Handel

Handelselev til eftermarkedet i vores store bilhus i Esbjerg

Som noget helt nyt - åbner vi nu op for en eller to handelselever indenfor AUTO til vores eftermarked. Uddannelsen varer blot to år, og i den periode vil du enten certificeres som reservedels- eller servicerådgiver indenfor en af husets bilmærker. Når du ikke deltager i den planlagte undervisning på Business College Syd, vil du deltag i det daglige arbejde i bilhuset, på lige fod med dine kollegaer. Er dette lige noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag

S.E.J. Biler søger en bilglad og motiveret sælger

Har du lyst til et job i hjertet af Jylland med kort afstand til Herning, Vejle, Silkeborg og Horsens, så vil vi meget gerne høre fra dig. Salgsafdelingen består af et ungt team, hvor der lægges vægt på sparring og udvikling og vi arbejder seriøst og målrettet og søger at få det bedste frem hos hver enkelt medarbejder. Vi er en moderne ledet virksomhed med korte kommandoveje, hvor der er plads til nytænkning og åben dialog. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Vi søger en handelselev til eftermarkedet hos Dirksen Odder – Volkswagen og Skoda Servicepartner

Brænder du for den gode kundeservice? Er du vild med biler og kunne du tænke dig at gå i gang med et spændende uddannelsesforløb samt arbejde med nogle af branchens nyeste modeller indenfor personbiler, så er det lige er dig, vi mangler. Her vil du i et toårige forløb hos os gennemføre handelsuddannelsen - samt blive oplært i det daglige arbejde, der foregår på det samlede eftermarked i en moderne bilvirksomhed. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Partnere