Erhvervskonsulent

Salgskonsulent søges til Ford varebiler i Brøndby

Vi søger en erfaren salgskonsulent til at varetage salget af Ford varebiler i vores Brøndby-afdeling, der er autoriseret Ford Transit Erhvervs Center 2 og serviceværksted. Måske du i dag sidder i en lignende stilling i bilbranchen, med mod på nu at prøve dig af som varevognssælger hos en af Danmarks største bilforhandlere? I de seneste år har pilen kun peget i én retning i forhold til salget af erhvervsbiler og tendensen ser ud til at fortsætte - derfor opruster vi nu i vores Brøndby-afdeling.

Vi søger en professionel og energisk erhvervssælger, der har mod på stor udvikling og fremtidig ledelse

Er du udadvendt, detaljeorienteret og stortrives i jagten efter potentielle kunder til vores erhvervsbiler af bedste kvalitet - så kan du være den rigtige profil for os. Som erhvervssælger får du ansvaret for salget af Peugeots erhvervsbiler til større og mindre virksomheder. Din hverdag vil være fyldt med opsøgende salg i vores lokalområde. Du vil også få ansvaret for at tilknytte eksisterende erhvervskunder i vores distrikt, til vores forretning.

Erfaren kørende salgskonsulent til erhvervsbiler i København

Vi søger en fagligt stærk og erfaren salgskonsulent til salgsteamet i København N, der består af 1 salgschef og 2 salgskonsulenter og 2 salgselever. Du kommer til at sidde i vores afdeling på Tagensvej og dine arbejdstider ligger fra 09:00-17.30 på hverdage. Vil du være med til at fremme salget af erhvervsbiler i vores afdeling i København N og til at sikre den bedst mulige håndtering af vores kunder? Så har vi stillingen til dig.

Regionschef søges til MAXUS Danmarks varebils-program

I din rolle som regionschef, har du sammen med Country Manageren det operationelle ansvar for den daglige kommunikation mellem forhandlerne og Maxus Danmark. Som regionschef skal du coache og sparre med forhandlerne for at optimere driften og opmuntre til at maksimere forretningsprocesser, kundetilfredshed, volumen og lønsomhed på primært LCV-markedet. Du kommer højst sandsynligt fra en stilling inden for bilbranchen, hvor du har kendskab til et LCV-portefølje.

Erhvervssælger søges til Bjarne Nielsen A/S
– Renault og Dacia i Hillerød

Er du klar på en udfordrende hverdag med mange bolde i luften, og er varebiler noget du kan sælge? Så har vi jobbet til dig! Vi søger nemlig en erhvervssælger til vores bilhus i Hillerød, hvor vi forhandler Renault og Dacia. Bjarne Nielsen Hillerød fokuserer på de to fremadstormende bilmærker Renault og Dacia - og har i øvrigt gjort det gennem adskillige år. Hos os kommer du til at arbejde med nogle af Danmarks bedst sælgende varebilsmærker gennem de sidste mange år.

Partnere