Erhvervsrådgiver

Kronborg Auto søger en Erhvervssælger, som tillige kan sælge til privatkunder hos Volkswagen og Škoda Helsingør

Vi har store ambitioner for fremtiden og søger derfor en erfaren og robust salgsperson, som kan se sig selv som ambassadør for 2 af de mest innovative bilmærker: Volkswagen og Škoda. Vi har brug for dig til at booste salget til erhvervskunder således, at vi sikrer os tætte og langvarige kundeforhold med høj kundetilfredshed. Har du desuden overskud og tid til at sælge til privatkunder, vil dette være et stort plus!

Erhvervskonsulent søges til P. Christensen Albertslund

Lige nu søger vi en Erhvervskonsulent til vores Citroën Professionelle Erhvervscenter Albertslund. Her vil du arbejde med salg og rådgivning af Citroen erhvervsbiler samt vores samt være primus motor på at implementere Citroën elektrificering af varebiler i hovedstaden samt opsøgende netværksarbejde. Brænder du for relationer, salg og gode samt udviklings potentiale? Så er du muligvis vores nye kollega til teamet i Albertslund.

Dynamisk og resultatorienteret Erhvervsrådgiver søges til Henrik Christensen A/S i Vejle

Til et nyt erhvervscenter hos Henrik Christensen A/S i Vejle, som står klar sensommer 2021, søger vi en erfaren og resultatorienteret erhvervsrådgiver, der forstår at resultater sker gennem vedvarende og dedikeret salgsindsats – hver dag. Med virksomhedens fortsatte vækst er der gode udviklingsmuligheder for at avancere til overordnede chef for hele erhvervsafdeling. Du drives af at skabe resultater på både kort og lang bane og motiveres derfor også af, at dette afspejles i din lønseddel.

Partnere