Karosseritekniker

Mekaniker og Pladesmed søges til Odense

Vi har fortsat travlt på vores Skadecenter og søger derfor en serviceminded og dygtig mekaniker eller pladesmed. Har du erfaring med skadesarbejde, eller er klar på nye udfordringer og ønsker at indgå i et fantastisk hold med altid glade, smilende og sociale kolleger, samt muligheden for at udvikle dig personligt og fagligt? Vores hold er en god blanding af unge og lidt ældre, som harmonerer godt, og hos os er det sociale, samarbejdet og hyggen i højsædet

Pladesmed søges til stort autoriseret bilhus med flere mærker i Esbjerg

Til vores skadecenter i Esbjerg søger vi en dygtig pladesmed, som kunne tænke sig at blive en del af vores stærke eftermarkedsteam. I Esbjerg er vi autoriseret forhandler af Ford, Volvo, Renault og Dacia - og det er primært disse mærker, som du vil komme til at arbejde med. Du skal være uddannet pladesmed, og har du erfaring med Forsi og taksering, vil det være en fordel, men ikke et krav.

Autohuset Ringsted A/S søger pladesmed

Vi har meget travlt, og derfor søger vi en karrosserismed – gerne med erfaring eller stor lidenskab for Volkswagen, SEAT og Skoda. Du kommer til at indgå i et team med super dygtige kollegaer, som på nuværende tidspunkt tæller 30 medarbejdere. Pladeværkstedet består af 1 Servicerådgiver og 3 smede. Vi har meget travlt, så vi ser frem til at byde dig velkommen hurtigst muligt. Vi har et ønske og en ambition om at være førende inden for medarbejder- og kundetilfredshed.

Karosseritekniker lærling til KIA & MG - Nellemann Viby

Nu har du muligheden for at blive en del af teamet hos Nellemann Gruppen, der forhandler KIA og MG i Viby J. Uddannelsen tager 4 år og 6 måneder og består af et grundforløb, skoleophold og praktik ude i virksomheden. Du får derfor en uddannelse, der ikke kun foregår på skolebænken, men også i høj grad ude i værkstederne, hvor du får hands-on-erfaring allerede tidligt i din uddannelse. Du bliver en del af et stærkt team

Pladesmed søges til Bayern AutoGroup i Kolding

Hos Bayern AutoGroup Kolding søger vi en pladesmed, som vil med på holdet i vores dynamiske bilhus. Hos Bayern AutoGroup Kolding er vi autoriseret forhandler og serviceværksted for BMW og MINI, og vores nye pladesmed vil komme til at specialisere sig inden for vores mærker. Dine primære arbejdsopgaver bestå af håndtering af skader, herunder udførelse af opretninger og udskiftninger på bilerne.

Karrosseritekniker søges til Mercedes-Benz i Brande

Vi søger en alsidig karrosseritekniker /pladesmed til vores afdeling i Brande, som er autoriseret værksted for Mercedes-Benz vare- og lastbiler. Vi har travlt på pladeværkstedet, og derfor har vi brug for ekstra hænder - hurtigst muligt. Du vil opleve en hverdag i et stort og moderne bilhus, som rummer et stort pladeværksted, hvor humor og fri omgangstone er i højsædet. Du vil blive en del af det lokale team i Brande, som rummer 103 medarbejdere.

Værkfører og Pladesmede søges til vores Skadecenter i Avedøre / København

Vi har travlt på Danmarks største værksted og skadecenter! AutoCenter København beskæftiger ca. 50 medarbejdere, der alle har en travl og dynamisk hverdag med et tæt samarbejde mellem de forskellige afdelinger. Vi leder efter positive og udadvendte nye kollegaer, der fortsat vil være med til at gøre AutoCenter København til det foretrukne frie værksted i Storkøbenhavn.

Pladesmed søges. Vi udvider vores aktiviteter i Viborg den 1. februar og søger en ny medarbejder

Har du erfaring med skadesarbejde og ønsker du, at arbejde i et stærkt team med glade, smilende og samarbejdsvillige kolleger, samt muligheden for at udvikle dig personligt og fagligt? Så er du måske vores nye kollega.

Partnere