Eftermarked

Servicerådgiver Trainee søges til Kronborg Auto A/S 
- Volkswagen og Skoda i Helsingør

Kronborg Auto A/S søger en fremtidig Servicerådgiver til vores bilhus, hvor vi servicerer Volkswagen og Skoda. Du kommer til at indgå i et team af servicerådgivere. Vi tilbyder bl.a. oplæring i serviceprocesser, kundetilfredshed og kvalitetsnormer, Certificering i Volkswagens internationale servicerådgiver-uddannelse, som varer 2 år samt opfølgende uddannelser, kurser, personlig udvikling og sparring.

Reservedelstrainee søges til Kronborg Auto A/S
- Volkswagen og Skoda i Helsingør

Kronborg Auto A/S søger en Reservedelstrainee, så hvis der er vrooom i dig – så er det dig, vi søger. Vi søger derfor en person, som kan se sig selv som ekspert inden for alle typer reservedele og tilbehør til Volkswagen og Skoda. Vi tilbyder bl.a. en god og spændende uddannelse som Certificeret Volkswagen Reservedelsrådgiver med opfølgende uddannelse, kurser, personlig udvikling og sparring m.v.

Parts Advisor søges til Tesla Aarhus

Tesla is looking for a Parts Advisor to work on one of the most progressive vehicle brands in the world. This position requires a significant amount of liaison with supplier centers, so the ideal candidate will not only possess great communication skills, but also the ability to provide a basic level of technical support service. This position is located at our local Service Center.

Tekniker søges til Semler Retail København

Vi mangler en tekniker, som vil arbejde med nogle af branchens bedste mærker og de nyeste teknologier, og som vil være del af en arbejdsplads, hvor målsætningen er at have glade og tilfredse kunder. Vi servicerer og reparerer biler af højeste kvalitet, og vores faciliteter og udstyr er selvfølgelig også hentet fra øverste hylde. Der er naturligvis en lift til alle, adgang til digitale værktøjer, og du har dit eget værktøj.

Reservedelsmedarbejder søges til Renault i Roskilde
- Arne Stubbe Automobiler A/S

Til vores Reservedelslager i Roskilde søger vi en medarbejder til vores Renault aktiviteter. Du kommer til at skulle samarbejde med vores øvrige reservedelsmedarbejdere i afdelingen og referere til Reservedelschefen for Renault som sidder i Måløv. Udover de normale opgaver der er i forbindelsen med driften af et reservedelslager, kommer du i perioder til at skulle indgå i teamet i vores værksteds-indskrivning og hjælpe til med bl.a. kundemodtagelse.

Reservedelsekspedient / Lagerchef søges til Bojsen Biler A/S
- Citroen Viborg

Vi mangler en medarbejder til vores reservedelslager i Viborg, hvor vi har autoriseret salg og service af Citroën, som er ét af Danmarks absolut mest populære bilmærker. Vi er et ungt og engageret bilhus, som ønsker en medarbejder der er uddannet eller har erfaring som reservedels-/lagerekspedient. Meget gerne fra en lignende stilling i autobranchen. Er du vores nye reservedelsekspedient eller lagerchef? Så send din ansøgning allerede i dag.

Mekaniker søges til bilhus i Haderslev

Bliv en del af en ambitiøs bilkoncern med fast plads på værkstedet i Haderslev. Med god stemning blandt vores dygtige medarbejdere arbejder vi alle hver dag på at yde branchens bedste service til vores mangeårige trofaste kunder. Du er i mødekommmende og har et smil på læben, og bidrager til den gode stemning på arbejdspladsen. Fleksibilitet og selvstændighed giver vores medarbejdere "frihed under ansvar" og vi forventer at vores nye kollega er selvkørende.

Pladesmed søges til Autohuset Vestergaard i Kolding

Vi har fortsat travlt på vores skadecenter og søger derfor en serviceminded og dygtig pladesmed. Har du erfaring med skadesarbejde og fungerer du godt i en travl hverdag, så er det måske dig vi søger. Hos Autohuset Vestergaard A/S er det vores vision at opnå en position som Danmarks førende leverandør og servicepartner af transportløsninger. Vi tilbyder bl.a. en afvekslende hverdag med spændende udfordringer og løbende kurser.

Partnere