Eftermarked

Mekaniker / Tekniker søges til BMW & MINI Haderslev - Autoleth A/S

I takt med flere opgaver på vores BMW og MINI Aut. værksted, leder vi efter nogle dygtige Mekanikere / Teknikere, der sætter en ære i at levere punktligt samt kvalitetsbevidst arbejde. Hos Autoleth sælger og servicerer vi BMW og MINI og vores faciliteter og udstyr er selvfølgelig også hentet fra øverste hylde. Der er naturligvis minimum en lift til alle, adgang til digitale værktøjer, og du har dit eget værktøj. Som del af BMW og MINI bilkoncern vil du få gode muligheder for efteruddannelse

Mekaniker søges til Volvo, Renault og Dacia i Sønderborg hos Auto Lindvang A/S

Til vores afdeling i Sønderborg, søger vi en dygtig og pligtopfyldende mekaniker. Vi er en 37 år ung og velkonsolideret bilforretning, der er autoriseret forhandler af Volvo, Renault og Dacia. Som mekaniker i Auto Lindvang får du mulighed for at arbejde i et af Sønderjyllands førende bilhuse. Du får en spændende og selvstændig hverdag, hvor du meget hurtigt vil få den efteruddannelse, der er nødvendig for at kunne levere kvalitetsarbejde til vores kunder.

Varebilsmekaniker søges til Mercedes-Benz i Holbæk

Vi søger en erfaren varebilsmekaniker til vores afdeling i Holbæk, der er autoriseret værksted for Mercedes-Benz. Da vi har rygende travlt på værkstedet, har vi brug for nogle ekstra hænder hurtigst muligt. Vi kan bl.a. tilbyde dig: Et varierende og udfordrende job med servicering og reparation af Mercedes-Benz varebiler, en hverdag i et stort og moderne bilhus, hvor både rammerne og ambitionerne er i orden samt attraktive ansættelsesvilkår – herunder sundhedssikring

Karrosseri tekniker til pladeværkstedet - Semler Retail Aalborg

Vi søger en dygtig karrosserismed / tekniker, som har lyst til at blive en del af vores kompetente personvognsteam. Du vil som vores nye medarbejder arbejde med nogle af branchens bedste mærker og de nyeste teknologier og bliver en del af en arbejdsplads, hvor målsætningen er at skabe glade kunder og medarbejdere. Vi er et professionelt team, som reparerer biler af højeste kvalitet. Vores faciliteter og udstyr er selvfølgelig også hentet fra øverste hylde.

Kundemodtager til værkstedet hos Jørgen Olsen A/S Viborg
- autoriseret FORD, Mazda, Suzuki og Hyundai

Vi forestiller os en person med et vist kendskab til, hvordan et moderne bilhus fungerer, og vi lægger vægt på gode kommunikative evner og et udadvendt forhold til kunder. Du kan f.eks. have en baggrund som mekaniker, bilsælger, reservedelsmedarbejder, eller et nuværende job som kundemodtager. Der er tale om en blivende stilling, idet vores kundeunderlag er stadigt stigende på grund af et stort bilsalg og forøgede tiltag på vores eftermarked.

Reservedels-ekspedient / kundemodtager / indskriver søges snarest til vores JTC-afdeling i Greve

Vi har travlt i vores afdeling i Greve. Derfor søger vi snarest en dygtig og struktureret kollega til at supplere vores kolleger. Det vil være en stor fordel, at du har erfaring med Mercedes-Benz, men intet krav. Dagligdagen bliver en kombination af reservedelsekspedition, kundemodtagelse, både på telefon og ved skranken samt administrative opgaver. Det er vigtigt, at du altid har et smil på læben og møder vores kunder venligt og professionelt.

Lastbilmekanikerlærling søges til Mercedes-Benz, Thisted

Vi søger en lastbilmekanikerlærling til vores autoriserede værksted for Mercedes-Benz i Aalborg. Hvis du har lyst til at prøve kræfter med en branche i rivende udvikling, hvor jobmulighederne efter endt uddannelse er særdeles gode, så er det måske dig, vi står og mangler! Vi kan tilbyde dig en aktiv og udfordrende dagligdag, et uhøjtideligt arbejdsmiljø, dygtige kolleger og en fremtidssikret uddannelsesplan.

Varebilsmekanikerlærling søges til Mercedes-Benz, Aalborg

Vi søger en Varebilsmekanikerlærling til vores autoriserede værksted for Mercedes-Benz i Aalborg. Hvis du har lyst til at prøve kræfter med en branche i rivende udvikling, hvor jobmulighederne efter endt uddannelse er særdeles gode, så er det måske dig, vi står og mangler! Vi kan tilbyde dig en aktiv og udfordrende dagligdag, et uhøjtideligt arbejdsmiljø, dygtige kolleger og en fremtidssikret uddannelsesplan.

Partnere