Karosseritekniker

Volkswagen i Glostrup søger en superdygtig pladesmed til vores afdeling i Brøndby

Vi er i rivende udvikling, så derfor søger vi dygtig pladesmed / karrosseri-tekniker, som vil indgå i vores stærke team på Vallensbækvej i Brøndby hvor du kommer til at arbejde sammen med 9 pladesmede, 4 mekanikere og 4 lærlinge. Vi tilbyder bl.a. et fagligt udfordrende job samt løbende relevant uddannelse samt et selvstændigt job, med stor indflydelse på egen hverdag. Lyder det til lige at være dig, så send din ansøgning allerede i dag

Karrosseritekniker søges til velbesøgt skadescenter i Kolding

Vi har forrygende travlt i skadecenteret på Egtved Alle 1 i Kolding og er nu "på jagt" efter en ny mand/kvinde til holdet. Hele bilhuset rummer ca. 80 medarbejdere og over hele linjen er der fart over feltet. Du skal være serviceminded og have et smil på læben. Fleksibilitet og selvstændighed er en naturlighed for os og giver vores medarbejdere "frihed under ansvar". Lyder dette tillige at være dig, så send din ansøgning allerede i dag

Pladesmed søges til Jan Nygaard A/S – Ejby / Glostrup

Jan Nygaard AS er Danmarks største eksklusive BMW- og MINI-forretning og servicerer årligt mere end 10.000 BMW- og MINI- ejere. Vi søger en professionel og erfaren pladesmed til vores BMW- og MINI-serviceværksted i Ejby/ Glostrup, hvor vi i 2018 åbnede Nordeuropas første BMW Service Factory. Du er uddannet pladesmed og har erfaring fra en lignende stilling, hvor du sætter en ære i at yde god service til kunderne. Lyder dette som dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Pladesmed søges til Poul Munk A/S - Silkeborg

Der er rygende travlt i vores skadescenter, og du skal derfor have lyst til at indgå i et team, hvor der ikke er nogen der sidder på den lade side – vi hjælper hinanden, og løfter i flok. Du bliver en del af et bilhus med årtiers erfaring, hvoraf flere af vores medarbejdere har været med fra den spæde start. Her er der flad hieraki og åbne kontordøre. Har vi fanget din interesse? så send din ansøgning allerede i dag.

Pladesmed / karrosseritekniker søges hurtigst muligt til ŠKODA, SEAT og CUPRA Brøndby

Vi har travlt på vores skadescenter, derfor søger vi netop nu efter en top motiveret og fleksibel pladesmed, moderne også kaldt Karosseri-tekniker. Vi er et stærkt team, som formår at flytte os og tager imod nye udfordringer med åbne arme. Du vil få stor indflydelse på din arbejdsdag, hvor dine arbejdsopgaver blandt andet omfatter taksering, reparation af skader samt kalibrering af systemer på bilerne. Lyder dette som dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Pladesmed og automontør søges til Semler Mobility Holbæk

Vi er et professionelt team, som servicerer og reparerer biler af højeste kvalitet. Derfor er din ekspertise og vores faciliteter selvfølgelig i samme klasse. Vi har god gulvplads på værkstedet, du får egen lift og værktøj, og vi følger altid fabrikkens reparationsvejledninger. Vi vægter frihed under ansvar, og du vil opleve, at du får tilstrækkelig tid til at løse opgaverne, da kvaliteten i arbejdet er alfa og omega. Lyder dette som dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Karrosseriteknikere søges til en 4 dages arbejdsuge i henholdsvis Ringsted, Slagelse eller Valby

Vi søger lige nu tre alsidige og dygtige karrosseriteknikere til en 4 dages arbejdsuge i henholdsvis Ringsted, Slagelse eller Valby. Vi har travlt på pladeværkstederne, og derfor har vi brug for ekstra hænder, der kan være med til at holde hjulene i gang. Vi søger lige nu tre alsidige og dygtige karrosseriteknikere til en 4 dages arbejdsuge i henholdsvis Ringsted, Slagelse eller Valby. Er det lige dig så send din ansøgning allerede i dag

Dygtig pladesmed søges til A&M's skadescenter i Greve

Hos Andersen & Martini søger vi lige nu en pladesmed til vores team i Greve. I vores skadecenter har vi malerværksted, mekanisk værksted og pladeværksted under samme tag. Det giver en høj effektivitet i hverdagen, som giver en høj kvalitet - og dermed høj kundetilfredshed. Vi er Tesla Approved Bodyshop med separat aluminiumsværksted samt autoriseret på Opel, Kia og Peugeot. Vi reparerer dog alle mærker. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Partnere