Elev / Lærling

Salgstrainee søges til C. A. Larsen Automobiler A/S
- Peugeot, Citroën & Suzuki i Ringe / Svendborg

Netop nu søger vi en dynamisk og resultatorienteret salgstrainee der har lyst til at blive en af branchens dygtigste salgskonsulenter. Vi er aut. forhandler af Peugeot, Citroën og Suzuki og du bliver du en del af et dygtigt og effektivt team. Som salgstrainee indgår du i et 24 måneders udviklings forløb med et mix af on-the-job træning og et eksternt kursus forløb med andre salgstrainees. Du vil hurtigt få ansvar for dine egne opgaver og indgå i salgsafdelingens med masser af kundekontakt.

Salgstrainee til brugtvognsafdelingen i Bilernes Hus

Som salgstrainee til brugtvognsafdelingen i Bilernes Hus bliver du en del af et stort salgsteam, der tilbyder Danmarks største udvalg af topklargjorte brugte biler fra de mest populære bilmærker under ét og samme tag. Foruden seriøs og professionel rådgivning omkring bilkøb rådgiver vi også kunderne omkring udstyr, forsikring, finansiering og serviceabonnementer.

C. A. Larsen Automobiler A/S søger elev til lager & reservedele
- Peugeot Svendborg

Som reservedelselev gennemgår du uddannelsen som Handelsassistent med speciale i auto. Som medarbejder hos os skal du være indstillet på at yde dit allerbedste, både hvad angår det rent faglige, men også i de holdninger du udviser over for kunder og kollegaer. Til gengæld står vi inde for du får en rigtig god uddannelse. Igennem din uddannelse hos os vil du få en dyb indsigt i, hele det at drive et reservedelslager.

Partnere