Karosseritekniker

Pladeværkfører søges til Volkswagen, ŠKODA & Audi Servicepartner i Horsens

Vores nye pladeværkfører har stor erfaring med skadescenter og trives både med at uddelegere opgaver på pladeværkstedet og servicere vores kvalitetsbeviste kunder. Vores team på pladeværkstedet består af dygtige pladesmede, hvor vores største fokus er kvaliteten i arbejdet og den gode kundeservice. Hele huset brænder for et professionelt og positivt arbejdsmiljø. I 2021 flytter hele teamet i nyt stort bilhus i Horsens - og der flytter du naturligvis med!

Plade-/ Karrosserismed søges til vores afdeling i Vejle

Har du det som os, er kvalitet og kundeservice vigtige nøgleord for dig. Så er du den nye kollega vi søger til vores Ford Skadesværksted. Kunne du se dig selv som Ford specialist og har mod på fremtidens udfordringer så glæder vi os meget til at høre fra dig. Vi tilbyder bl.a. alsidige arbejdsopgaver, dygtige og engagerede kollegaer, personlig og faglig udvikling samt et lønsystem der matcher dine kvalifikationer

Pladesmed søges til Gunner Due Biler Slagelse

Du skal indgå i vores team af professionelle medarbejdere i Slagelse, som alle arbejder med en fælles målsætning, som sikre høj kundetilfredshed, kvalitet og lønsomhed. Du er uddannet pladesmed og gerne med kendskab til Forsi/Qapter og arbejder struktureret, selvstændigt, samt har styr på dine opgaver. Et rigtigt godt job med mulighed for personlig og faglig udvikling.

Partnere