IT / Data

Datatekniker med teknisk flair søges til Nielsen Car Group A/S i Silkeborg

Vores nuværende it-datatekniker har været ansat i en årrække, men har fået et tilbud han ikke kunne sige nej til, og vi søger derfor en dygtig kollega til teamet. Jobbet er for dig, som drømmer om en varieret hverdag med mulighed for at forene dage med teknisk tungt arbejde og dage med brugersupport. Kan du levere professionel brugersupport med et glimt i øjet, og ved du alt om eksempelvis Windows servere, VMware og backup? Så har vi jobbet til dig.

Digital salgstrainee søges til vores online salgsteam hos Andersen & Martini i Greve

Andersen & Martini søger netop nu en digital sagstrainee til vores online kundeservice team, med fokus på salg. Du vil blive lært op i et super erfarent team, som arbejder hver eneste dag på at levere sublim service til vores kunder, som søger ny bil. Til dagligt vil du referere til teamlederen, som ligeledes er en aktiv del af hverdagen. Du vil i forløbet blive lært op i hele salgsprocessen og tilbudt et uddannelsesforløb.

Digital salgstrainee med speciale i online kundebetjening søges til Autohuset Vestergaard i Kolding

Bilbranchen er under forandring, og vi inviterer dig med på forreste række, hvor du kommer helt tæt på og præger fremtidens digitale bilsalg. Salget i bilbranchen går imod at blive mere digitalt styret, og derfor har vi nu sat alle sejl ind for, at du kan komme med på denne rejse. Du bliver en del af et ungt og stort digitalt marketing hold, som alle har del i den digitale kunderejse. Som et led i vores strategi og fordi vi får flere og flere digitale opgaver, har vi oprettet denne stilling

Partnere