisk i bilhuset, hvor du har en fast plads ved hovedindgangen, ved besvarelse af diverse mails og på telefonen hvor kunderne skal hjælpes på bedste vis. Nogle gange af dig - andre gange må du sende kunden venligt videre til dine dygtige kollegaer. Lyder dette til lige at være dig, så send din ansøgning allerede i dag

Administrativ værkfører søges til Ejner Hessel A/S - Aars

Er du udadvendt, nysgerrig og brænder du for at yde kunderne den bedste service og rådgivning? Så er det måske dig, vi søger til vores indskrivningsteam i Aars! Du vil have stor kontakt med kolleger såvel som med kunder, ligesom du vil opleve et uformelt og team-orienteret arbejdsmiljø i Aars, som består af 20 kolleger. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Garantikonsulent søges til Danmarks største bilimportør - Semler Gruppen

Har du et roligt overblik, en god systemforståelse og finder motivation i at arbejde med administrative opgaver? Kunne du tænke dig at arbejde med bilmærkerne Volkswagen, Audi, SEAT og Škoda? Til vores garanti team søger vi dig som vil kombinere bilnørderi med kvalitet og ikke har noget i mod at tænke optimering af gældende processer. Er dette dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Eftermarkedsassistent til Ejner Hessel A/S - Albertslund

Vi søger en eftermarkedsassistent til et administrativt og udfordrende job i vores afdeling i Albertslund, der er autoriseret forhandler og værksted for Renault og Dacia person- og varebiler. Du vil blive en del af et uformelt og team-orienteret arbejdsmiljø hos vores afdeling i Albertslund, der består af 55 kolleger, ligesom du selvfølgelig også bliver en del af det store Hessel-team. Vil du med på holdet, så send din ansøgning allerede i dag.

Eftermarkedsassistent søges snarest til vare- og lastbiler hos Ejner Hessel A/S i Viborg

Vi søger en eftermarkedsassistent til vores vare- og lastvognsteam i Viborg. Du vil have fast base i Viborg, men vil periodevis køre ud til vores øvrige afdelinger og hjælpe med værkstedsfaktureringer og andre ad hoc opgaver. Garantiteamet har her fokus på fakturering af Mercedes-Benz, Renault, Dacia, Smart og Ford. Du bliver selvfølgelig også en del af det store Hessel-team med ca. 1.550 kolleger fordelt over vores 27 afdelinger rundt om i landet. Send din ansøgning allerede i dag

Partnere