Eftermarked

Tilbehørs- og reservedelsrådgiver til Sølvsten Biler Viborg

Brænder du for gode kundeoplevelser? Er du vild med biler? - og kunne du tænke dig et alsidigt job inden for vores fire brands Volkswagen, Audi, ŠKODA og SEAT? Så er det måske lige dig, vi mangler. Arbejdet er varieret og består af mange forskellige opgaver, der byder på masser af udfordringer. Du vil komme til at indgå i et dynamisk og velfungerende team af dedikerede reservedelsrådgivere.

2 Reservedelsekspedienter søges til P. Christensen A/S
- i hhv. Kolding & Padborg

Vi har travlt i bilhusene og søger derfor 2 dygtige og passionerede reservedelsekspedienter til vores reservedelsteams i Kolding og i Padborg. Her vil dine primære arbejdsopgaver bestå i rådgivning af kunder og sparringspartner for vores øvrige afdelinger, telefonbetjening samt andre opgaver, der hører til på reservedelslageret.

Reservedelsmedarbejder søges til Peugeot Rødovre
- Bo Kjeldsmark Automobiler A/S

For snarlig tiltrædelse søger vi snarest en medarbejder til vores reservedels-afdeling i vores moderne bilhus i Rødovre, hvor du vil indgå i vores team af dygtige og erfarne kollegaer. Vi tilbyder et spændende job hvor du har mulighed for kun at arbejde 30 timer - hvis det er det du ønsker. Vi ønsker en person der arbejder selvstændigt - så alder er underordnet for os, men du skal min. have B kørekort.

PRODUKTSPECIALIST - med erfaring fra indkøb -
søges til Klokkerholm Karosseridele A/S

Har du erfaring og interesse i autobranchen og trives du med opgaver i databaser og produktkataloger relateret til strategisk indkøb og leverandørforhandlinger. Klokkerholm Karosseridele A/S udvikler, producerer, indkøber, lagerfører og markedsfører karosseri- og autodele primært til reparation af rust og skader på biler. Du bliver ansvarlig for egen produktgruppe og vil indgå i afdelingens mange og spændende opgaver.

Serviceminded reservedelsekspedient søges til Volkswagen Glostrup

Vi søger en positiv og serviceminded reservedelsekspedient til, at indgå i vores engagerede reservedelsteam. Du får rig mulighed for at udvikle dig indenfor salg af tilbehør og reservedele, herunder med en reservedelsuddannelse fra Volkswagen AG. Opgaverne vil primært bestå af kontakt med interne og eksterne kunder, telefonbetjening og deltagelse i alle opgaver, der hører til på et reservedelslager. Du vil i løbet af din dagligdag stifte bekendtskab med mange forskellige arbejdsopgaver

Partnere