Diagnosetekniker

Tekniker til batterireparationsværksted / TSC - Semler Gruppen

Interesserer du dig for innovation, og har du lyst til at arbejde med nogle af branchens bedste el-biler? Så bliv en del af teamet i vores importør division. Du skal primært beskæftige dig med fejlfinding, diagnosticering og reparation, og får selvfølgelig de bedste diagnoseværktøjer og et batteriværksted med det nyeste udstyr fra producenterne. Du har erfaring som teknisk rådgiver eller service-/diagnosetekniker. Det er et krav, at du har erfaring med Volkswagen, SEAT, ŠKODA eller Audi.

Diagnosetekniker søges til Audi Gladsaxe

Trives du med at løse komplicerede opgaver, og har du lyst til at arbejde med et af bilbranchens bedste mærker? Så bliv en del af vores mekaniske værksted. Vi servicerer og reparerer biler af højeste kvalitet, og vores faciliteter og udstyr er selvfølgelig i samme klasse. Du skal primært beskæftige dig med fejlfinding, diagnosticering og reparationsarbejde, og får selvfølgelig din egen tester, der altid er opdateret med de seneste fabrikssystemer og diagnoseværktøjer.

Diagnosetekniker søges til Semler Retail Højberg

Hos Semler Retail Højberg mangler vi en diagnosetekniker til vores topmoderne værksted, som skal samarbejde med et passioneret og kompetent værkstedsteam og hver dag hjælpe vores kunder til at blive hurtigt kørende igen. Har du erfaring som diagnosetekniker og trives du med at løse komplicerede opgaver uden at gå på kompromis med kvaliteten? Så er du måske vores næste diagnosetekniker!

Partnere