Elev / Lærling

Sælger samt Salgselev søges til Peugeot & Citroën i Helsinge
- Automobilforretningen Nordsjælland A/S

Til vores bilhus i Helsinge søger vi en dygtig salgskonsulent samt salgselev til salg af nye Peugeot & Citroën person- og varebiler samt brugte biler. Peugeot har konstant vækst i bilsalget, og er i dag blandt de mest populære bilmærker på markedet. Du kan derfor glæde dig til en hverdag med gode muligheder for succes og glade kunder.

Sælger samt Salgselev søges til Peugeot Frederikssund
- Automobilforretningen Nordsjælland A/S

Til vores bilhus i Frederikssund søger vi en dygtig salgskonsulent samt salgselev til salg af nye Peugeot person- og varebiler samt brugte biler. Peugeot har konstant vækst i bilsalget, og er i dag blandt de mest populære bilmærker på markedet. Du kan derfor glæde dig til en hverdag med gode muligheder for succes og glade kunder.

Volkswagen Glostrup udvider og derfor søger vi landets bedste Servicerådgiver trainee – vi søger faktisk to...

Hos Volkswagen Glostrup har vi meget travlt og derfor søger vi to servicerådgiver trainees, så hvis du gerne vil have foden indenfor service i Bilbranchen – så er dette en fantastisk mulighed. Du bliver placeret i ”front” med direkte kundekontakt, så service og travlhed skal være noget, at du trives godt med - og kendskab til biler eller branchen er et absolut must. Du kommer til at indgå i vores team af servicerådgivere på mekanisk værksted – som servicerer Volkswagen og Audi

Partnere