Erhvervssælger

Jobopslaget er udløbet, her er andre jobs fra samme kategori

Bojsen Biler søger trainee / sælger / salgschef til erhvervsbiler
- Peugeot, Citroen og DS Automobiles Holstebro

Vi søger 1-2 sælgere til vores erhvervsafdeling med snarest mulig tiltrædelse. Afhængig af hvilke profiler og hvilke erfaringer ansøgerne har, vurderer vi, om vores nye erhvervssælger egner sig bedst som salgstrainee, erhvervssalgskonsulent eller sågar får ansvaret for vores erhvervsafdeling. Erfaring med salg af biler er ikke nødvendigvis det vigtigste. I stedet er det for os vigtigt, at vedkommende har et højt drive og brænder for selv at være proaktiv og opsøgende.

FLEET KONSULENT søges til Terminalen Taastrup

Har du et skarpt overblik, og brænder du for at servicere leasingselskaber og kunder? – så er det muligvis dig vi søger. Du vil i samarbejde med vores salgsafdeling komme til at varetage vores tætte samarbejde med leasingselskaberne og tilsikre gode kundeoplevelser for både dem og slutkunden. Som Fleet konsulent vil du komme til at arbejde med alle Terminalens brands herunder Hyundai, Mazda, Nissan, Toyota, Suzuki, Fiat og Honda.

FIAT PROFESSIONAL ERHVERVSSÆLGER SØGES
til Terminalen Aarhus A/S

Brænder du for professionelt salg, og vil du være med at videreudvikle erhvervssalget og etablere stærke kunderelationer i Aarhus og omegn? - så har du nu muligheden for at blive en del af vores salgsteam med fokus på professionel kundeservice i øjenhøjde. Som medarbejder hos Terminalen Aarhus, vil du desuden blive en del af Nic. Christiansen Gruppen, som er en ledende figur i den nordiske autobranche.

Erhvervssælger / B2B søges til Peugeot Viby J
- C. A. Larsen Automobiler A/S

Vi søger en dygtig erhvervssælger der er skarp til B2B-salg og udvikling sammen med vores professionelle team i salgsafdelingen. Din succes sikres i høj grad gennem salg til mindre og mellemstore virksomheder. Der lægges stor vægt på opsøgende salg i vores naturlige marked. Vi tilbyder et godt job i en spændende forretning hvor du har mulighed for at sælge populære erhvervsbiler. God fast løn + provision, bilordning, sundhedssikring, mobil-telefon m.v.

Partnere