Erhvervssælger

Erhvervssælger til Mercedes-Benz Varebiler i Kolding

Som erhvervssælger, vil du indgå i en afdeling, der er certificeret Mercedes-Benz VanPro Center – og som dagligt opfylder branchens højeste standarder for salg af varebiler og opnåelse af maksimal kundetilfredshed. Vi tilbyder at være en vigtig del af et af verdens stærkeste brands. Et spændende og udfordrende job i en virksomhed i vækst, målrettet uddannelsesprogram til markedets bedste erhvervssælgere samt store muligheder for personlig og faglig udvikling

Erhvervssælger søges til Peugeot Viby / Århus Syd
- C. A. Larsen Automobiler A/S

Vi søger en passioneret erhvervssælger til en moderne Peugeot forretning i Århus. Peugeot har et rigtig fint og bredt erhvervsprogram, der matcher markedets behov. Vi skræddersyr løsninger sammen med kunderne omkring bil, indretning, opbygning, finansierings- og serviceløsninger. Vi mangler blot at få dig på holdet så vi kan glæde endnu flere erhvervskunder med mobilitets løsninger.

B-2-B sælger søges til C. A. Larsen Automobiler A/S, Odense
- Peugeot & Citroën

Vi søger en passioneret B-2-B sælger med særligt fokus på Citroën. Citroën har et rigtig fint og bredt erhvervsprogram, der matcher markedets behov. Vi skræddersyr løsninger sammen med kunderne omkring bil, indretning, opbygning, finansierings- og serviceløsninger. Vi mangler blot at få dig på holdet så vi kan glæde endnu flere erhvervskunder med mobilitets løsninger.

Salgsrådgiver til Volkswagen Erhvervscenter i Odder - Dirksen

Volkswagen Skanderborg søger en frisk og engageret salgsrådgiver til vores erhvervscenter i Odder. Du skal fungere som salgsrådgiver for Volkswagen erhvervsbiler samt brugte personbiler, og bliver en del af vores professionelle salgsteam i Skanderborg men med arbejdsadresse i vores afdeling i Odder. Vi tilbyder et udfordrende job i en spændende forretning, hvor du har mulighed for at sætte dit personlige præg på din dagligdag og fremtid.

Partnere