Karrosseri

Pladesmed lærling søges til P. Christensen A/S i Kolding

Har du interesse for biler og ønsker du at være en del af en større bilkoncern? Så er du måske vores nye kollega i Kolding! Netop nu, søger vi en pladesmed lærling, hvor du får muligheden for at prøve teori i praksis. Uddannelsen tager 4 år og kombineres med arbejde. P. Christensen i Kolding forhandler Mercedes-Benz, smart og Peugeot. Derfor vil dit arbejde på pladeværkstedet være på meget alsidigt og på tværs af produkttyper.

Pladesmed søges til Varde Biler A/S

Vi har meget travlt og søger derfor en pladesmed som sammen med de øvrige medarbejdere på pladeværkstedet, i en travl hverdag, formår at have fokus på kundeservice, høj kvalitet og godt samarbejde. Hos Varde Biler får du gode muligheder for at gøre karriere. Vi er aut. Ford, Hyundai og Suzuki forhandler og Serviceværksted. Tilsammen er vi mere end 40 ansatte indenfor forskellige arbejdsområder. Hvis du drømmer om en karriere i bilbranchen, og samtidig har talentet og viljen, så har vi rammerne.

Pladesmed søges til N.O. Jensen A/S i Aalborg

Vi har rivende travlt, og søger derfor en ny kollega til vores pladeværksted. Du bliver en del af en spændende virksomhed hvor ingen dage er ens, og niveauet er højt. Vi har moderne faciliteter og udstyr og et godt samarbejde i et velfungerende team.

Pladesmed søges til Ford, Aarhus Vest - Via Biler A/S

Vi leder efter en dygtig og kompetent pladesmed med gå-på-mod og hænderne skruet rigtigt på til vores bilhus i Aarhus Vest. Du vil blive en del af et engageret og hårdtarbejdende hold, der sætter kundetilfredshed og det gode arbejdsmiljø højt på dagsordenen. Via Biler tilbyder en spændende og selvstændig hverdag, hvor arbejdsglæde, gode uddannelses- og udviklingsmuligheder går hånd i hånd.