Indkøbsspecialist

Account Manager søges til BCA Bilauktion A/S - én af bilbranchens bedste samarbejdspartnere

Din primære opgave vil være udvikling af den eksisterende købergruppe ved målrettet salgsopsøgning både telefonisk og fysisk hos de mange danske bilforhandlere. Det er vigtigt, at du brænder for dét at sælge, og at du evner at kontakte og vejlede kunder omkring fordelene ved at handle på de mange auktioner, der kører året rundt hos BCA. Du vil blive lært op i vore interne systemer og processer, så rammerne for at skabe kundens succes er til stede

T4G søger en ny kollega fra bilbranchen til at prissætte og indkøbe biler med og uden afgift

T4G søger en kvinde eller mand til at indgå i vores team af indkøbsspecialister, der hver dag indkøber biler i Danmark fra danske forhandlere, leasingselskaber og bilprofessionelle, der sælger engrosbiler, lagerbiler, indbyttebiler og leasingbiler med og uden dansk registreringsafgift. Har du en brændende passion for biler og et ønske om at udfolde dit handelstalent i stor skala, på et moderne kontor med hjælpsomme kollegaer, så har vi jobbet til dig.

T4G søger en specialist fra bilbranchen med erfaring fra fleet, udlejning eller import

T4G søger en kvinde eller mand til at indgå i vores BuyBack og Import team, der hver dag indkøber puljer af biler uden afgift fra Europa og indgår tilbagekøbsaftaler med forhandlere, udlejnings- og leasingselskaber i Danmark. Har du en brændende passion for biler og et ønske om at udfolde dit handelstalent i stor skala, på et moderne kontor med hjælpsomme kollegaer, så har vi jobbet til dig.

Indkøber søges snarest til en af Danmarks førende
bil-eksportvirksomheder - Autobasen Aarhus Nord

Til en af landets førende bil eksportvirksomheder, søger vi en erfaren indkøber, til opkøb af biler både til eksport og videresalg herhjemme. Hos Autobasen har vi en ambition om at blive DK's førende indkøber af biler i alle prisklasser fra private, indenfor den nærmeste fremtid. Din passion for købmandskab og erfaring med handel af brugte biler fra 2010 og frem vægter derfor højt. Har du lyst til at være en del af et utraditionelt bilhus, med ambitiøse vækstmål så er det måske dig vi søger.

Partnere