Erhvervskonsulent

Erhvervssælger søges til Ford og Volvo i Køge

Er du klar på en udfordrende hverdag med mange bolde i luften, og er varebiler noget du kan sælge? Så har vi jobbet til dig! Vi søger nemlig en erhvervskonsulent til vores bilhus i Køge, hvor vi forhandler Ford og Volvo - to af de mest succesfulde bilmærker. Har du succes, vil kunderne således med tiden begynde at opsøge dig fremfor omvendt – det kalder vi relationer, og det er helt essentielt i B2B-salg. Måske kommer du fra en tilsvarende stilling, og har allerede opbygget et netværk

Erfaren erhvervssælger søges til Citroën Aarhus N
- Poul Rasmussen Bilcenter A/S

Er du skarp til at afdække erhvervskunders behov og matche dem med nogle af markedets bedste varebiler, så er du præcis ham / hende, vi søger. Til vores erhvervscenter hos Poul Rasmussen A/S, søger vi en selvkørende sælger, der forstår, at resultater sker gennem vedvarende og dedikeret indsats – hver dag. Vi tilbyder en af markedets stærkeste varebilbrands, der er længst fremme på miljørigtig befordring og er på en vækstrejse for en stærkere markedsposition i hele Europa.

Erhvervskonsulent søges til P. Christensen Kolding

Lige nu søger vi en Erhvervskonsulent til salg af Peugeot og Opel varebiler. Her vil du stå i spidsen for erhvervssalget og drive afdelingen sammen med vores dygtige salgselev. Brænder du for relationer, salg og gode resultater? Så er du muligvis vores nye kollega til teamet i Kolding. Du vil indgå i et stærkt og motiverende team bestående af fire kollegaer, der hver dag arbejder sammen om at give vores kunder den bedste oplevelse i huset.

Erhvervsrådgiver til varebiler søges til FLEXLEASE.NU i Aarhus

Brænder du for professionel rådgivning, og drømmer du om at være en del af en virksomhed, der har speederen i bund? Så er det dig, vi mangler. Vi er i gang med en spændende vækstrejse med vores rådgivende koncept og digitale løsninger til autobranchen. Derfor udvider vi vores team i Aarhus med en erhvervsrådgiver inden for varevogne. Er dit speciale personvogne, så tøv ikke med at kontakte os alligevel. Vi er åbne, hvis du har den rette attitude, indstilling og ikke mindst motivation.

Resultatorienteret Erhvervssælger der vil være med til at starte vores nye Erhvervsafdeling op i Helsinge og Frederikssund søges snarest

Du kommer til at sælge og repræsentere begge forretninger med et kæmpe opland og potentiale med nogle af Danmarks mest profilerede brands - Citroën og Peugeot. I Helsinge er vi autoriseret forhandler af Citroën og Peugeot og i Frederikssund er vi autoriseret Peugeot forhandler. I det daglige har du fokus på salg af Citroën og Peugeot erhvervsbiler, hvor du på eget initiativ opsøger virksomheder og forretningsdrivende.

Partnere