IT / Data

Digital manager til marketingafdelingen hos Autohuset Vestergaard A/S, Personvogne i Kolding

Du vil blive en del af vores marketingteam bestående af 9 personer, som er et ungt og energifyldt team byggende på nysgerrighed, kreativitet og passion for marketing. Du vil arbejde med alle former for digitale marketingopgaver. Dit fokus bliver på at drive den digitale markedsføring for 2 selvstændige selskaber i koncernen i samarbejde med vores digital chef. Du vil arbejde med selskabernes webplatform, alle Googles annonce- og analyseprodukter og søgemaskineoptimering.

Autotekniker - ADAS og lygtesystemer søges
til Hella Gutmann Solutions A/S Viborg

Vi søger en dygtig og analytisk kollega til fremstilling af udskiftningsprocedurer og illustrationer til områderne assistentsystemer (ADAS) og moderne lygtesystemer. Hos Hella Gutmann Solutions A/S beskæftiger vi os med fremstilling af biltekniske data, såsom serviceskemaer, reparationsvejledninger, illustrationer og diagnosedata. Vi tilbyder en fleksibel arbejdsplads med rig mulighed for selv at præge dine opgaver samt mulighed for videreuddannelse og opfølgningskurser

Autotekniker til udvikling af fremtidens bildata
hos Hella Gutmann Solutions A/S Viborg

Har du lyst til at arbejde med service og vedligeholdelse af biler på en lidt anden måde end på værkstedet, så kan vi måske tilbyde dig nye muligheder? Vi tilbyder bl.a. en positiv og fleksibel arbejdsplads med rig mulighed for selv at præge dine opgaver, fuldtidsansættelse med fleksible arbejdstider samt mulighed for videreuddannelse og opfølgningskurser. Hos Hella Gutmann Solutions A/S beskæftiger vi os med fremstilling af biltekniske data, såsom serviceskemaer, reparationsvejledninger m.v.

Partnere