Klargøring

Klargøringsmedarbejder til JAC – Volkswagen Grenaa A/S

Vi har meget travlt og søger derfor en ny kollega til klargøringsafdelingen for både personbiler og varebiler. Afdelingen har fart på og det er derfor vigtigt, at du er vant til at arbejde med klargøring af biler, og at du har sans for detaljen. Det er også vigtigt, at du er struktureret i dit arbejde. Vi er et dynamisk bilhus, som forhandler Volkswagen, så derfor vil du opleve en spændende hverdag med mange biler. Send din ansøgning allerede i dag

Klargøringsmedarbejder med fokus på skadestjek søges til Hertz Kastrup

Nu kan du blive en del af et af verdens største biludlejningsfirmaer. Hertz Biludlejning i Danmark har travlt og vi søger lige nu en klargøringsmedarbejder på fuldtid. Du kommer til at arbejde i et team med en travl hverdag. Vi er et supergodt og velfungerende team, hvor følgende nøgleord er en stor del af vores hverdag: hjælpsomhed, udvikling, professionalisme og service. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Hertz Kastrup søger klargøringsmedarbejder

Nu kan du blive en del af et af verdens største biludlejningsfirmaer. Du kommer til at arbejde i et team med en travl hverdag, hvor dine arbejdsopgaver primært vil bestå af klargøring af vores bilflåde, så den fremstår flot og i højeste kvalitet til vores kunder. Det er vigtigt at hver kunde får en lejebil, som matcher vores høje standard. Du bliver selvfølgelig klædt på via oplæring, træning og med løbende opfølgning. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Partnere