Diagnosetekniker

Tekniker / Diagnosetekniker / Teknisk rådgiver søges
til Autoforum Middelfart

Hos Autoforum Middelfart har vi brug for en erfaren dedikeret servicetekniker med tiltrædelse hurtigst muligt. Brænder du for at sikre rettidig levering til kunder? Er du struktureret og vedholdende over for dine kunder? Ser du muligheder hvor andre giver op? Så er du måske vores nye kollega på vores værksted. Som Tekniker hos Autoforum bliver du en del af et stærkt team, der sætter det at give kunderne en god og tryg oplevelse øverst på listen.

Diagnosetekniker søges til Audi Gladsaxe

Har du lyst til at arbejde med et af branchens bedste brands i en Audi-forretning i særklasse, og motiveres du af en hverdag, hvor du løser komplicerede opgaver og arbejder med biler i en helt særlig liga? Så har du nu muligheden for at blive en del af vores team. Vi servicerer og reparerer biler af højeste kvalitet, og vores faciliteter og udstyr er selvfølgelig i samme klasse og får selvfølgelig din egen tester, der altid er opdateret med de seneste fabrikssystemer og diagnoseværktøjer.

Diagnosetekniker søges til Audi Amager

Hos Audi Amager mangler vi lige nu en diagnosetekniker til vores topmoderne værksted, som skal samarbejde med et dedikeret og kompetent værkstedsteam, og hver dag hjælpe vores kunder til at blive hurtigt kørende igen. Som diagnosetekniker vil du primært beskæftige dig med fejlfindingsopgaver, diagnosticering og reparationsarbejde af f.eks. undervogn, motor og gearkasse – men også på bilens software, hardware og ledningsnet.

Partnere