Garantikonsulent

Garantiansvarlig søges til IVECO i Odense

Vi opgraderer vores værkstedsadministration og søger derfor endnu en Værkstedassistent med garantiansvar til vores afdeling i Odense. I denne rolle vil du arbejde tæt sammen med vores nuværende Garantiansvarlig om behandlingen af reklamations- og garantisager. Dette er en opgave, som har en stor berøringsflade og vi lægger derfor stor vægt på evnen til at kommunikere og samarbejde effektivt. Er du en service-minded teamplayer, der motiveres af vejen til målet, så er det dig vi søger!

Garantibehandler søges til Ejner Hessel A/S - Viborg

Vi søger en garantibehandler til vores centrale garanti-team, der holder til i helt nye kontorfaciliteter i Viborg. Her varetager teamet garantisager for vores 27 afdelinger rundt om i landet. Vi kan tilbyde dig et administrativt og udfordrende job, hvor du bliver en del af et dynamisk og dygtigt team på 14 kolleger, hos en af Danmarks største bilforhandlere. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Garantikonsulent søges til Danmarks største bilimportør - Semler Gruppen

Har du et roligt overblik, en god systemforståelse og finder motivation i at arbejde med administrative opgaver? Kunne du tænke dig at arbejde med bilmærkerne Volkswagen, Audi, SEAT og Škoda? Til vores garanti team søger vi dig som vil kombinere bilnørderi med kvalitet og ikke har noget i mod at tænke optimering af gældende processer. Er dette dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Partnere