Indskriver / Kundemodtager

Reservedels-ekspedient / kundemodtager / indskriver søges snarest til vores JTC-afdeling i Greve

Vi har travlt i vores afdeling i Greve. Derfor søger vi snarest en dygtig og struktureret kollega til at supplere vores kolleger. Det vil være en stor fordel, at du har erfaring med Mercedes-Benz, men intet krav. Dagligdagen bliver en kombination af reservedelsekspedition, kundemodtagelse, både på telefon og ved skranken samt administrative opgaver. Det er vigtigt, at du altid har et smil på læben og møder vores kunder venligt og professionelt.

Eftermarkedsassistent med smil på læben søges
til Krogsgaard-Jensen Biler A/S København N

Da vores ene reservedelskonsulent stopper på Nørrebro, får vi derfor brug for en reservedelskonsulent, som også kan hjælpe til i indskrivningen / værkstedet, når der er behov for det. For at kunne indfri kundernes forventninger og vores egne målsætninger, kræver det tilstrækkeligt med hænder, og det er her du kommer ind i billedet. Du vil som regel være den første kunderne ser, når de besøger indskrivningen på Tagensvej. Derfor er det meget vigtigt, at du er en udadvendt og smilende person

Kundemodtager / Eftermarkeds-assistent med godt købmandskab og et smil på læben søges til MATCHBILER Aarhus

Vi søger en medarbejder til at indgå som en del af teamet i vores kundemodtagelse med tiltrædelse hurtigst muligt. Du vil til daglig være i kontakt med vores kunder, salgsafdeling samt mekanikerne. Med vores to mærker Hyundai og Mazda mestrer du at give landets bedste service til vores kunder samt have mange bolde i luften på samme tid. Matchbiler er en spændende bilforhandler i Aarhus S. som beskæftiger totalt 30 medarbejdere.

Partnere