Karrosseri

Søger du job indenfor karrosseri i autobranchen? Karrosseriet er overbygningen på et køretøj, og som karrosserismed arbejder du med at reparere skaderne på karrosseriet. På karrosseriplader kan der opstå flere slags skader, fx buler eller skævvridning af karrosseriet. Desuden kan karosseriet være så ødelagt, at det kræver nye karosseridele, hvilket en karrosserismed også skal sørge for at forme. Karosserismede arbejder typisk på et autoværksted, hvor du vil blive en del af et team. Opgaverne kan derfor både kræve selvstændighed såvel som samarbejde i teams. Find ledige stillinger indenfor karrosseri i autobranchen nedenfor.

Pladesmed søges til Bjarne Nielsen A/S i Esbjerg

Til Esbjergs (måske) flotteste bilhus søger vi en dygtig pladesmed. Du bliver en del af vores stærke eftermarkedsteam hvor vi håndterer skader for alle bilmærker på vegne af vores to bilhuse i Esbjerg. Derfor vil der være en naturlig overvægt af bilmærkerne Ford, Volvo, Renault og Dacia, som alle forhandles i vores bilhuse.

ERA BILER Helsinge søger pladesmed

Vi har nok at se til og står i øjeblikket og mangler en kollega til vores afdeling i Helsinge, men vi er også interesseret i erfarne pladesmede, der kan arbejde selvstændigt, og sætter en ære i godt håndværk, i vores andre bilhuse i Hillerød og Frederikssund. Vi tilbyder et af bilbranchens mest udfordrende jobs med et helt unikt sammenhold, og fokus på et ekstraordinært godt produkt.

Dygtig pladesmed søges til Kronborg Auto A/S
- Volkswagen & Skoda i Helsingør

Vi er i rivende udvikling og har travlt, derfor søger vi nu en dygtig pladesmed / karrosseritekniker, som vil indgå i vores stærke team af dygtige medarbejdere. Vi tilbyder et godt job med løbende relevant uddannelse, en arbejdsplads, der ikke går på kompromis med kvaliteten, en ledelse som giver konstruktiv feedback samt godt arbejdsmiljø i en moderne virksomhed med de nyeste opretningsteknikker

Pladesmed søges til Andersen Biler Roskilde

Er du pladesmed og søger nye udfordringer - så er denne ledige stilling i Andersen Biler Roskilde måske noget for dig. I Roskilde forhandler vi mærkerne Citroën & Suzuki, men udfører gerne reparation af skader på andre mærker. Vi tilbyder bl.a. pensionsordning og sundhedsforsikring, løbende efteruddannelse og en spændende og varieret hverdag

Pladesmed / karrosseritekniker søges til N.O. Jensen A/S i Aalborg 

Vi har rivende travlt, og søger derfor en dedikeret pladesmed / karrosseritekniker til at indgå i teamet af professionelle og dygtige medarbejdere i vores skadecenter. Vi tilbyder bl.a. et fagligt udfordrende job, hvor ingen dage er ens en arbejdsplads med moderne faciliteter og udstyr. Et selvstændigt job, hvor du får stor indflydelse på din egen hverdag

Vil du være med på holdet til åbning af vores nye kommende bilforretning? - Pladesmed til Vangskov Biler i Glostrup

Vi udvider med en ny bilforretning på adressen, Sydvestvej 121, 2600 Glostrup. Vi søger derfor branchens bedste pladesmed, som sætter en ære i kundeservice, tillid og loyalitet og som selvfølgelig er yderst resultatorienteret og målrettet. Vi tilbyder bl.a. en nyrenoveret bilforretning med stort værksted og pladeværksted, hvor alt er nyt, herunder lifte, værktøj, borde/skabe m.v. samt nødvendig efteruddannelse.

Pladesmed søges snarest til Peugeot i Rødovre
- Bo Kjeldsmark Automobiler A/S

Bo Kjeldsmark Automobiler A/S - Peugeot Rødovre har travlt og er i forsat udvikling. Derfor søger vi en pladesmed til vores nyindrettede værksted - det bl.a. har ALT i nyt værktøj. Vores nye kollega skal kunne lide at have travlt og kunne håndtere og præcisere høj arbejdsmoral. Derfor er det vigtigt at du tænker og arbejder effektiv og selvstændigt. Vi er en af Danmarks største Peugeot forhandlere, og sætter kvalitet i alt vi gør.

PRODUKTSPECIALIST - med erfaring fra indkøb -
søges til Klokkerholm Karosseridele A/S

Har du erfaring og interesse i autobranchen og trives du med opgaver i databaser og produktkataloger relateret til strategisk indkøb og leverandørforhandlinger. Klokkerholm Karosseridele A/S udvikler, producerer, indkøber, lagerfører og markedsfører karosseri- og autodele primært til reparation af rust og skader på biler. Du bliver ansvarlig for egen produktgruppe og vil indgå i afdelingens mange og spændende opgaver.

Partnere