Eftermarked

Lastbilmekaniker søges til Mercedes-Benz i Viborg

Vi søger en dygtig lastbilmekaniker til vores Viborg-afdeling, der er autoriseret værksted for Mercedes-Benz. Værkstedet har rygende travlt, og derfor har vi brug for dig hurtigst muligt. Vi kan bl.a. tilbyde dig et udfordrende job med servicering og reparation af Mercedes-Benz lastbiler, en hverdag i et stort moderne bilhus, hvor både rammerne og ambitionerne er i orden, og ikke mindre end 7 dygtige og flinke mekanikerkolleger.

Lastbilmekaniker søges til Ejner Hessel A/S i Randers

Vi søger en dygtig lastbilmekaniker til vores Randers-afdeling, der er autoriseret værksted for Mercedes-Benz, Renault, Dacia. Værkstedet har rygende travlt, og derfor har vi brug for dig hurtigst muligt. Vi kan bl.a. tilbyde dig Et udfordrende job med servicering og reparation af Mercedes-Benz lastbiler, en hverdag i et stort moderne bilhus, hvor både rammerne og ambitionerne er i orden og ikke mindre end 20 dygtige og flinke mekanikerkolleger.

Reservedelsekspedient søges til Sondrup Bilcenter A/S i Viby

Vi søger en engageret, dynamisk og udadvendt reservedels-ekspedient til vores team i Viby som i dag består af 5 højt kvalificerede medarbejdere. Du har en relevant erhvervsfaglig uddannelse. Desuden forventer vi at du har flair for IT (Dracar+ på brugerniveau en fordel) samt at du besidder gode kompetencer indenfor salg, kundeservice og personlig betjening. Du får et selvstændigt, inspirerende og personligt udfordrende job i et spændende team med højt kvalificerede kollegaer.

Værkstedschef søges til Via Biler A/S Skanderborg
- Ford & Toyota

Til vores Ford & Toyota bil hus i Skanderborg søger vi lige nu en dygtig, motiverende og engageret værkstedschef. Som værkstedschef hos Via Biler i Skanderborg bliver du lederen af et engageret og hårdtarbejdende hold på eftermarkedet, et hold der sætter kvalitetsarbejde, kundetilfredshed og et godt arbejdsmiljø højt på dagsordenen. Sammen med Salgschefen udgør du ligeledes "Hus-ledelsen". Eftermarkedet har ca. 20 dedikerede kollegaer

Ambitiøs M/K til reservedele hos Peugeot & Opel Amager

Vi søger en dygtig og engageret medarbejder hos Henrik Wessel AS til vores afdeling på Amager. Vi søger en proaktiv reservedelsekspedient med veludviklede salg og servicekompetencer, som har lyst til at arbejde med Peugeot og Opel reservedele/tilbehør, men også en der har lyst til at give det lille ekstra til kunden, for den unikke oplevelse. Du er er energisk med praktisk erfaring inden for reservedele/tilbehør. Din baggrund kunne være mekaniker, reservedels grossist eller lign.

Lastbilmekaniker søges til Ejner Hessel A/S i Randers

Vi søger en dygtig lastbilmekaniker til vores Randers-afdeling, der er autoriseret værksted for Mercedes-Benz, Renault, Dacia. Værkstedet har rygende travlt, og derfor har vi brug for dig hurtigst muligt. Vi kan bl.a. tilbyde dig: Et udfordrende job med servicering og reparation af Mercedes-Benz lastbiler, en hverdag i et stort moderne bilhus, hvor både rammerne og ambitionerne er i orden og ikke mindre end 20 dygtige og flinke mekanikerkolleger.

Værkfører søges til autoværksted i Kangerlussuaq

Mittarfeqarfiit Kangerlussuaq søger en medarbejdende værkfører til den daglige ledelse af vores autoværksted med tiltrædelse snarest muligt. Værkstedet er en del af Mittarfeqarfiit/Grønlands lufthavne i Kangerlussuaq. Vi varetager vedligeholdelse og reparationer af eget rullende materiel med primær vægt på brand- og redningskøretøjer, samt snerydnings materiel. Derudover er der et varieret antal lastbiler med kroghejsemoduler, entreprenørmaskiner samt personbiler.

Servicetekniker søges til at servicere vores elektriske biler i Sverige

Vi søger en kørende tekniker til at servicere vores elektriske biler i Sverige. Du vil være ansat på vores hovedkontor i Greve, du vil modtage den nødvendige oplæring i Greve og på fabrikken i Viborg. Din arbejdstid vil fordeles på 4 udedage per uge, primært i Sverige hvor du vil servicere og reparere kundebiler sammen med en række andre teknikere. Du får en fuldt udstyret servicevogn, computer og telefon.

Partnere