Karrosseri

Søger du job indenfor karrosseri i autobranchen? Karrosseriet er overbygningen på et køretøj, og som karrosserismed arbejder du med at reparere skaderne på karrosseriet. På karrosseriplader kan der opstå flere slags skader, fx buler eller skævvridning af karrosseriet. Desuden kan karosseriet være så ødelagt, at det kræver nye karosseridele, hvilket en karrosserismed også skal sørge for at forme. Karosserismede arbejder typisk på et autoværksted, hvor du vil blive en del af et team. Opgaverne kan derfor både kræve selvstændighed såvel som samarbejde i teams. Find ledige stillinger indenfor karrosseri i autobranchen nedenfor.

Pladeværkfører søges til Volkswagen, ŠKODA & Audi Servicepartner i Horsens

Vores nye pladeværkfører har stor erfaring med skadescenter og trives både med at uddelegere opgaver på pladeværkstedet og servicere vores kvalitetsbeviste kunder. Vores team på pladeværkstedet består af dygtige pladesmede, hvor vores største fokus er kvaliteten i arbejdet og den gode kundeservice. Hele huset brænder for et professionelt og positivt arbejdsmiljø. I 2021 flytter hele teamet i nyt stort bilhus i Horsens - og der flytter du naturligvis med!

Lærling søges til vores Karrosseriværksted
hos Ford - Bøje & Brøchner a/s Vejle

Vil du have en meget spændende, udviklende, alsidig og stærk håndværksmæssig uddannelse og har du det rette håndelag? Så er du måske vores nye pladelærling. Når skaden er sket, er det pladesmedens job der er afgørende for, om ejeren igen kan køre lige så trygt og sikkert i trafikken, som før reparationen. Det er også fra denne uddannelse man normalt henter forsikringstaksatorer og fordi der er tale om en meget bred uddannelse, er det også muligt senere at gøre karriere i industrien.

Plade-/ Karrosserismed søges til vores afdeling i Vejle

Har du det som os, er kvalitet og kundeservice vigtige nøgleord for dig. Så er du den nye kollega vi søger til vores Ford Skadesværksted. Kunne du se dig selv som Ford specialist og har mod på fremtidens udfordringer så glæder vi os meget til at høre fra dig. Vi tilbyder bl.a. alsidige arbejdsopgaver, dygtige og engagerede kollegaer, personlig og faglig udvikling samt et lønsystem der matcher dine kvalifikationer

Pladesmed søges til Gunner Due Biler Slagelse

Du skal indgå i vores team af professionelle medarbejdere i Slagelse, som alle arbejder med en fælles målsætning, som sikre høj kundetilfredshed, kvalitet og lønsomhed. Du er uddannet pladesmed og gerne med kendskab til Forsi/Qapter og arbejder struktureret, selvstændigt, samt har styr på dine opgaver. Et rigtigt godt job med mulighed for personlig og faglig udvikling.

Partnere