Eftermarked

Mekaniker søges til Aunsbjerg i Kolding

Vi har super travlt for tiden og mangler derfor dig i vores team hos Aunsbjerg Kolding! Vi søger en engageret kollega, der bliver motiveret af, at der er gang i butikken. En der brænder for at blive en del af vores team i Kolding, hvor der er fuld fokus på det at have en aktiv og sjov arbejdsplads med god trivsel. Vi tilbyder bl.a. en humørfyldt arbejdsplads med en afvekslende arbejdsdag. Primært arbejde med Mazda, Suzuki, Peugeot, Citroen, Opel og andre mærker

Renault i Brøndby søger omgående en top-motiveret mekaniker

Autohuset Glostrup / Brøndby har meget travlt, og søger snarest en erfaren Renault-mekaniker til vores team af topmotiverede medarbejdere. Du er udlært mekaniker, gerne hos Renault, med et højt fagligt niveau og er kvalitetsbevidst. Du trives i et hektisk og dynamisk miljø, hvor der lægges vægt på performance og resultater, men hvor det samtidig er sjovt at gå på arbejde. Vi tilbyder bl.a. gode muligheder for efteruddannelse

Vi har forrygende travlt og søger derfor både en lærling og uddannet mekaniker / tekniker hurtigst muligt

Vi søger både en udlært mekaniker/auto-tekniker OG en elev. Det vigtigste for os er du brænder for reparation af biler og kaster dig over arbejdet med stor interesse og har lyst til at lære nye ting. Dronningemaens Auto er en familiedrevet virksomhed i 3. generation. Vi er ikke et mærkeværksted, men reparerer alle bilmærker. Vi har pt. 6 ansatte. Vi lægger stor vægt på god kundeservice og kvalitet.

Værkfører søges til vores skadesafdeling i Søborg

Vi har travlt i vores nye samlede skadesafdeling i Søborg og søger nu en ekstra værkfører til at støtte op omkring vores 2 øvrige medarbejdere i afdelingen. Her vil du få ansvaret for kontakten til vores kunder og forsikringsselskaber samt at tilrettelægge en effektiv arbejdsdag for vores 7. pladesmede. Du må gerne have erfaring fra et lignende job som værkfører i en skadesafdeling eller som autotaksator, men vi hører også gerne fra dig hvis du har bilbranchekendskab, men ønsker et karrieskift.

Service Tekniker / Diagnose Tekniker / Teknisk Rådgiver søges til Peugeot Viby / Århus

CAL søger dygtig erfaren service-tekniker helst med Peugeot / Citroën erfaring, det er dog ikke en betingelse. Vi tilbyder et spændende og afvekslende job med løbende uddannelse og udvikling samt sparring med og back-up fra kolleger i huset og andre CAL afdelinger. Hos os får du bl.a.: et udfordrende job med afvekslende opgaver samt et planlagt uddannelsesforløb ift. hvad du kan i forvejen

Klargøringsmedarbejder til Autohuset Vestergaard i Nærum

Vi søger en effektiv og grundig klargøringsmedarbejder, der kan tiltræde hurtigst muligt. I vores filial i Nærum er vi autoriseret forhandler og serviceværksted af Volvo, Renault, Dacia, Nissan, samt serviceværksted for Ford. Som noget nyt udleverer og servicerer vi nu også Polestar. Vi er passionerede og tager ansvar for, at vores kunder får en god oplevelse. Kan du se dig selv som vores nye kollega, så er du allerede et skridt nærmere en nyt job hos os.

Varebilsmekaniker til Mercedes-Benz & Renault i Næstved

Vi søger en varebilsmekaniker til vores afdeling i Næstved, der er autoriseret værksted for Mercedes-Benz, Renault og Dacia. Da vi har rygende travlt på værkstedet, har vi brug for nogle ekstra hænder hurtigst muligt. Vi kan tilbyde dig et varierende og udfordrende job med servicering og reparation af Mercedes-Benz og Renault varebiler hos en af Danmarks største bilforhandlere, hvor tiden aldrig står stille.

Dygtig uddannet mekaniker søges til Bilhuset Haldrup i Hobro

Vi søger en dygtig uddannet mekaniker, som har lyst til at arbejde med el/hybrid-biler, samt blive uddannet Nissan tekniker. Du må gerne have en teknikeruddannelse fra Nissan eller et andet bilmærke, dette er dog ikke et krav, da vi sørger for, at du få de rette kurser, så du er klædt på til jobbet. Bilhuset Haldrup – CarPeople Hobro er autoriseret Nissan forhandler, samt en del af CarPeople Kæden, hvor vi har fokus på salg og reparation af nyere brugte person- og varebiler.

Partnere