Eftermarkedskonsulent

Værkførerassistent søges til P. Christensen Risskov

Har du flair for ekstraordinær god kundeservice, og teknisk indsigt på værkstedet i bilbranchen? Så er du muligvis vores nye kollega, der gennem enestående kundehåndtering skal sikre, at vores kunder altid får den bedste modtagelse og service i forretningen. Du vil blive del af et stærkt og tæt team med glade, smilende og samarbejdsvillige kolleger, som alle ser frem til at tage godt imod dig. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Reservedelsansvarlig søges til RAF-Motors Horsens
- aut. Nissan forh. & service samt aut. Hyundai Service

For snarlig tiltrædelse søger vi en dygtig Reservedelsansvarlig / Eftermarkedsrådgiver med erfaring i reservedele til vores autoriserede Nissan værksted og Hyundai service. Du har overblik og sørger for, at alt forløber godt og problemfrit. Brænder du for den gode kundeservice og samarbejde? - så er det måske dig der er vores nye kollega. Er det lige noget for dig så send din ansøgning allerede i dag

Reservedelselev & Eftermarkedselev søges hurtigst muligt til Finn Allan Eriksen Automobiler A/S

Har du benzin i blodet og gerne vil have foden indenfor i bilbranchen - så har du nu muligheden. Vi søger en reservedelselev & en eftermarkedselev til Finn Allan Eriksen Automobiler. Du få en spændende 2 årig uddannelse, hvor du skifter mellem praktisk arbejde i virksomheden og at være på skoleophold. Lyder dette som dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Garantisupporter søges til P. Christensen A/S - Odense

Har du teknisk baggrund inden for bilbranchen og ønsker du at blive del af et bilhus med gode arbejdsforhold, og hvor kvalitet er i højsædet? - så er du muligvis vores nye garantisupporter til vores afdeling i Odense. Du vil komme til at arbejde i et bilhus med glade og samarbejdsvillige kolleger, hvor der bliver taget hånd om tingene. Vi har stort fokus på kvalitet, de gode kundeoplevelser og stærkt samarbejde. Lyder dette som dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Partnere