Eftermarked

Værkfører / Værkfører-assistent søges hurtigst muligt til
Finn Allan Eriksen Automobiler A/S Aarhus

Vi søger en værkførerassistent, der kan supportere værkstedet og bidrage til, at vores kunder altid får en super oplevelse, når de besøger os. Dine arbejdsopgaver indebærer modtagelse af vores kunder i forretningen og på telefonen samt at varetage booking og planlægning af diverse kundeordrer på værkstedet. Vi er aut. forhandler af Mazda, Suzuki, Nissan og Aiways, så hvis du har erfaring med et eller flere af disse mærker, er et en fordel, men ikke et must. Send din ansøgning allerede idag

Klargøringsassistent til Bayern AutoGroup A/S - Kolding

Har du lyst til at blive del af en eksklusiv BMW og MINI forhandlerkæde med stort fokus på levering af god kundeservice og høj kvalitet? Vi søger en ny klargøringsassistent til værkstedet hos Bayern AutoGroup Kolding A/S. Som vores nye klargøringsassistent skal du være medvirkende til at sætte den gode kundeoplevelse i fokus, så vi fortsat sikrer vores høje kundetilfredshed. Lyder det som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Dygtig mekaniker søges til Toyota Ringsted

Vi søger en dygtig mekaniker til Toyota Ringsted med lysten til at være en del af et dynamisk team bestående af 28 kvalitetsbevidste medarbejdere fordelt på 2 Toyota-forretninger. Er du udlært mekaniker, serviceminded og omhyggelig samt klar til at efterleve Toyota organisationens høje kvalitetsstandarder, så send din ansøgning allerede i dag

Mekaniker søges til P. Christensen A/S - Odense

Til vores afdeling i Odense søger vi en mekaniker til vores Mercedes-Benz personvognsværksted. Du vil komme til at samarbejde med glade og imødekommende kolleger, hvor der bliver taget hånd om tingene. Du vil indgå i et dedikeret team, hvor fagligheden er høj og humøret tilsvarende. Du vil få stillet de nødvendige hjælpemidler og kurser til rådighed, så du vil blive klædt bedst muligt på til opgaverne. Lyder dette som dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Volkswagen i Glostrup søger en superdygtig pladesmed til vores afdeling i Brøndby

Vi er i rivende udvikling, så derfor søger vi dygtig pladesmed / karrosseri-tekniker, som vil indgå i vores stærke team på Vallensbækvej i Brøndby hvor du kommer til at arbejde sammen med 9 pladesmede, 4 mekanikere og 4 lærlinge. Vi tilbyder bl.a. et fagligt udfordrende job samt løbende relevant uddannelse samt et selvstændigt job, med stor indflydelse på egen hverdag. Lyder det til lige at være dig, så send din ansøgning allerede i dag

Varebilsmekaniker søges til P. Christensen A/S - Albertslund

Til vores forretning i Albertslund søger vi en varebilsmekaniker til vores værksted, som vil komme med på vores spændende rejse med opstart af autoriseret service af Mercedes-Benz på værkstedet. Du vil komme til at arbejde i et ny renoveret og moderne værksted med nye lifte og udstyr og glade kolleger og du vil få stillet de tekniske hjælpemidler og kurser til rådighed, så du vil blive klædt bedst muligt på til opgaverne. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Mekaniker søges til P. Christensen A/S - Albertslund

Er du skarp til fejlsøgning og reparationer af biler, og ønsker du at blive del af et bilhus med gode arbejdsforhold, og hvor kvalitet og service er i højsædet? - så er du muligvis vores nye mekaniker, der sammen med vores resterende team i Albertslund skal bidrage til en positiv opstart af Mercedes-Benz på værkstedet. Lyder dette som dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Quickpoint A/S søger værkstedschef til Tilst

Quickpoint A/S har mange års erfaring med drift af værksteder, og vi er i gang med en spændende transformationsrejse, hvor vi skal blive endnu bedre til alt, hvad vi gør! Som værkstedschef bliver du budget- og driftsansvarlig for værkstedet, og dit primære ansvar bliver derfor at sikre en stærk top- og bundlinje. Du får dermed de optimale forhold til at drive værkstedet, som var det dit eget. Lyder dette som dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Partnere