Handelselev

Handelselev til eftermarkedet i vores store bilhus i Esbjerg

Som noget helt nyt - åbner vi nu op for en eller to handelselever indenfor AUTO til vores eftermarked. Uddannelsen varer blot to år, og i den periode vil du enten certificeres som reservedels- eller servicerådgiver indenfor en af husets bilmærker. Når du ikke deltager i den planlagte undervisning på Business College Syd, vil du deltag i det daglige arbejde i bilhuset, på lige fod med dine kollegaer. Er dette lige noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag

Bliv trainee på eftermarkedet i vores store bilkoncern - Nielsen Car Group A/S

Interesserer du dig for biler? Og er du udadvendt, kvalitetsbevidst og klar til at yde service i verdensklasse over vores kunder? Så har vi et spændende nyt uddannelsesforløb til dig som trainee / elev ved vores eftermarked. Vi tilbyder et helt nyt forløb, hvor du på to år kommer omkring både flere forskellige afdelinger / bilhuse samt forskellige områder af eftermarkedet. Ønsker du en spændende uddannelse i en af Danmarks største bilkoncerner, så send din ansøgning allerede i dag.

Vi søger en handelselev til eftermarkedet hos Dirksen Odder – Volkswagen og Skoda Servicepartner

Brænder du for den gode kundeservice? Er du vild med biler og kunne du tænke dig at gå i gang med et spændende uddannelsesforløb samt arbejde med nogle af branchens nyeste modeller indenfor personbiler, så er det lige er dig, vi mangler. Her vil du i et toårige forløb hos os gennemføre handelsuddannelsen - samt blive oplært i det daglige arbejde, der foregår på det samlede eftermarked i en moderne bilvirksomhed. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Partnere