Eftermarked

Tekniker / Teknisk rådgiver til Semler Retail København

Vi mangler en tekniker, som vil arbejde med nogle af branchens bedste mærker og de nyeste teknologier, og som vil være del af en arbejdsplads, hvor målsætningen er at have glade og tilfredse kunder. Vi servicerer og reparerer biler af højeste kvalitet, og vores faciliteter og udstyr er selvfølgelig også hentet fra øverste hylde. Der er naturligvis en lift til alle, adgang til digitale værktøjer, og du har dit eget værktøj.

Automekaniker søges til Semler Retail Køge 

Vi søger til en spændende stilling en dygtig automekaniker, som har lyst til at blive en del af et moderne værksted og et professionelt team, hvor vi arbejder med nogle af branchens bedste mærker og nyeste teknologi.Vi servicerer og reparerer biler af højeste kvalitet, og vores faciliteter og udstyr er selvfølgelig i samme klasse. Vi tilbyder bl.a. pension, sundhedssikring og en hel del andre fordelagtige medarbejdergoder

Mekaniker søges til Vangskov Biler A/S
til vores nye afdeling i Glostrup

Vi søger en dygtig mekaniker med en positiv indstilling, og her får du chancen for at være en del af det team, der skal bryde barrieren for god kundeservice. Vi servicerer og reparerer biler af højeste kvalitet, og vores faciliteter og udstyr er selvfølgelig i samme klasse. Du skal primært beskæftige dig med service, fejlfinding, samt vedligeholdelse. Vi gør meget for, at du får mulighed for at udvikle dig i dit arbejde gennem nye opgaver og løbende videreudvikling

Pladesmed søges til Vangskov Biler A/S
til vores nye afdeling i Glostrup

Du er en dygtig pladesmed med en positiv indstilling, og her får du chancen for at være en del af det team, der skal bryde barrieren for god kundeservice. Vi servicerer og reparerer biler af højeste kvalitet, og vores faciliteter og udstyr er selvfølgelig i samme klasse. Du skal beskæftige dig med alle former for skader, rudeskift m.v. Vi gør meget for, at du får mulighed for at udvikle dig i dit arbejde gennem nye opgaver og løbende videreudvikling

Administrativ medarbejder søges til værkstedet
hos British MotorGroup København

Hos British MotorGroup København søger vi en ny medarbejder, der gennem håndtering af administrative arbejdsopgaver skal supportere værkstedet i den daglige drift. Dine arbejdsopgaver vil primært indebære fakturering og reklamationsbehandling samt at bistå værkstedet med diverse ad hoc opgaver. Som administrativ medarbejder får du dermed en vigtig rolle i henhold til at sikre den mest effektive kundeservice på værkstedet.

Pladesmed søges til Volkswagen Randers

Bliv en del af et topmoderne værksted. Vi er et professionelt team, som servicerer og reparerer biler af højeste kvalitet, så derfor er din ekspertise og vores faciliteter selvfølgelig i samme klasse. Vi tilbyder bl.a. et moderne værksted med egen lift, værktøj og PC, rig mulighed for at udvikle dig i dit arbejde gennem nye opgaver og løbende videreuddannelse. Vi vægter frihed under ansvar højt, og du vil opleve, at du får tilstrækkelig tid til at løse opgaverne.

Parts Advisor søges til Tesla Kastrup

How would you like to work for one of the most innovative companies in the world? Tesla is looking for a Parts Advisor to work on one of the most progressive vehicle brands in the world. This position requires a significant amount of liaison with supplier centers, so the ideal candidate will not only possess great communication skills, but also the ability to provide a basic level of technical support service. This position is located at our local Service Center.

Volvo tekniker til Autohuset Vestergaard i Kolding

Har du lyst til at være en del af et spændende bilhus med adgang til den nyeste viden og værktøjer, og er du både serviceminded og fleksibel, så har du nu muligheden for at blive en del af det stærke team på værkstedet hos Autohuset Vestergaard A/S i Kolding. Hos Autohuset Vestergaard får du gode og moderne arbejdsfaciliteter, og dine arbejdsopgaver kommer til at bestå af service og reparation af biler, montering af tilbehør samt ad hoc opgaver på værkstedet.

Partnere