Eftermarked

Pladeværkfører søges til Volkswagen, ŠKODA & Audi Servicepartner i Horsens

Vores nye pladeværkfører har stor erfaring med skadescenter og trives både med at uddelegere opgaver på pladeværkstedet og servicere vores kvalitetsbeviste kunder. Vores team på pladeværkstedet består af dygtige pladesmede, hvor vores største fokus er kvaliteten i arbejdet og den gode kundeservice. Hele huset brænder for et professionelt og positivt arbejdsmiljø. I 2021 flytter hele teamet i nyt stort bilhus i Horsens - og der flytter du naturligvis med!

Lærling søges til vores Karrosseriværksted
hos Ford - Bøje & Brøchner a/s Vejle

Vil du have en meget spændende, udviklende, alsidig og stærk håndværksmæssig uddannelse og har du det rette håndelag? Så er du måske vores nye pladelærling. Når skaden er sket, er det pladesmedens job der er afgørende for, om ejeren igen kan køre lige så trygt og sikkert i trafikken, som før reparationen. Det er også fra denne uddannelse man normalt henter forsikringstaksatorer og fordi der er tale om en meget bred uddannelse, er det også muligt senere at gøre karriere i industrien.

Reservedelsekspedient søges til Bilgo A/S i Køge

Vi søger en erfaren, ansvarsfuld og selvstændig reservedelsekspedient til at indgå i vores lager og indskrivningsteam, som består af en reservedelschef og 2 reservedelsekspedienter samt en værkstedschef, en værkfører og en kundeindskriver der hjælper og rådgiver vores mange kunder. Du vil sammen med dine kolleger være med til at sikre kvalitet, service og effektivitet, så det modsvarer vores kunders høje forventninger samt matcher vores gode brands: Renault, Dacia og Hyundai.

Partnere