Erhvervskonsulent

Varebilsrådgiver(e) med stort netværk til Flexlease.nu - Aarhus 

Hos Flexlease.nu er vi i rivende udvikling og vækster kraftigt. Vi søger derfor 1 til 3 strukturerede erhvervsrådgivere (varebiler) til vores Århus afdeling, hvor systematik, tillid og høj etik er nøgleordene. Opgaverne vil være mangeartet og bestå i bl.a., opsøge og opfølgning på kundehenvendelser, korrekt og seriøs rådgivning om vore mange leasingprodukter. Man skal kunne arbejde selvstændigt og besidde ”drive” og være resultat-orienteret.

Erhvervskonsulent søges til Unicars A/S – Opel i Hillerød

Vi tilbyder vores nye erhvervskonsulent, at indgå i et velfungerende team der har fokus på Opels attraktive varevognsprogram. Du vil få en spændende hverdag i et nyt og moderne miljø, hvor der er fokus på gode relationer. I stillingen vil du opnå en høj grad af personligt ansvar, hvor der vil være udfordringer nok og rigeligt at tage fat på.

UGGERHØJ søger Erhvervskonsulent til Nordjylland

Uggerhøj søger endnu en topmotiveret og erfaren erhvervskonsulent til vores afdelinger i Nordjylland. Vi tilbyder et attraktivt job i en dynamisk virksomhed, hvor vi altid er parate til at gå en ekstra mil for kunden og hvor du vil komme til at arbejde med 6 af markedets mest attraktive brands – VW, Skoda, Opel, KIA, Citroën og SEAT.

Partnere