Eftermarked

Varevognsmekaniker til Autohuset Vestergaard i Kolding

Har du lyst til at være en del af et spændende bilhus med adgang til den nyeste viden og værktøjer, og er du både serviceminded og fleksibel, så har du nu muligheden for at blive en del af det stærke team på værkstedet hos Autohuset Vestergaard A/S i Kolding. Vi har travlt og stor success med vores varevognscenter, så derfor udvider vi nu yderligere vores stab af dygtige mekanikere. Du får en spændende hverdag fyldt med udfordringer i et rigtig godt arbejdsmiljø.

Reklamationsbehandler / kunderådgiver søges til 
Renault Måløv / Ballerup - Arne Stubbe Automobiler A/S

Til vores Renault-afdeling i Måløv søger vi en branchekendt medarbejder som skal indgå i teamet af passionerede Renault medarbejdere. Hovedparten af jobbet kommer til at bestå i reklamationsbehandling -og opfølgning over for bilimportør, derudover vil der være daglige opgaver som modtagelse af kunder, fakturering, indskrivning, kundeopfølgning m.v. Du har grundlæggende erfaring med de administrative rutiner der findes hos en bilforhandler.

Reservedelsekspedient søges til Henrik Christensen A/S
– Peugeot & Suzuki Fredericia 

Til vores eftermarked søger vi en reservedelsekspedient til alle de mangeartede opgaver, der findes på et lager, samt tilbehørsudstilling. Du vil sammen med din kollega sørger for, at alle vores mekanikere og kunder har deres reservedele til tiden, ekspedere kunder ved disken og telefonen. Du vil arbejde i tæt kontakt med vores værkførere om vores fælles opgave – kunden og deres bil. Stillingen er med gode udviklingsmuligheder og egne ansvarsområder.

Eftermarkedselev søges til spændende arbejdsopgaver hos KIA Valby - en del af Nellemann Gruppen A/S

KIA Valby søger en nysgerrig og udadvendt eftermarkedselev, som har lyst til og er frisk på masser af udfordrende arbejdsopgaver i vores eftermarkedsafdeling. Uddannelsen som eftermarkedselev med auto som speciale tager to år og spænder vidt. Du vil i løbet af denne periode få et indgående kendskab til bilbranchen – lige fra indkøb og salg af reservedele, lageroptimering, plukning af ordrer og kundeindskrivninger til fakturering, tilbudsafgivning mv.

Mekaniker søges snarest til Kronborg Auto
– Volkswagen & Skoda Helsingør

Vi søger dygtige mekanikere til Kronborg Auto – Volkswagen & Skoda Helsingør. Vi har et ønske og en ambition om at være førende inden for medarbejder- og kundetilfredshed. For at kunne fortsætte vores positive vækst, så er det afgørende, at du som person er serviceminded og arbejder struktureret. Du kommer til at indgå i et bredt samarbejde med de øvrige mekanikere, servicerådgivere, vores salgsafdeling, reservedelslageret samt din eftermarkedschef

Gulvværkfører søges til Mercedes-Benz personbiler i Odense

Som gulvværkfører, bliver du en aktiv del af værkstedsteamet i Odense. Her vil du være med til at sikre, at afdelingen lever op til den ønskede kvalitet og kundeservice. Dine primære opgaver bliver optimering af driften på værkstedet, kvalitetssikring, mersalg og ledelse af mekanikere. Har du erfaring som værkfører - og søger nye udfordringer og kunne du se dig at arbejde med en af markedets førende brands? Så er du måske vores nye kollega i Odense.

Værkstedschef søges til Bilhuset Laursen A/S i Køge 

Her er et spændende job hvor du skal lede vores samlede eftermarkedsforretning, som omfatter al mekanisk arbejde, udbedring af mindre skader, insourced klargøring, reservedele og dækhotel. Vi arbejder med flere mærker og er på OE-niveau med bl.a. VAG, BMW og Mercedes, som udgør en stor del af vores kunders biler. Du skal sikre at der er både faglig og personlig trivsel og motivation med feedback hos dine medarbejdere.

Toyota i Hadsund søger værkførerassistent / kundemodtager

Til vores værksted / eftermarked søger vi til snarlig tiltrædelse, en engageret og kundeminded værkførerassistent / kundemodtager. Du skal sammen med det øvrige team på eftermarkedet sørge for, at vores kunder får branchens bedste oplevelse hver gang de er i kontakt med os. Vi lægger stor vægt på personlig kunderelation, og foretrækker derfor en ansøger med lokalkendskab, dog ikke en betingelse.

Partnere