Karrosseri

Søger du job indenfor karrosseri i autobranchen? Karrosseriet er overbygningen på et køretøj, og som karrosserismed arbejder du med at reparere skaderne på karrosseriet. På karrosseriplader kan der opstå flere slags skader, fx buler eller skævvridning af karrosseriet. Desuden kan karosseriet være så ødelagt, at det kræver nye karosseridele, hvilket en karrosserismed også skal sørge for at forme. Karosserismede arbejder typisk på et autoværksted, hvor du vil blive en del af et team. Opgaverne kan derfor både kræve selvstændighed såvel som samarbejde i teams. Find ledige stillinger indenfor karrosseri i autobranchen nedenfor.

Værkfører søges til vores skadesafdeling i Søborg

Vi har travlt i vores nye samlede skadesafdeling i Søborg og søger nu en ekstra værkfører til at støtte op omkring vores 2 øvrige medarbejdere i afdelingen. Her vil du få ansvaret for kontakten til vores kunder og forsikringsselskaber samt at tilrettelægge en effektiv arbejdsdag for vores 7. pladesmede. Du må gerne have erfaring fra et lignende job som værkfører i en skadesafdeling eller som autotaksator, men vi hører også gerne fra dig hvis du har bilbranchekendskab, men ønsker et karrieskift.

Pladesmed søges til Via Biler i Kastrup

Til vores Toyota butik i Kastrup søger vi lige nu en dygtig pladesmed. Som medarbejder hos Via Biler bliver du en del af et engageret hold, der sætter kundetilfredshed og et godt arbejdsmiljø højt på dagsordenen. Du bliver en del af en af branchens førende bilkoncerner, hvor tilfredsheden hos vores kunder og medarbejdere vægtes utrolig højt. Hos Via Biler handler det nemlig ikke kun om biler - det handler i høj grad også om mennesker.

Pladesmed søges til Via Biler i Aarhus Nord

Til vores Toyota butik i Aarhus Nord søger vi lige nu en dygtig pladesmed. Som medarbejder hos Via Biler bliver du en del af et engageret hold, der sætter kundetilfredshed og et godt arbejdsmiljø højt på dagsordenen. Du bliver en del af en af branchens førende bilkoncerner, hvor tilfredsheden hos vores kunder og medarbejdere vægtes utrolig højt. Hos Via Biler handler det nemlig ikke kun om biler - det handler i høj grad også om mennesker.

Volkswagen i Brøndby søger en superdygtig pladesmed

Vi har susende travlt og søger derfor en dygtig pladesmed / karrosseritekniker, som her og nu vil indgå i vores stærke team. Vi tilbyder bl.a.: et fagligt udfordrende job samt løbende relevant uddannelse, et selvstændigt job, med stor indflydelse på egen hverdag, en arbejdsplads, der ikke går på kompromis med kvaliteten, en ledelse som giver konstruktiv feedback samt et godt arbejdsmiljø i en moderne virksomhed med de nyeste opretningsteknikker

Pladesmed søges til Terminalen Birkerød

Hos Terminalen Birkerød søger vi en pladesmed, der har lyst til at blive del af et kompetent og fagligt stærkt team. På pladeværkstedet vil du komme til at arbejde i et godt arbejdsmiljø med fart over feltet, hvor du i tæt samarbejde med dine kolleger skal yde en professionel indsats og herigennem sikre høj kvalitet i det udførte arbejde. Har du lyst til at blive del af et moderne bilhus med fokus på levering af god kundeservice og høj kvalitet? Så er det måske lige netop dig, vi søger.

Karrosseritekniker-lærling søges til Semler Retail Køge

Vi søger netop nu en karrosseritekniker-lærling, der har lyst til at tage en spændende uddannelse, hvor fokus vil være på læring i tæt samarbejde med kolleger i et positivt arbejdsmiljø med faciliteter i højeste kvalitet. Du bliver hos os specialist i at analysere og udbedre skader på personbiler og få vores fantastiske biler til at komme på landevejene igen. Kunne du forestille dig at få din uddannelse, mens du er en del af et moderne værksted? Så er du måske vores nye karosseri-kunster?

Pladesmede og Mekanikere søges til AutoCenter København

Vi har travlt på Danmarks største værksted! Til vores afdeling på Stamholmen i Avedøre søger vi erfarne pladesmede og mekanikere til henholdsvis vores skadecenter og autoværksted. Med mere end 5000 kvm. kan vi kalde os ”Danmarks største værksted”. Vi driver et moderne Bosch car service værksted, skadecenter, dieselcenter, lakcenter, undervognscenter, klargørings, bilsyn m.m. – ja, vi har faktisk alt under samme tag.

Pladesmed søges til Autohuset Vestergaard i Svendborg

Vi har fortsat travlt på vores skadecenter og søger derfor en serviceminded og dygtig pladesmed. Har du erfaring med skadesarbejde og ønsker at indgå i et fantastisk hold med altid glade, smilende og sociale kolleger, samt muligheden for at udvikle dig personligt og fagligt, så er det måske dig vi søger. Vi tilbyder bl.a. en rigtig god arbejdsplads, en afvekslende hverdag samt spændende udfordringer

Partnere