Indskriver / Kundemodtager

Trainee til indskrivningen i Bilernes Hus i Silkeborg

Er du udadvendt, serviceminded og kvalitetsbevidst? Vil du være en aktiv kollega i vores indskrivning? Vil du yde vores kunder service i verdensklasse? Så er stillingen som trainee til indskrivningen for Semlers mærker (Skoda, Volkswagen og Audi) i Bilernes Hus måske noget for dig. Hos Bilernes Hus i Silkeborg finder du Danmarks største udvalg af nye og brugte biler fra de meste populære bilmærker.

Produktionsansvarlig søges til stort bilhus i Esbjerg

Bilhuset i Esbjerg er stort og der er travlt - særligt på det mekaniske værksted. Derfor skal skal en produktionsansvarlig nu ansættes og supplere et virkeligt stærkt team der alle bidrager til en professionel, dynamisk, ambitiøs og rar arbejdsplads. Forventninger til vores nye produktionsansvarlig er høje - både fra kollegaer, kunder og vores leverandører, som har nogle af branchens bedste brands.

Indskriver / kundemodtager søges til vores moderne Ford-bilhus i Holstebro

I Holstebro har vi et moderne Ford-bilhus, og nu har du chancen for at blive en del af holdet. Vi søger nemlig en dygtig indskriver/kundemodtager til vores Ford-værksted. Du bliver en del af vores indskrivningsteam og tager imod kunderne på telefonen, når de vil booke tid, eller ved disken, når bilen skal på værksted. Du vil få en nøglerolle, hvor du skal yde god telefonbetjening samtidig med, at du også får ansvaret for fakturering af garantiarbejde og skadesarbejde

Partnere