Erhvervskonsulent

Jobopslaget er udløbet, her er andre jobs fra samme kategori

Erhvervskonsulent søges til Peugeot Østerbro

Lige nu søger vi en Erhvervskonsulent til vores Peugeot Professionelle Erhvervscenter på Østerbro i København. Her vil du arbejde med salg og rådgivning af Peugeot erhvervsbiler samt være primus motor på at implementere Peugeots elektrificering af varebiler i hovedstaden samt opsøgende netværksarbejde. Du vil dagligt arbejde i vores PSA-hus på Rovsingsgade, hvor der er gode rammer for dialog med kunder og samarbejdspartnere

Erfaren B2B salgskonsulent til salgsteamet i København N

Vi søger en fagligt stærk og erfaren B2B salgskonsulent til salgsteamet i København N, der består af 1 salgschef og 3 salgskonsulenter. Du kommer til at sidde i vores afdeling på Tagensvej, hvor vi i forvejen har en topmotivret B2B salgskonsulent som du vil danne team med. Din overordnet opgave er at sælge Renault varebiler og personbiler til B2B kunder i vores distrikt.

Erhvervssælger søges til NYT Erhvervscenter i Vejle

Til vores nye erhvervscenter hos Henrik Christensen A/S, søger vi en selvkørende sælger, der forstår, at resultater sker gennem vedvarende og dedikeret indsats – hver dag. Du har helst nogle års erfaring med salg af varebiler, dokumenteret gode resultater samt en skarp markedsforståelse og professionelt netværk til virksomheder i vores område. Vi tilbyder to af markedets stærke varebilbrands, og er på en vækstrejse for en stærkere markedsposition i hele Europa.

Partnere