Garantibehandler

Garantiansvarlig søges til IVECO i Odense

Vi opgraderer vores værkstedsadministration og søger derfor endnu en Værkstedassistent med garantiansvar til vores afdeling i Odense. I denne rolle vil du arbejde tæt sammen med vores nuværende Garantiansvarlig om behandlingen af reklamations- og garantisager. Dette er en opgave, som har en stor berøringsflade og vi lægger derfor stor vægt på evnen til at kommunikere og samarbejde effektivt. Er du en service-minded teamplayer, der motiveres af vejen til målet, så er det dig vi søger!

Garantibehandler søges til Ejner Hessel A/S - Viborg

Vi søger en garantibehandler til vores centrale garanti-team, der holder til i helt nye kontorfaciliteter i Viborg. Her varetager teamet garantisager for vores 27 afdelinger rundt om i landet. Vi kan tilbyde dig et administrativt og udfordrende job, hvor du bliver en del af et dynamisk og dygtigt team på 14 kolleger, hos en af Danmarks største bilforhandlere. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Garantikonsulent søges til Danmarks største bilimportør - Semler Gruppen

Har du et roligt overblik, en god systemforståelse og finder motivation i at arbejde med administrative opgaver? Kunne du tænke dig at arbejde med bilmærkerne Volkswagen, Audi, SEAT og Škoda? Til vores garanti team søger vi dig som vil kombinere bilnørderi med kvalitet og ikke har noget i mod at tænke optimering af gældende processer. Er dette dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Eftermarkedsassistent søges snarest til vare- og lastbiler hos Ejner Hessel A/S i Viborg

Vi søger en eftermarkedsassistent til vores vare- og lastvognsteam i Viborg. Du vil have fast base i Viborg, men vil periodevis køre ud til vores øvrige afdelinger og hjælpe med værkstedsfaktureringer og andre ad hoc opgaver. Garantiteamet har her fokus på fakturering af Mercedes-Benz, Renault, Dacia, Smart og Ford. Du bliver selvfølgelig også en del af det store Hessel-team med ca. 1.550 kolleger fordelt over vores 27 afdelinger rundt om i landet. Send din ansøgning allerede i dag

Medarbejder til garanti- og servicekontraktafdeling hos Nielsen Car Group Silkeborg

Garanti- og serviceaftaler fylder mere og mere i en stor bilkoncern som Nielsen Car Group. Som noget nyt har vi også vores egen tryghedsaftale, ligesom vi er ved at udvikle vores eget system til oprettelse af serviceabonnementer. Derfor søger vi lige nu en medarbejder til vores garanti- og servicekontraktafdeling, der er fysisk placeret i Bilernes Hus i Silkeborg. Er dette lige dig, så send din ansøgning allerede i dag

Partnere