Eftermarkedselev

Jobopslaget er udløbet, her er andre jobs fra samme kategori

Eftermarkedselev søges til PMABILER i Køge

Vi er autoriseret Nissan, Mitsubishi og MAXUS forhandler og serviceværksted og vi søger en eftermarkedselev til vores indskrivning. Kunne du tænke dig at blive uddannet fra bunden på eftermarkedet i bilbranchen, har du her muligheden for en kombineret værksteds og reservedels elev uddannelse. Vores nye eftermarkedselev vil både have arbejdsopgaver som kundeindskriver på værkstedet, salg af reservedele, salg af ekstra-udstyr til biler m.v.

Reservedelselev søges til Andersen Biler Hillerød

Vi søger en smilende, ambitiøs og energisk reservedelselev til vores Ford og Nissan afdeling i Hillerød. Som elev vil du få en uddannelse, der er skræddersyet til bilbranchen, og som bakkes op af en praktisk oplæring på vores reservedelslager. Drømmer du om en karriere indenfor bilbranchen, og ønsker du at være en del af et fællesskab, hvor vi har det sjovt, og hvor der er fokus på det nære og på relationerne? Så vil vi, hos Andersen Biler, rigtig gerne høre fra dig!

Reservedelselever søges til Mercedes-Benz, Renault & Ford i både Jylland og på Sjælland

Vi søger nye elever til reservedelslageret i henholdsvis Randers, Aarhus, Herning, Horsens, Nykøbing Falster, Næstved og Valby. Hos os er der rig mulighed for at prøve kræfter med en branche i rivende udvikling. Du skal blot vælge hvilken afdeling du søger til – så er du måske vores nye elev! Du vil primært blive oplært i mærkerne Mercedes-Benz, Ford, Renault eller Dacia (alt afhængig af hvilken afdeling du søger til) sideløbende med, at du gennemfører uddannelsen til Handelsassistent (AUTO)

Eftermarkedselever søges til Mercedes-Benz, Renault & Ford i hhv. Viborg og Kastrup / København

Vi søger 2 engagerede eftermarkedselever til vores afdelinger i henholdsvis i Viborg og Kastrup / København. Vi kan tilbyde dig en udfordrende og indflydelsesrig elevplads hos en af Danmarks største bilforhandlere. Du vil primært blive oplært i mærkerne Mercedes-Benz, Ford, Renault eller Dacia (alt afhængig af hvilken afdeling du søger til) sideløbende med, at du gennemfører uddannelsen til Handelsassistent (AUTO) ved Business College Syd i Mommark.

Eftermarkedselev søges til Skadesværkstedet i Kolding

Vil du starte din karriere i bilbranchen? Vi søger en eftermarkedselev til Mercedes-Benz, Peugeot & Opel Skadesværkstedet i Kolding. Her har du mulighed for at kombinere teoretisk læring med praktisk erfaring. Så hvis du brænder for at lære nyt og yde en god service, så er du måske vores nye kollega! Du vil få en hverdag med planlagte skoleophold og til dagligt indgå som en del af eftermarkedsteamet i Kolding med knap 100 kollegaer fordelt på salg, administration, værksted og eftermarked

Partnere