Eftermarked

Reservedelsrådgiver søges til Semler Mobility Odense

Til vores reservedelsafdeling søger vi en proaktiv reservedelsrådgiver som har lyst til at arbejde med autoreservedele og -tilbehør fra mærkerne Skoda, Audi og Volkswagen. Hvis du derudover motiveres af at skabe og opleve tilfredse kunder, så kan dette måske være dit nye job! Du får sammen med dine kollegaer et lager i absolut topklasse. Lyder dette til lige at være dig, så send din ansøgning allerede i dag

Lastbilsmekaniker søges til P. Christensen - Kolding

I vores forretning i Kolding er vi autoriseret forhandler og serviceværksted for Mercedes-Benz person-, vare-og lastbiler, og lige nu søger vi en ny kollega til service, reparation, opbygning og garantiarbejde af Mercedes-Benz lastbiler. Som vores nye Lastbilsmekaniker vil du indgå i et dedikeret team, hvor fagligheden er høj og humøret tilsvarende. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Reservedelsekspedient søges til Daugaard Biler - Gladsaxe

Vi har travlt på vores værksteder og søger en dygtig reservedelsekspedient i vores Gladsaxe afdeling. Vi benytter moderne hjælpemidler bl.a. Dracar+ og råder over et veldisponeret reservedelslager lokalt, samt let adgang til vores øvrige afdelinger som backup. Dine nye erfarne kollegaer er teamplayere og investerer gerne deres ressourcer i dig, så du hurtigt vil føle dig godt klædt på. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Dygtig bil-modtager søges til Danmarks største bilhus - Bilernes Hus i Silkeborg

Til vores værksted og klargøring - der er landets største - søger vi derfor hurtigst muligt en dygtig tekniker med mekanisk baggrund, som skal udfylde en vigtig kontrolfunktion. Det kan være en mekaniker, en tidligere synsmand eller lignende - det er vigtigst, at vedkommende har god teknisk indsigt i, hvor langt den enkelte bil er i processen. Lyder dette til lige at være dig, så send din ansøgning allerede i dag

Mekaniker / tekniker søges til Quickpoint A/S - Silkeborg

Vil du også være bedre end i går?? Og har du lyst til at være en del af en markedsførende værkstedskæde, og stadig være den lokale mekaniker, hvor god service og høj kvalitet er omdrejningspunktet? Quickpoint er en veletableret værkstedskæde med en god og stor fast kundekreds. Her er der lagt vægt på den enkelt kundes behov, og vi yder altid en service der strækker sig ud over kundens forventninger. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Mekaniker ell. tekniker til Super Dæk Service Frederikshavn

Vi oplever en stor tilstrømning af nye kunder og mangler hænder, så vi kan opretholde den gode service overfor vores kunder. Teamet i Frederikshavn tilbyder et job med grundig oplæring og relevante efteruddannelser også hos vores nye samarbejdspartner Bosch Car Service, så du kan yde den bedste service. Hos os for du et selvstændigt og alsidigt job med en stor mængde frihed under ansvar. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Mekanisk Værkfører søges til Super Dæk Service - Randers

Er du en person der vægter HASTIGHED, KØBMANDSKAB og KVALITET højt, er du måske vores nye medarbejder i vores team der vil være ”BRANCHENS BEDSTE”. Du får det overordnede ansvar for den mekaniske afdeling, med opgaver som rådgivning, sparring, varebestilling, fakturering og tilbudsgivning. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Varebilsmekaniker søges hurtigst muligt til Renault hos Ejner Hessel A/S - Aalborg

Har du på hænderne skruet rigtig på og går du og dagdrømmer om fælge, bremseklodser og lækkert værktøj? Så er du måske Ejner Hessels nye Renault varebilsmekaniker i Aalborg. Du kommer til at arbejde i et stort og moderne bilhus, hvor du skal reparere og servicere Renault varebiler. Det går ikke stille for sig på værkstedet i Aalborg, og derfor har vi brug for dig og dine kyndige hænder hurtigst muligt. Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning allerede i dag.

Partnere