Eftermarked

Værkfører søges til Bayern AutoGroup Odense

Har du flair for kundeservice, og har du lyst til at blive del af en eksklusiv BMW og MINI forhandlerkæde, hvor kvalitet og solidt samarbejde er i højsædet? Så er du muligvis vores nye værkfører, der gennem professionel kundemodtagelse skal bidrage til den høje effektivitet på værkstedet. Hos os går vi meget op i, at vores medarbejdere er eksperter inden for deres respektive områder. Derfor vil du i rollen som værkfører løbende vil blive opdateret og uddannet

Reservedels-salgschef til Autohuset Vestergaard i Birkerød

Til et meget spændende job søger vi en flittig, dygtig og dynamisk Reservedels-salgschef til vores team i Birkerød, som udover Reservedels-salgschefen, består af 3 dygtige og dedikerede kollegaer. Vi har autoriseret forhandling og servicering af Opel og Peugeot og autoriseret servicering af BMW. Vil du være reservedelssælger i et moderne bilhus, og er udadvendt og serviceminded ord, der beskriver dig? Så er det måske dig vi søger.

Diagnosetekniker og mekaniker til Semler Retail København

Vi søger 2 dygtige og erfarne medarbejdere til vores mekaniske værksted. Vi har behov for flere hænder i teamet og skal derfor bruge en diagnosetekniker / teknisk rådgiver samt en mekaniker til opstart 1. sept. 2020. Har du et stort kendskab til Volkswagen, SKODA samt SEAT og trives med at løse komplicerede opgaver uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det er vigtigt for os, at du har mulighed for at udvikle dig i dit arbejde - både gennem nye opgaver, men også gennem videreuddannelse

Volkswagen Glostrup søger landets bedste Interne Servicerådgiver / Værkstedschef

Volkswagen Glostrup søger til meget spændende job en Værkstedschef eller en Intern Servicerådgiver (ISR), som har potentiale og drive til at blive Værkstedschef. Du bliver medansvarlig for den daglige drift af værkstedet. Værkstedschefen / ISR skal sørge for, at Autohuset Glostrups værksted udfører vedligeholdelse og reparationer i en optimal kvalitet og tilsikrer høj kundetilfredshed, medarbejdertilfredshed og lønsomhed i det daglige arbejde.

Pladesmed søges til Via Biler Valby

Til vores Renault / Dacia-bilhus i Valby leder vi efter en kompetent og selvkørende pladesmed med hænderne skruet rigtigt på, en masse gå-på-mod og god erfaring med reparation af skader. Du bliver en del af et engageret hold, der sætter kundetilfredshed og et godt arbejdsmiljø højt på dagsordenen. Dine arbejdsopgaver vil dække hele spektret på et pladeværksted. For os handler det om, at Via Biler skal være et godt og udfordrende sted at arbejde – hver eneste dag!

Tekniker søges til Via Biler Skanderborg

Til vores bilhus i Skanderborg søger vi lige nu en dygtig og pligtopfyldende tekniker. Som tekniker hos Via Biler i Skanderborg bliver du en del af et engageret og hårdtarbejdende hold, der sætter kundetilfredshed og et godt arbejdsmiljø højt på dagsordenen. Du bliver en del af en af branchens førende bilkoncerner, hvor tilfredsheden hos vores kunder og medarbejdere vægtes utrolig højt. For os handler det om, at Via Biler skal være et godt og udfordrende sted at arbejde – hver eneste dag!

Vi søger en elev til vores reservedelsafdeling i Næstved
hos Henrik Hansen Automobiler A/S

Henrik Hansen Automobiler søger en initiativrig og udadvendt elev til vores reservedelsafdeling. Du vil som en del af vores eftermarkedsteam beskæftige dig med salg og indkøb af reservedele og tilbehør til primært Peugeot & Opel, samt en smule Citroën. Vi dækker hele Sydsjælland med 2 forretninger i Næstved og Vordingborg, i Næstved har vi et stort og moderne autoriseret Peugeot & Opel Bilhus med både salg og reparation af nye og brugte Peugeot & Opel biler.

Garantimedarbejder søges til P. Christensen Odense

På værkstedet i Odense-afdelingen søger vi en kvalificeret garantimedarbejder til administration af garantisager og kulanceafregning for vores mekaniske Mercedes-Benz værksteder i Odense og Padborg. Vi tilbyder bl.a. en grundig oplæring i garantisystemet, et spændende og selvstændigt job - med dygtige kollegaer i et uformelt miljø, ansvar for garantisager, forhåndsgodkendelse, dokumentation, fysisk kontrol med udskiftede dele samt afslutning af sager m.m.

Partnere