Eftermarked

Mekaniker søges til Bojsen Biler Hobro

Vi har travlt på vores værksteder, og søger derfor, til vores værksted i Hobro, en mekaniker. Stillingen er med opstart snarest muligt og du kommer til at indgå i et team, hvor vi har stor fokus på service, kvalitet og høj kundetilfredshed. Vil tilbyder bl.a. en spændende og udfordrende arbejdsdag, at arbejde i en virksomhed med stor fokus på tilfredse kunder, et godt arbejdsmiljø med gode kolleger samt løbende intern og ekstern uddannelse.

Varebilsmekaniker søges til Mercedes-Benz varebiler i Kolding

Der er travlt på varebilsværkstedet - og vi har mange spændende opgaver forude! Derfor søger vi en ekstra kollega til teamet i Kolding. Vi tilbyder bl.a. et spændende job i en anerkendt og udviklingsorienteret virksomhed, gode muligheder for personlig og faglig udvikling, gode arbejdsforhold og kollegaer samt markedets bedste biler mellem hænderne

Er du vores nye Mekaniker / Tekniker - MATCHBILER Aarhus Syd

Hos Matchbiler er der gang i den på eftermarkedet, og vi har en stor tilstrømning af kunder. Derfor søger vi nu en mekaniker til at indgå i vores team bestående af 10 dygtige kolleger på mekanisk værksted. Så sætter du en ære i at arbejde med biler og levere et perfekt stykke arbejde hver gang, er det dig vi søger. Du vil primært komme til at servicere samt reparere vores kunders biler, som for det meste tæller Hyundai og Mazda, men vi har også andre mærker vi laver service på.

Reservedelsekspedient søges til Semler Retail København

Til vores reservedelsafdeling søger vi en proaktiv reservedelsekspedient med veludviklede salgs- og servicekompetencer. Hvis du har lyst til at arbejde med autoreservedele og -tilbehør og motiveres af at skabe og opleve tilfredse kunder, så kan dette måske være dit nye job! Du vil have et selvstændigt arbejdsområde, men vil i dagligdagen også indgå i det øvrige reservedelsteam for Volkswagen, SKODA og SEAT.

Eftermarkedselev til Volvo - Nellemann Østerbro / København

Nu har du muligheden for at blive en del af teamet hos Nellemann Gruppen, der forhandler Volvo på Østerbro i København. Uddannelsen som eftermarkedselev med auto som speciale tager to år og spænder vidt. Du vil i løbet af denne periode få et indgående kendskab til bilbranchen – lige fra indkøb og salg af reservedele, lageroptimering, plukning af ordrer og kundeindskrivninger til fakturering, tilbudsafgivning mv.

Servicerådgiverelev søges til Semler Retail Amager

Vi søger en dedikeret elev, som er klar til at starte sin karriere i Danmarks største bilkoncern og blive en del af vores stærke team. Du kan forvente en lærerig elevtid, hvor vi tilpasser ansvar og udfordringer til dine behov og på den måde sikrer, at du udvikler både dine faglige, personlige og sociale kompetencer. Har du lyst til at blive en del af én af bilbranchens største virksomheder med masser af udviklingsmuligheder - så læs mere her

Reservedelsrådgiverelev til Semler Retail København

Vil du være med til at gøre vores forretning til en af Danmarks bedste og starte din karriere i autobranchen – så er det muligvis dig, vi søger, når vi sammen skal skabe fremtidens Volkswagen, SEAT og SKODA-forretning. Vi tilbyder en af de bedste elevpladser med gode kolleger som vægter et godt arbejdsmiljø. Du bliver en del af en attraktiv arbejdsplads, hvor din læring og udvikling er vigtig for os. Interesseret? Så læs mere her!

Dygtig mekaniker søges til A&M's værksted i Ballerup

Hos Andersen & Martini søger vi lige nu en mekaniker til vores team i Ballerup. Her er vi autoriseret i Opel, Kia og Peugeot og har en øget tilgang til vores værksted. På den baggrund søger vi en ny kollega, som vil være med på holdet. Du får bl.a. dedikerede og kompetente kollegaer med stærke kompetencer, personlig og faglig udvikling i en alsidig hverdag samt løbende uddannelse jf. fabrikkens uddannelsesprogram

Partnere